مشاوره روانشناسي ذهن نو

درباره وبلاگ
موضوعات

مشاوره روانشناسي ذهن نو

برخورد با همسر سابق

دوشنبه اول 12 1401

برخورد با همسر سابق باید سرشار از احترام باشد. جدایی و طلاق قسمتی از هویت و گذشته افراد است. نمی‌توانیم این مورد را نادیده بگیریم و انکار کنیم. پس سعی کنید تا این شرایط را بپذیرید و در عوض نحوه رفتار با همسر سابق را یاد بگیرید. روابط دوستانه مشترک، روابط خانوادگی و فرزندان از دلایلی هستند که شما را با همسر سابق روبرو می‌کند. برای ارتباط و برخورد با همسر سابق مخصوصا زمانی که فرزند دارید سعی کنید محترمانه و با دقت رفتار کنید.فرزندان علاقه دارند تا والدین را در کنار هم ببینند و محبت هر دو را دریافت کنند. بنابرای باید از نحوه برخورد با همسر سابق آگاه باشید تا در نهایت با مشکلات روبرو نشوید. برای آموزش و آگاهی از نحوه برخورد با همسر سابق از روانشناس و مشاورین کمک بگیرید.

منبع: برخورد با همسر سابق

برخورد با همسر سابق

طلاق پروسه سخت و دشواری است که افراد را به آسیب های روانی مختلفی مبتلا می‌کند. افرادی که از هم طلاق می‌گیرند زمان هایی عاشق یکدیگر بوده اند و باید تلاش های زیادی داشته باشند تا با درد و چالش های بعد از طلاق کنار بیایند. برخی از زوجین پس از جدایی به دلایل مختلفی با یکدیگر در ارتباط هستند. برخی با یکدیگر همکار هستند. بعضی از زوجین با یکدیگر فامیل هستند و برخی به خاطر بچه و داشتن دوستان مشترک مجبور به برخورد با همسر سابق هستند. این برخوردها باید سرشار از احترام و آرامش باشد.

برای برخورد با همسر سابق اگر در موقعیت های گوناگون دچار استرس و حال بد شٌدید از موقعیت دوری کنید. اما اگر احساس بد و خاصی به شما دست نمی‌دهد شرایط را به گونه ای معمول و با احترام پیش ببرید.

روش های مناسب برای برخورد با همسر سابق

به خاطر بچه ها باید بعد از جدایی و طلاق با همسر سابق خود در ارتباط باشید. طلاق باعث گیجی و سردرگمی فرندان می‌شود و برای همه فرزندانی که پدر و مادرش از هم جدا شدند روزهای سختی سپری می‌شود. فرزندان دچار جبهه گیری می‌شوند و سر دوراهی انتخاب می‌مانند. حضور فرزند شرایط و نحوه برخورد با همسر سابق را تغییر می‌دهد. در ادامه نحوه برخورد مناسب با همسر سابق را با توجه به کدام از این موقعیت ها بررسی کرده ایم.

نحوه برخورد با همسر سابق به دلیل حضور فرزندان

1. از همسر سابق بدگویی نکنید

در برخورد با همسر سابق باید به این نکته توجه داشته باشید که هرگز کنار فرزندان از همسرتان بدگویی نکنید. فرزندان در این دوران به اندازه کافی دچار جبهه گیری می‌شوند. شما با این کار بدتر ناراحتی های آنها را تحریک می‌کنید. فرزندان به طور همزمان به محبت پدر و مادر نیاز دارند و با این روش محبت والد را از فرزند خود می‌گیرید.

2. در تربیت فرزند هماهنگ باشید

زمانی که بچه دار می‌شوید باید تربیت هماهنگی را برای بچه مورد استفاده قرار داد. حتی زمانی که جدا شده‌اید باید به خاطر بچه ها تربیت یکسانی را استفاده کرد. نحوه رفتار با همسر سابق به خاطر بچه ها باید درست صورت بگیرد. مثلا زمانی که فرزندتان رفتار خطایی داشت بهتر است تا با یکدیگر مشورت کنید و از روش یکسانی برای تربیت بچه ها استفاده کنید.

3. در مهمانی های فرزندان حضور داشته باشید

اگر فرزندان شما به مهمانی دعوت شده بودند یا جشن فرزندانتان بود حتما هر دو والد در این جشن و مهمانی ها حضور پیدا کنند. حضور والدین در این جمع ها به فرزندان احساس امنیت و آرامش می‌دهد. به همین دلیل باید نحوه رفتار با همسر سابق به درستی صورت بگیرد تا احساس عذاب وجدان به فرزند القا نشود.

4. نیازی نیست نقش زن و شوهر را بازی کنید

برای فرزندان هم که شده نحوه برخورد با همسر سابق باید به گونه ای باشد که آنها حضور والدین را در خانه احساس کنند. نیاز نیست که نقش زن و شوهر را بازی کنید تا حال فرزندتان را خوب کنید. همین که فرزند احساس کند والدینی حمایت گر و متعهد دارد کافی است.

5. احساس عذاب وجدان را از فرزند دور کنید

اصولا فرزندان پس از جدایی والدین احساس عذاب وجدان دارند. این حس که آن‌ها باعث برهم خوردن ازدواج والدین شده اند تا همیشه فرزندان را به خود درگیر کرده است. به فرزندان خود بگویید که “جدایی شما دلیل بر بهم خوردن پدر و مادری شما نیست و نباید این دو را باهم اشتباه بگیری”. با این روش و نحوه درست برخورد با همسر سابق احساس عذاب وجدان را از همسرتان دور خواهید کرد.

نحوه برخورد با همسر سابق به دلیل روابط خانوادگی

اگر ازدواج زوجین فامیلی بوده باشد گاهی جدایی باعث برهم خوردن روابط خانوادگی می‌شود. اما حتی همچنان امکان دیدار در مهمانی های خانوادگی وجود دارد. در این صورت به دلیل روابط خانوادگی و احترام بزرگترها بهتر است نحوه برخورد با همسر سابق را به درستی پیش بگیرید.

بی احترامی و رفتارهای نامتعارف را حذف کرده و احترام ها را حفظ کنید. میزبان مقصر جدایی شما نیست و باید به احترام میزبان و تمام مهمان های جمع با همسر سابق تان به درستی رفتار کنید. لازم نیست که صمیمی و گرم رفتار کنید. همین که با همسر سابق تان دعوا و بحثی نداشته باشید کفایت می‌کند.

نحوه برخورد با همسر سابق به دلیل روابط دوستانه

دوستان خود را فراموش نکنید و اگر روابط دوستانه مشترکی دارید باید این موضوع را در نظر داشته باشید که اگر دوستانتان قصد پیوند و آشتی دوباره شما را ندارند در جمع ها حضور پیدا کنید. در این شرایط حتی اگر همسر سابق تان در جمع و مهمانی ها حضور داشته باشد ایرادی ندارد.

کیفیت رابطه در این شرایط می‌تواند صمیمانه باشد اما قرار نیست که رابطه فوق صمیمانه ای با همسر سابق خود برقرار کنید. در جمع های دوستانه اتفاقات گذشته را نبش قبر نکنید.

نحوه برخورد با همسر سابق | بعد از اینکه ازدواج کردید

اگر همسر سابق شما ازدواج کرده است باید روابط را قطع کنید. اما اگر به خاطر بچه ها باید با یکدیگر در ارتباط باشید سعی کنید کمتر خودی نشان دهید. اگر فرزند شما به سنی رسیده بود که حرف ها را به خوبی متوجه شود از او بخواهید خودش با مادر یا پدرش صحبت کند. اگر همسر جدید به موضوع برخورد با همسر سابق حساس بود با خود او ارتباط بگیرید تا امور فرزند را پیش ببرید. نحوه برخورد با همسر سابق که ازدواج کرده است باید کاملا محترمانه و فقط برای امور فرزند باشد.

کلام آخر

نحوه برخورد با همسر سابق به شرایط مختلف بستگی دارد. اصولا تمامی روابط پس از جدایی و طلاق تمام می‌شود. اما اگر از همسر سابق فرزندی دارید باید برای تربیت فرزند با او در ارتباط باشید. طلاق آسیب های زیادی به شما وارد کرده است، اما عمق و شدت این آسیب ها به مراتب بیشتر روی کودکان مشهود است.

شما به عنوان والد سهم زیادی در سلامت روان او دارید. پس حتما برای برخورد با همسر سابق و تربیت فرزندطلاق از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی به مراجعان خدمات ارائه می‎دهد. برای‌کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نحوه برخورد با همسر سابق می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: برخورد با همسر سابق

(0) نظر

تریاک

دوشنبه اول 12 1401

تریاک چیست و عوارض و علائم اعتیاد به تریاک کدامند ؟ شاید در سال‌های اخیر و با گسترش تنوع مواد مخدر موجود در بازار کمتر کسی با این سؤال مواجه شود. اما با توجه به مصرف روزافزون این ماده مخدر قدیمی، لازم است که افراد در این زمینه آگاهی کافی به دست آورند. تریاک که با نام علمی اوپیوم نیز شناخته می‌شود یک ماده مخدر طبیعی است و از گیاه خشخاش به دست می‌آید و مشتقات بسیار زیادی دارد.

از تریاک و مشتقات آن در صنایع پزشکی به عنوان مسکن و برای کاهش دردهای متوسط تا شدید استفاده می‌شود. به طور کلی عملکرد این ماده و تمامی مشتقات آن به صورت القای یک احساس آرامش در فرد است که معمولاً باعث می‌شود تا وی برای تجربه مجدد این حالت به سراغ مصرف تریاک بازگردد و به آن معتاد شود. در این مقاله می توانید شما به طور کامل با تریاک و علائم و عوارض اعتیاد به تریاک و نحوه تست آن آشنا شوید. برای آشنایی با انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.

منبع: تریاک

تریاک چیست؟

تریاک یا اوپیوم قدیمی‌ترین ماده مخدر شناخته شده در جهان است که از شیره گیاه خشخاش تولید می‌شود و تأثیر بالایی در القای احساس آرامش در فرد دارد. حدود ده درصد از تریاک را ماده‌ای به نام مورفین تشکیل می‌دهد که اصلی‌ترین جزء تریاک بوده و همین ماده است که باعث ایجاد احساس رخوت یا آرامش در فرد می‌شود.

تریاک خالص معمولاً دارای رنگ قهوه‌ای روشن یا تیره است اما با توجه به ناخالصی‌هایی که گاهی اوقات به قصد دریافت سود بیشتر با این ماده مخلوط می‌شود، ممکن است رنگ آن تغییر کند. تا کنون انواع بسیاری از مشتقات تریاک از آن استخراج شده که یکی از آن‌ها مورفین است و یا احتمال دارد در آزمایشگاه و با الهام از ساختار شیمیایی تریاک ساخته شده باشند.

معمولاً به تریاک و تمامی مشتقات آن مواد افیونی گفته می‌شود. این مواد جزء کند کننده‌های دستگاه عصبی مرکزی هستند و مصرف آن‌ها باعث ایجاد یک احساس رخوت شیرین در فرد خواهد شد. میل به تجربه مجدد این احساس معمولاً افراد را درگیر مصرف مکرر تریاک یا به عبارت دیگر اعتیاد به آن می‌کند.

مصرف تریاک | خاصیت اعتیاد آوری تریاک

در حال حاضر این واقعیت که مصرف تریاک یا هریک از مشتقات آن باعث اعتیاد در فرد می‌شوند بر هیچکس پوشیده نیست؛ اما نکته‌ای که باعث وابستگی دو چندان به مصرف تریاک شده و تمایل فرد برای ترک را کاهش می‌دهد این است که تریاک باعث ایجاد وابستگی در جسم و روان فرد شده و هر دو بعد را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد. در ادامه دلایل اعتیاد به تریاک را در هر دو بعد جسمانی و روانی مورد بررسی قرار خواهیم داد:

1. دلایل جسمانی اعتیاد به تریاک

مصرف و اعتیاد به تریاک برای چند مرتبه، باعث می‌شود که فرد به لحاظ جسمانی به این ماده وابستگی پیدا کند و درصورت عدم استفاده، علائم ناخوشایند جسمانی همچون تب و لرز و درد مفاصل ظاهر خواهد شد. معمولاً معتادان به تریاک برای فرار از این حالت ناخوشایند به مصرف مداوم این ماده روی می‌آورند.

2. دلایل روانی اعتیاد به تریاک

مصرف و اعتیاد به تریاک باعث می‌شود که ترشح مسکن‌های طبیعی مغز افزایش پیدا کند. افزایش ترشح این مواد از مغز باعث ایجاد یک احساس رخوت و آرامش شیرین می‌شود و همچنین تا حدودی باعث از بین رفتن خجالت و مهار رفتاری در فرد شده و مصرف کننده آزادانه‌تر و بدون خجالت در محیط رفتار می‌کند. این تجربه شیرین معمولاً دلیلی می‌شود بر تمایل فرد به مصرف مجدد تریاک تا از این طریق بتواند احساس لذت را مجدداً به دست آورد.

علائم اعتیاد به تریاک

درصورتی که فردی در اطراف شما از تریاک استفاده کرده یا اعتیاد به تریاک پیدا کند نشانه‌های زیر در وی قابل مشاهده هستند. درصورتیکه علائم اعتیاد به تریاک را در فردی مشاهده می‌کنید، بهتر است برای اطمینان از اعتیاد به تریاک و راه‌های کمک به وی از متخصصین اعتیاد کمک بگیرید.

_تعریق بیش از حد

_اسهال و استفراغ

_آهسته شدن ضربان قلب و تنفس

_کاهش اشتها

_احساس خواب آلودگی

_کاهش میل جنسی

_احساس خوشی و آرامش بی دلیل

_ضعف در تمرکز

_احساس خارش

عوارض اعتیاد به تریاک

برخلاف تصوری که راجع به فواید استفاده از تریاک بر سلامت جسم وجود دارد اعتیاد به این ماده و مصرف مکرر آن عوارضی را به دنبال خواهد داشت که برخی از آن‌ها در کوتاه مدت یا بلافاصله پس از مصرف خود را نشان می‌دهد و برخی دیگر، عوارض بلندمدت استفاده از تریاک هستند که ممکن است در روزها یا حتی سال‌های اولیه مصرف قابل مشاهده نباشد. برخی از جدی‌ترین عوارض اعتیاد به تریاک عبارتند از:

_احساس سنگینی یا کرختی در دست و پا

_احساس ناراحتی در مردمک چشم

_خشکی دهان

_تغییرات خلقی و ابتلا به بیماری‌های روانی

_کاهش وزن و ابتلا به مشکلاتی مانند سوتغذیه

_ابتلا به بیماری‌های ریوی، کبد یا کلیه

مسمومیت با تریاک

یکی از مهمترین عوارض اعتیاد به تریاک این است که مصرف بیش از حد تریاک معمولاً باعث اوردوز یا مسمومیت با تریاک می‌شود که می‌تواند خطرات بسیاری را برای سلامت فرد به همراه داشته باشد. از جمله دلایلی که برای مصرف بیش از حد تریاک می‌توان بیان کرد مصرف همزمان با سایر مواد مخدر، مصرف مجدد پس از یک دوره ترک و یا بلع مواد مخدر برای جابه جایی غیر قانونی آن است.

همچنین مصرف طولانی مدت تریاک باعث ایجاد نوعی مقاومت در بدن شده و فرد برای رسیدن به لذت باید میزان مصرف را افزایش دهد. به دنبال افزایش میزان مصرف احتمال دارد مقدار تریاک مصرفی به اندازه‌ای برسد که فرد را دچار مسمومیت یا اوردوز نماید. درصورت مشاهده هر یک از علائم و عوارض اعتیاد به تریاک زیر هرچه سریع‌تر با مراکز درمانی تماس حاصل نمایید.

_کاهش ضربان قلب و میزان تنفس

_سرد شدن بدن

_احساس ضعف و گیجی یا غش کردن

_تشنج

_ناتوانی در حفظ تعادل

_تغییر رنگ لب‌ها و ناخن به آبی یا بنفش

تست اعتیاد به تریاک

راه‌های مختلفی برای انجام تست اعتیاد به تریاک وجود دارد که رایج‌ترین آن‌ها تست اعتیاد از طریق نمونه ادرار و خون فرد هستند. تست اعتیاد به تریاک از طریق نمونه ادرار معمولاً به دلیل هزینه پایین‌تر و سرعتی که در نمونه گیری و بررسی وجود دارد اولین گزینه بررسی است اما بررسی نمونه خون دقت بیشتری دارد و درصورتیکه فرد از داروهای خاصی نظیر بوپرنورفین برای منفی شدن نتیجه آزمایش استفاده کرده باشد این مسئله در آزمایش خون قابل بررسی است.

در استفاده از تست‌های اعتیاد به تریاک به این نکته توجه داشته باشید که رفتار شما در صورت مثبت شدن نتیجه تست اطرافیانتان اهمیت بسیار زیادی دارد. اگرچه احتمالاً این مسئله باعث بروز نگرانی و خشم در شما خواهد شد اما به خاطر داشته باشید که برای کمک به یک فرد درگیر با اعتیاد نوع رفتار اطرافیان و میزان حمایتی که از جانب آن‌ها دریافت می‌کند، اهمیت بسیار زیادی دارد. بهتر است در این شرایط خونسردی خود را حفظ کرده و برای دریافت اطلاعات بیشتر از متخصصین ترک اعتیاد کمک بگیرید.

ترک اعتیاد به تریاک

بر اساس تحقیقات انجام شده برای ترک اعتیاد به تریاک نخستین قدم ایجاد انگیزه و میل به ترک در مصرف کننده است. شما می‌توانید با کمک گرفتن از روانشناسان متخصص در حوزه اعتیاد، راه‌هایی را برای ایجاد انگیزه و رغبت به ترک در فرد پیدا کنید. پس از پذیرش و موافقت فرد، ترک اعتیاد به تریاک در قالب دو فرایند شروع خواهد شد.

1. مصرف تریاک | مرحله سم زدایی

در این مرحله متخصصین با استفاده از شیوه‌های مشخصی به کاهش تدریجی مقدار مصرفی تریاک اقدام می‌کنند تا جایی که بدن فرد به طور کامل از ماده مخدر پاک شود. در این مرحله اگرچه بدن هیچ وابستگی به ماده مخدر ندارد اما با این حال میل به مصرف مجدد در فرد وجود دارد و این مسئله زنگ خطری برای شکست ترک اعتیاد خواهد بود. برای جلوگیری از این مسئله استفاده از جلسات مشاوره و بازپروری توصیه می‌شود.

2. جلسات مشاوره و بازپروری

جلسات مشاوره میل به مصرف مجدد و همین طور آسیب‌های روحی ناشی از مصرف ماده مخدر را هدف قرار می‌دهد. استفاده از جلسات گروه درمانی این امکان را به فرد می‌دهد که با گروهی از افرادی آشنا شود که شرایطی مشابه او دارند و با کمک گرفتن از تجربیات آن‌ها بسیاری از مشکلات را برطرف سازد. همچنین این آشنایی فرد را درمیان گروهی از دوستان جدید قرار خواهد داد که هدف مشترکی با وی دارند. برای کسب اطلاعات در زمینه ترک اعتیاد کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

1.آیا مصرف تریاک در زمان بارداری باعث ابتلای جنین می‌شود؟

در دوران بارداری جنین به صورت مستقیم از خون مادر تغذیه می‌کند و در نتیجه وجود هر ماده شیمیایی در خون مادر بر جنین تأثیر می‌گذارد. علاوه بر احتمال اعتیاد جنین، اعتیاد به تریاک در زمان بارداری خطراتی و عوارضی همچون کمبود اکسیژن و مرگ جنین یا کمبود کلسیم را به همراه خواهد داشت.

2.آیا تریاک خاصیت کاهش درد دارد؟

تریاک و تمامی مشتقات آن خاصیت تسکینی دارند اما مصرف آن‌ها برای کاهش درد باید زیر نظر پزشک متخصص صورت بگیرد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: تریاک

(0) نظر

شوهر زورگو | با شوهر زورگو چگونه رفتار کنیم

دوشنبه اول 12 1401

شوهر زورگو زندگی را برای همسر سخت و دشوار می‌کند. از نشانه های شوهر زورگو به ارتباطات اجتماعی همسر، خرجی کم و کنترل گری می‌توان اشاره کرد. این همسران اجازه تربیت فرزند، نظر به فرزندان و کمک به تحصیلات آنها را نمی‌دهد. این زورگویی ها همیشه کلامی نیست و از لحاظ جسمانی نیز همسران را مورد اذیت قرار می‌دهد. در برخورد با شوهر زورگو سعی کنید تا در کمال آرامش با او برخورد کنید.

منبع: شوهر زورگو | با شوهر زورگو چگونه رفتار کنیم

سعی کنید تا در مقابل زورگویی های همسرتان مطیع نباشید و قاطعانه رفتار کنید. شیوه رفتار باید به گونه ای باشد که به همسرتان اجازه کنترل گری ندهید، اما به خواسته های او نیز احترام بگذارید. نمایش قدرت و مطیع بودن اشتباه ترین شیوه رفتار با این گونه افراد است. در ادامه روش های کاربردی بیشتری آورده ایم.

شوهر زورگو

زندگی با همسری که همیشه سرشار از خشم، عصبانیت، زورگویی و فریاد باشد بسیار سخت و طاقت فرسا است. همسران این افراد معمولا مدیریت و نظارتی بر زن و زندگی خود نداشته و دائما در حال دستور به همسر هستند. شوهر زورگو دائما در حال تصمیم گیری در رابطه با فعالیت های شما و فرزندان است، اعتماد به نفس خانواده را کاهش می‌دهد و در نهایت اهدافش را از زندگی مشترک مهم‌تر می‌داند. برای کسب اطلاعت بیشتر در زمینه علل انواع همسر آزاری کلیک کنید.

خصوصیات شوهر زورگو

شوهر زورگو به دلیل کنترل گری و خصوصیات خاصی که دارد قابل شناخت و تشخیص است. این افراد غالبا برای رسیدن به اهدافشان همسر خود را آزار می‌دهند. در ادامه در رابطه با خصوصیات شوهر زورگو صحبت کرده ایم.

  1. شوهر زورگو به کنترل و تحت نظر گرفتن همسر علاقه دارد. بازرترین خصوصیات رفتاری این افراد کنترل گری است. شوهر زورگو معمولا به چک کردن گوشی همسر می‌پردازد و دائما با همسرش تماس می‌گیرد تا او را تحت نظر داشته باشد.
  2. شوهر زورگو زمانی اگر همسرش با افراد دیگر مخصوصا مردان هم صحبت شود، خیلی عصبانی می‌شود. تمام روابط دوستانه و خانوادگی همسرش را تحت نظر می‌گیرد.
  3. شوهر زورگو به سوء استفاده جسمانی و کلامی همسر می‌پردازد. دستور، کتک، تهدید، خیانت و تحقیر خصوصیات این افراد است.
  4. شوهران زورگو تمام تلاش خود را می‌کنند تا تصمیم گیری های همسر خود را تحت کنترل داشته باشند. این مردان هرگز به صحبت های همسر خود گوش نمی دهند و به صورت تمام و کمال خود را صاحب اختیار زندگی می‌دانند.
  5. شوهر د‌یکتاتور به تنهایی در رابطه با تربیت فرزندان تصمیم می‌گیرد و تربیت همسر خود را قبول ندارد. این پدارن هرگز به همسر خود اجازه دخالت در تربیت را نمی‌دهند و مادر خانواده را درمانده و ناراحت می‌کنند.
  6. اغلب شوهران دیکتاتور فکر می‌کنند که بسیار عاقل و دانا هستند.
  7. شوهر دیکتاتور از همسر و فرزندان خود تمام خرج و مخارج روزانه را می‌خواهد. خرج کمترین مبلغ باید همراه با پاسخگویی باشد. البته شوهر زورگو پول زیادی به همسر خود نمی‌دهد.
  8. شوهران زورگو اجازه ادامه تحصیل به همسر خود نمی‌دهند.

با شوهر زورگو چگونه رفتار کنیم

روش ها و راهکارهایی برای برخورد با شوهر زورگو وجود دارد. برای اینکه با این همسران به درستی رفتار کنید باید روش های صحیح رفتار با شوهر زورگو را به یاد داشته باشید.

1. تاثیر تائید و توافق را دست کم نگیرید

اولین راهکار برای رفتار درست با شوهر زورگو، تائید و توافق با اوست. زمانی که به تائید شوهرتان می‌پردازید، با او موافقت می‌کنید. او را تشویق می‌کنید و مورد تائید قرار می‌دهید. اما اجازه کنترل به او نمی‌دهید. در واقع موافقت محترمانه ای صورت گرفته است، بدون انجام عمل زور.

در این روش رفتاری نباید با ایده ها و نظرات همسرتان مخالفت کنید، در واقع باید با موافقت ایده های همسر، روش دوم یعنی اجاره ندادن به کنترل شدن را اجرا کنید. با این روش هم به نظرات همسر احترام می‌گذارید و هم کاری می‌کنید تا همسر با شما موافقت کند.

2. درخواست کمک از همسر زورگو را فراموش نکنید

دومین راهکار برای برخورد با شوهر زورگو، درخواست کمک از اوست. زمانی که از همسر خود درخواست کمک می‌کنید در واقع به او اعتماد به نفس می‌دهید و شوهر دیکتاتور خود را تحت تاثیر قرار می‌دهید. اگر همیشه از همسرتان درخواست کمک کنید به این باور می‌رسد که کمتر زورگویی کند چون شما در صورت نیاز از او کمک می‌گیرید. با این روش در کمال آرامش هم شوهر دیکتاتور خود را تحت تاثیر قرار داده اید و هم اجازه زورگویی به او نمی‌دهید.

3. از رفتارهای همسر زورگوی خود چشم پوشی نکنید

زمانی که از رفتارهای شوهر زورگوی خود چشم پوشی کنید و مطیعانه رفتار کنید به همسرتان این اجازه را خواهید داد تا بیشتر به زورگویی بپردازد. در کمال آرامش و با خونسردی به همسر خود بفهمانید که از رفتارهای زورگویی و کنترل گرانه او بیزارید و باعث بر هم ریختن اعصاب و آرامش شما خواهد شد.

احتمالا با این رفتار و صحبت ها میدان جنگی شکل می‌گیرد؛ اما نترسید و با کمک روانشناس و پیاده سازی رفتارهای صحیح میدان را خالی نکنید. اگر تحمل نکنید باید تا آخر عمر حقیر و درمانده زندگی کنید. رفتار قاطعانه شما در رابطه با این موضوع که همسرتان حق دخالت و زورگویی ندارد باعث تغییر رفتار شوهر زورگویتان خواهد شد. بهترین راه برای برخورد قاطعانه، کمک از روانشناس است و شما را در این زمینه راهنمایی خواهد کرد. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

4. در رابطه با تمام مشکلات و خواسته های خود با همسر صحبت کنید

آخرین راه برخورد با شوهر زورگو، صحبت در رابطه با مشکلات است. زمانی که در رابطه با مشکلاتتان با همسرتان صحبت می‌کنید به او یاد می‌دهید تا با صحبت نیز می‌توان نظر خود را اعلام کرد و نیاز به زورگویی نیست. برای ترمیم و بهبود کیفیت رابطه لازم است تا در مورد تمامی مسائل در کمال آرامش با همسرتان مکالمه داشته باشید. اگر همسرتان صحبت های شما را متوجه نمی‌شود از خانواده، مشاور، اطرافیان و دوستان نزدیک کمک بگیرید تا او را در رابطه با رفتار اشتباه و نادرستش آگاه سازند.

با شوهر زورگو چگونه رفتار نکنیم

اغلب خانم هایی که شوهر زورگو دارند باید رفتارهایی داشته باشند که زورگویی همسر را تشدید نکنند. برای جلوگیری از این اتفاق باید بر نحوه رفتار خود دقت داشته باشید. بنابراین بر رفتارهایی که در ادامه شرح داده ایم دقت داشته باشید. اگر خودتان هم سیکل ارتباطی با شوهر زورگو تان را بررسی کنید، می بینید که در صورت انجام دو رفتار زیر اوضاع بدتر شده است.

1. نمایش قدرت

اولین رفتار اشتباه با شوهر زورگو نمایش قدرت است. سعی کنید هرگز پا به پای همسرتان زورگویی نکنید. اغلب خانم ها را دیده ایم که با وجود همسر دیکتاتور خسته می‌شوند و می‌گویند “بچرخ تا بچرخیم اگه تو دستور میدی منم تمام تلاشمو می‌کنم تا عمل نکنم!” نمایش قدرت زمانی که ادامه پیدا کند همیشه دعوا و بحث را به همراه خواهد داشت. برای جلوگیری از این اتفاق سعی کنید تا زمانی که همسرتان با فریاد رفتار می‌کند، شما با آرامش برخورد کنید.

2. شوهر دیکتاتور و مطیع بودن

اولین اشتباه رفتاری با شوهر زورگو را نمایش قدرت و جنگیدن گفتیم. اما به طور کامل مطیع و تابع شوهر دیکتاتور بودن هم اشتباه است. با هر قیمتی که شده تلاش نکنید تا صلح و آرامش را به خانه برگردانید. همه چیز را در سکوت نپذیرید و تحمل نکنید. در عوض به شوهر خود بگویید که خواسته های او را متوجه می‌شوید اما نیازی نیست تا همه چیز را او تعیین کند و طبق نظر او پیش برود.

کلام آخر

زندگی با شوهر زورگو و دیکتاتور برای همسر و فرزندان بسیار دشوار و سخت است. روش برخورد با این افراد باید به گونه ای باشد که زورگویی آنها تشدید نشود اما به خواسته هایشان نیز احترام صورت بگیرد. شوهر زورگو علاوه بر اینکه تمام ارتباطات همسر خود را تحت نظر می‌گیرد، اجازه تصمیم گیری به همسرش نیز نمی‌دهد.

به طور کل برای رفتار با این افراد از 4 روش بالا استفاده کنید تا کمتر با مشکلات روبرو شوید. برای ارائه و راهنمایی راهکارهای بهتر از روانشناسان و مشاورین کمک بگیرید.مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری و تلفنی به مراجعان خدمات ارائه می‎دهد. برای‌کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شوهر زورگو می توانید از طریق شماره تلفن 02191002360 با متخصصان تحصیلی در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو صحبت کنید.

سوالات متداول

با شوهر زورگو چگونه رفتار کنیم؟

نحوه رفتار با شوهر زورگو نباید همراه با قدرت نمایی و یا برعکس اطاعت محض باشد. برای پیروی از همین دو نکته مقاله را بخوانید.

نشانه های شوهر زورگو و دیکتاتور چیست؟

کنترل گری، پرخاشگری، تک روی در امورات مختلف، سوء استفاده جنسی، عدم توجه به زن و زندگی و….

آیا راهی برای جلوگیری از زورگویی های شوهر وجود دارد؟

هر دردی دوایی دارد. شما باید با کسب آگاهی و دریافت خدمات مشاوره خانواده به دنبال راهی مناسب برای مقابله با زورگویی های شوهر خود باشید.

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: شوهر زورگو | با شوهر زورگو چگونه رفتار کنیم

(0) نظر

تست اعتیاد به شیره

دوشنبه اول 12 1401

تست شیره چگونه انجام می شود ؟ معمولا قبل از اینکه فردی بخواهد نقش مهمی را بر عهده بگیرد، سلامت او باید مورد بررسی قرار بگیرد و یکی از معیارهای سلامت، عدم وابستگی به اعتیاد است. برخی افراد قبل از ازدواج یا استخدام، تصمیم به ترک گرفته و موفق می‌شوند که بدون هیچ ترس و نگرانی، تست‌های اعتیاد خود را منفی تحویل بگیرند و مسیر جدید زندگی خود را پیدا کنند.

اما برخی از افراد نیز به دلیل لغزش‌های بد موقع، فشار خانواده و یا به وجود آمدن ضرورت‌های زمانی، به دنبال منفی کردن تست اعتیاد به شیره خود به هر نحوی هستند و متاسفانه آسیب‌های زیادی نیز در این راه به آن‌ها وارد می‌شود. تست شیره نیز با اهداف مختلف گرفته شده و متخصصان ترک اعتیاد به شما در این زمینه راهنمایی لازم را ارائه می‌دهند.

منبع: تست اعتیاد به شیره

تست شیره | اثر شیره چند روز در بدن باقی می ماند؟

شیره از خانواده تریاک و با ماده موثر مورفین است که خاصیت تسکین دهندگی داشته اما بسیار اعتیاد آور است. برای تست اعتیاد به شیره، تست مورفین انجام می‌شود. تست مورفین شایع و انجام آن آسان است. بنابراین ساده‌ترین آزمایش و پایین‌ترین سطح آزمایشگاه‌ها نیز قابلیت تشخیص مصرف شیره را دارند.

آزمایشگاه‌ها معمولا برای تست مورفین آزمایش ادرار می‌گیرند که در آن صورت، 2 تا 3 روز پس از ترک پاسخ منفی می‌شود. در صورت گرفتن آزمایش خون، این زمان به 8 روز می‌رسد.

آزمایش از مو که یکی از جدیدترین و پیشرفته‌ترین راه‌های تست اعتیاد به شیره است که حتی تا 3 ماه پس از آخرین مصرف نیز جواب تست مثبت شود. البته در صورت شدت و مدت زیاد مصرف، همه این زمان‌ها قابلیت افزایش دارند.

انواع آزمایش و تست اعتیاد به شیره

از جمله تست ها و آزمایش هایی که برای تست شیره انجام می گیرد می توان به تست ادرار، آزمایش خون، آزموایش مو اشاره کرد. البته روش های خانگی که معمولا بر اساس تست ادرار نیز می باشند برای تشخیص شیره در فرد مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه به طور مختصر در مورد هر کدام از این روش ها توضیح داده شده است :

کیت تست ادرار یا تست نواری

کیت تست ادرار یا نواری که به صورت خانگی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. نحوه استفاده از این کیت به صورت است که چند قطره از ادرار فرد را بر روی یک نوار که در کیت قرار دارند می ریزند تا وجود مواد مخدر در بدن را مشخیص کند. تست اعتیاد می تواند تا 72 ساعت وجود مواد مخدر را در بدن مشخیص نمایید. توجه داشته باشید که این تست باید در اتاق صورت گیرد.

کیت و تست بزاقی تست اعتیاد به شیره

این کیت نیز همانند کیت تست ادرار است. با قرار دادن کیت در دهان فرد و واکنش بزاق او می توان مصرف شیره توسط فرد را تشخیص داد. این تست می تواند مصرف مواد مخدر را تا چند روز گذشته شناسایی نمایید.

کیت سه کاره

این کیت همانند کیت های ادرار و بزاق عمل می کند و می تواند وجود چند ماده مخدر در بدن فرد را مورد تشخیص قرار دهد.

آزمایش خون برای تست شیره

تجزیه و تحلیل خون توسط آمایشگاه یکی از روش های تشخیص و تست اعتیاد به شیره است. این تست نسبت به کیت ها می تواند زمان طولانی را مورد بررسی قرار دهد. دقت آزمایش خون نسبت به روش های خانگی بسیار بیشتر است.

آزمایش ادرار تست شیره

امکان مورد بررسی قرار دادن ادرار در آزمایشگاه وجود دارد. این روش از روش خانگی دقیق تر است. بدن فرد بعد از مصرف مواد مخدر مورد تاثیر قرار می گیرد. کلیه ها بعد از مصرف در حال دفع مواد مخدر هستند که با استفاده از این آزمایش ادرار می توان مصرف را در فرد مورد بررسی قرار داد

آزمایش مو

آزمایش مو تست اعتیاد به شیره می تواند حتی بعد از گذشت سه ماه مصرف شیره را مشخیص کند. این تست به طور کلی برای شرایط و موقعیت های حساس مورد استفاده قرار می گیرد. در این آزمایش نمونه نزدیک به پوست سر ، زیر بغل و بازو یا حتی موهای ناحیه تناسلی مورد بررسی قرار می گیرد.

چه عواملی در منفی شدن تست اعتیاد به شیره موثر است؟

ساختار بدن هر فرد و کیفیت ماده مصرفی متفاوت است و دادن یک نسخه واحد به همه اشتباه است. پس متوجه باشید که مسکن‌های حاوی کدئین به دلیل وجود ماده موثر مورفین، می‌تواند آزمایش شما را مثبت کند. اما در ادامه برخی از اصلی‌ترین عواملی که در منفی یا مثبت شدن تست اعتیاد به شیره اثر گذارند را بیان می‌کنیم:

میزان تحرک و سوخت و ساز بدن

بدن انسان به طور خودکار قابلیت سم زدایی دارد و از طریق عرق و ادرار، سم‌های موجود در بدن را دفع می‌کند. طبیعتا کسی که تحرک بیشتر و مصرف بیشتر مایعات داشته باشند، با سرعت بیشتری سم از بدن آن‌ها خارج می‌شود.

سن

چون با افزایش سن، سوخت و ساز بدن نیز کاهش می‌یابد، افراد مسن‌تر معمولا دیرتر ماده مخدر از بدن‌شان دفع می شود.

سلامت جسمانی

سلامت جسمانی باعث می‌شود که بدن عملکرد مناسب‌تری داشته باشد. دفع سموم به عنوان یکی از ملاک‌های سلامت، در بدن‌های سالم سریع‌تر و بهتر انجام می‌شود.

وزن و سایز بدن

مواد مخدر قابلیت ترکیب شدن در چربی را دارند و حجم بیشتر چربی، سموم بیشتری را در خود نگه می‌دارند. علاوه بر آن، چربی زیاد در بدن سرعت سوخت و ساز را پایین می‌آورد و باعث می‌شود که ماده مخدر دیرتر دفع شود.

شدت و زمان مصرف

طبیعتا هرچه میزان و مدت زمان مصرف شیره طولانی‌تر باشد، دفع آن از بدن دشوارتر خواهد بود.

راه های منفی شدن تست شیره

شیره، تریاک و هروئین از یک خانواده بوده و هم تست آن‌ها و هم راه‌های منفی شدن تست‌شان مانند همدیگر است. طبیعتا تنها راه سالم و مطمئن منفی شدن تست اعتیاد، تلاش برای خارج کردن آن از بدن است. بنابراین باید از ساختار خود بدن برای منفی کردن تست اعتیاد به شیره خود کمک بگیرید. راه‌های منفی کردن تست اعتیاد به شیره:

  • افزایش میزان ادرار بهترین راه دفع سم است. مصرف زیاد مایعات دو مزیت دارد. هم باعث افزایش ادرار شده و سموم را از این طریق از بدن خارج می‌کند و هم باعث رقیق شدن ادرار می‌شود که موجب مشکوک شدن تست اعتیاد با ادرار می‌شود.
  • ورزش کردن کمک می‌کند که هم سوخت و ساز بدن افزایش پیدا کند و هم با تعریق، سموم را به حالت طبیعی از بدن دفع می‌کند. احتمالا متوجه شده‌اید که پس از ترک شیره، عرق شما بوی تندتری دارد و دلیل آن نیز دفع سم مخدر از بدن شماست. بنابراین نگران نباشید و به ورزش خود ادامه دهید.
  • قرص‌هایی که به عنوان داروهای نگهدارنده در ترک اعتیاد شناخته می‌شود می‌تواند به منفی شدن تست کمک کند. متادون و B2 اصلی‌ترین داروهای نگهدارنده هستند. البته فراموش نکنید که این داروها نیز خود مخدر و اعتیادآور هستند و مصرف آن‌ها به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.


برای دریافت مشاوره در زمینه تست اعتیاد به شیره و ترک اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: تست اعتیاد به شیره

(0) نظر

آمادگی برای رابطه زناشویی | چه کارهایی باید قبل رابطه زناشویی کرد؟

جمعه بیست و هشتم 11 1401

آمادگی برای رابطه زناشویی یکی از مهم‌ترین اصول داشتن یک رابطه جنسی با کیفیت است. رابطه زناشویی برخلاف باور عموم نه تنها صرفا یک نیاز و فعالیت پیش پا افتاده و غریزی نیست، بلکه مجموعه‌ای از پیچیده‌ترین و اصلی‌ترین فعالیت‌های روان و جسم آدمی می‌باشد. رابطه جنسی باکیفیت، یکی از ارکان تضمین کننده یک زندگی خوب و سالم است. بنابراین باید با افزایش آگاهی در زمینه مسائل جنسی و کنار گذاشتن غرور و تعصب، هم برای سلامت جنسی خود و هم همسرتان تلاش کرده و زندگی خود را سرشار از عاطفه، هیجان و شور سالم کنید. در این مطلب درباره یک بخش مهم از رابطه زناشویی، یعنی آمادگی برای رابطه صحبت خواهیم کرد.

منبع: آمادگی برای رابطه زناشویی | چه کارهایی باید قبل رابطه زناشویی کرد؟

آمادگی برای رابطه زناشویی به چه معناست؟

وقتی کلمه رابطه به میان می‌آید، یعنی تعامل حداقل 2 نفر با هم. بنابراین برای اینکه بتوانید رابطه جنسی سالمی داشته باشید، باید هم به لذت خود و هم به لذت همسرتان فکر کنید. فراموش نکنید که فداکاری بیش از حد در این مورد هم به هر دو طرف آسیب خواهد زد. بنابراین برای اینکه دو طرف با کمال میل وارد رابطه جنسی شده و از آن لذت ببرند، لازم است که قبل از آن آمادگی برای رابطه زناشویی را داشته باشند.

قدم اول آمادگی برای رابطه زناشویی ، شناخت از بدن و اندام جنسی خود و همسر است. نکته مهم در این مسئله، این است که صرف آمادگی اندام جنسی و تحریک شدن آن و ایجاد یک بستر مناسب، نباید رابطه برقرار کرد. برقراری رابطه جنسی در انسان کمی با حیوانات متفاوت می‌باشد و آن‌هم نقش مهم عواطف و احساسات در آن است وگرنه بدون درنظر گرفتن احساسات، میل جنسی یک غریزه است و بین انسان و حیوان تفاوتی نیست.

برقراری رابطه بدون در نظر گرفتن احساسات، مانند تشنه‌ایست که به او آب دریا می­‌دهید. او آب خورده است اما هرگز سیراب نخواهد شد. این اتفاق به مرور زمان شما رو از رابطه جنسی دلزده کرده و زمانی که دلتان نزدیکی می‌­خواهد، چون جسمتان پر است و ارضا شده، نمی‌­توانید رابطه لذت بخشی داشته باشید.

چگونه می‌توان برای رابطه جنسی آماده شد؟

برای اینکه بتوانید برای برقراری یک رابطه جنسی سالم آماده شوید، ابتدا باید حس کنید که هم از نظر جسمی و هم از نظر روانی، آماده رابطه هستید و سپس بتوانید با همسرتان در این مورد صحبت کنید. هیچ چیز مانند صحبت کردن نمی‌تواند انسان‌ها را از روحیات هم آگاه کند. البته آماده شدن برای رابطه، در زن و مرد متفاوت است که در ادامه جداگانه آن را بررسی می‌کنیم.

1. آمادگی برای رابطه زناشویی | آماده شدن مردان برای رابطه جنسی

مردان بر عکس زنان، دفعات بیشتری آمادگی برای رابطه زناشویی دارند. اگر از نظر جسمانی نگاه کنیم در یک روز و در صورت تقویت جسمانی، شاید 10 بار هم توانایی ارضا شدن و برقراری رابطه را داشته باشند اما در زنان این مسئله متفاوت‌تر است و برای آن‌ها صرفا ارضای جسمانی مهم نیست. مردان برای آماده شدن، باید از نظر جسمانی و روانی به اندازه کافی استراحت کرده و تغذیه مناسب داشته باشند. معمولا خستگی دلیل اصلی عدم تمایل مردان به رابطه است. مردان توجه و تایید شدن را دوست دارند و زمانی که از طرف همسرشان توجه و تمایل را ببینند، معمولا می‌­توانند تحریک شوند. مردان نیز همیشه فاعل بودن را دوست ندارند.

2. آماده شدن زنان برای رابطه جنسی

زنان به علت پیچیده‌تر بودن اندام‌های جنسی‌شان، معمولا به زمان بیشتر و مقدمات بیشتری نیاز دارند تا آمادگی برای رابطه زناشویی پیدا کنند. برخی از نیازها و ملزومات زنان برای آماده شدن برای رابطه جنسی به شرح زیر است:

1. زنان برای رسیدن به تحریک کافی باید برای مدت طولانی عشق بازی را تجربه کنند. بوسه، نوازش، جملات تحریک کننده، ماساژ و اینگونه رفتارها شرط لازم و ضروری برای آماده شدن زنان است.

2. معمولا زنان محیط امن و کاملا خصوصی را ترجیح می‌­دهند و آماده کردن آن‌ها در مکان‌هایی که امن و کاملا خصوصی نیست، مقداری سخت خواهد بود.

3. زنان بیش از مردان به بدن خود حساس هستند و برای اینکه بتوانند آماده رابطه شوند، نباید از اندام خود احساس ناراضی بودن بکنند.

3. مسئولیت‌های هر دو زوجین برای آماده شدن خود و همسر

برخی از مسائل نیز برای داشتن یک رابطه سالم و ایجاد آمادگی روانی، زن و مرد ندارد. مسائلی مانند تمیزی خانه، داشتن مکالمات نسبتا کافی درباره مسائل روزمره، همکاری در تمام کردن کارهای ناتمام خانه، کمک به خواباندن بچه‌ها، آماده کردن لباس یا تزئینات خاصی که برای یک تحریک روانی لازم است و از این دسته مسائل، مسئولیت مشترک زن و مرد برای داشتن یک رابطه سالم است.

آمادگی برای رابطه زناشویی | اگر آماده نیستم چگونه به همسرم بگویم

یکی از مسائل مهمی که ممکن است باعث مشکل در رابطه زناشویی شود این است که امکان دارد در برخی از موارد مرد یا زن، برای برقراری رابطه جنسی آماده نباشند اما طرف مقابل اصرار به نزدیکی داشته باشد. اولین اقدام، پیشگیری از بروز مشکل است. یعنی زن و مرد باید قبل از ازدواج یا نهایتا در اولین روزهای ازدواج حتما درباره نیازهای جنسی خود، میزان نیاز و دفعاتی که دوست دارند یا می‌توانند رابطه داشته باشند، با هم صحبت کنند. اگر همسرتان در مورد این مسئله درک داشته باشد و شما نیز با او صادق باشید و به زور تن به رابطه ندهید، قطعا از بروز این مشکل جلوگیری می‌شود. چند نکته کوتاه برای حل این مسئله عبارتند از:

1. وقتی دلتان خواست با آغوش باز بپذیرید

یک نکته مهم در آمادگی برای رابطه زناشویی این است که اگر همسرتان درخواست رابطه کرد و شما آماده بودید، حتما استقبال کرده و بدون هیچ گونه حس منفی، درخواست او را بپذیرید. این مسئله باعث می‌­شود همسرتان درک کند که شما مشکلی با رابطه با او ندارید و اگر زمانش باشد، بسیار هم در این مورد عالی هستید.

2. آیا زنان مجبورند به رابطه تن دهند

همانطور که گفته شد معمولا مردان بیش از زنان تمایل به برقراری رابطه، آن هم سریع و فقط برای ارضای نیاز جسمی دارند. عدم آمادگی برای رابطه زناشویی بیشتر برای خانم ها رخ می دهد. نمی‌توان گفت که تظاهر کنید و برای بقای زندگی به هر قیمتی به خواسته همسرتان تن بدهید، اما اگر حس کردید که می‌توانید رابطه برقرار کنید و این مسئله به شما آسیب نمی‌رساند، حتی اگر میل ندارید هم به همسرتان برای ارضا شدن کمک کنید. معمولا مردان توقع زیادی از رابطه ندارند و زنان می‌توانند با کمی همراهی، این کار را انجام دهند.

3. آمادگی برای رابطه زناشویی | زمانی که مرد آماده نیست

مسئله برای زوجینی که در آن تمایل زن از مرد بیشتر است، کمی پیچیده‌تر می‌شود. زیرا مردان به سادگی ارضا می‌شوند اما زنان برای ارضا شدن، پیش نوازی، تحریک شدن، رابطه طولانی و نوازش‌های بعد از نزدیکی را نیاز دارند و برای مردی که خسته است، انجام تمام این مراحل بسیار سخت می‌شود. در طرف مقابل اگر زن نیاز خود را سرکوب کند، فشار بیشتری نسبت به مرد متحمل می‌شود.

این مسئله بسیار پیچیده است اما به طور کلی زن و مرد باید بتوانند در مورد نیازهایشان راحت با هم صحبت کنند. زوجین باید در این مورد توافق کرده و یک میزان حداقل و حداکثری برای رابطه تعیین کنند. این مسئله به مرور زمان باعث شرطی شدن دو طرف شده و بدن نیز یاد می‌گیرد که نیازهایش را مدیریت کند. البته به این سادگی هم نیست و شما حتما به همراهی یک روانشناس و متخصص نیاز دارید.

سخن آخر

همانطور که تا به این جای مقاله متوجه شده‌اید، آمادگی جسمی و روانی زن و مرد تاثیر زیادی بر کیفیت رابطه دارد. آمادگی برای رابطه جنسی به حدی اهمیت دارد که تمایل همسر شما را برای دفعات بعدی نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. تجربه یک رابطه دردناک یا اجباری موجب ایجاد بی میلی جنسی و سردی روابط خواهد شد.

چنین مسائلی نه یکباره بلکه به مرور زمان رخ می دهد. به همین دلیل زوج ها علت و ریشه های چنین مشکلاتی را نمی توانند پیدا کنند. اگر مدتی است که تمایل خود به رابطه را از دست داده اید. و یا در برابر درخواست های همسرتان برای رابطه جنسی آمادگی لازم را ندارید، حتما به متخصصین روانشناسی مراجعه نمایید. سکستراپیست ها به شما در این زمینه کمک تخصصی خواهند کرد. کافی است با شماره های درج شده تماس گرفته و برای مشاوره حضوری، آنلاین و تلفنی درخواست نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آمادگی برای رابطه زناشویی می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره جنسی تلفنی از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

چگونه می‌توان آمادگی برای رابطه زناشویی را به دست آورد؟

ایجاد آمادگی برای رابطه زناشویی در مرحله اول لازم است زن و شوهر در این مورد با یکدیگر صحبت کنند تا از خواسته‌ها و نیازهایشان آگاه شوند. صحبت کردن با یک متخصص نیز می‌تواند در زمینه کسب آمادگی جنسی تا حد زیادی به شما کمک کند.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: آمادگی برای رابطه زناشویی | چه کارهایی باید قبل رابطه زناشویی کرد؟

(0) نظر

علائم وسواس فکری عملی | 6 نشانه اصلی وسواس

جمعه بیست و هشتم 11 1401

علائم وسواس فکری عملی کدام اند؟ چگونه می توان تششخیص داد که فردی به وسواس مبتلا شده است؟ وسواس یکی از اختلالات روانشناختی به نسبت شایع است که در گذشته به عنوان یک اختلال اضطرابی شناخته می‌شد. اما امروزه با توجه به شناسایی انواع مختلفی از وسواس نظیر وسواس فکری- عملی، بدریخت انگاری، اختلال احتکار، وسواس پوست کنی و موکنی متخصصان یک طبقه تشخیصی جداگانه را به انواع وسواس و علائم مرتبط با آن اختصاص داده‌اند. با این حال ریشه این بیماری همچنان در اضطراب و تنش درونی است، برای آشنایی با علائم وسواس با ما همراه باشید و برای شناخت انواع اختلالات اضطرابی کلیک کنید.

منبع: علائم وسواس فکری عملی | 6 نشانه اصلی وسواس

اختلالات وسواس چیست؟

وسواس در گذشته به عنوان یک اختلال اضطرابی در راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روان پزشکی شناخته می‌شد، اما به دلیل شناسایی طیف گسترده‌ای از اختلالات مرتبط با علائم وسواس ، متخصصین یک طبقه تشخیصی جداگانه را به آن اختصاص دادند. از جمله اختلالاتی که در این طبقه قرار دارند می‌توان به وسواس فکری عملی، بدریخت انگاری بدن، اختلال احتکار، وسواس موکنی و پوست کنی اشاره کرد.

در همه این اختلال‌ها نوعی مشغولیت فکری دائمی با یک موضوع خاص به طور مشترک دیده می‌شود. با این حال هرکدام از آن ها به عنوان یک اختلال مجزا در نظر گرفته شده و علائم مربوط به خود را دارند. ما در ادامه به علائم وسواس فکری عملی و اختلالات مرتبط با آن ها اشاره کرده‌ایم.

علائم وسواس فکری عملی

در اختلال وسواس فکری عملی یا OCD فرد همواره با افکار، امیال، تکانه‌ها یا تصاویر مزاحم و تکرار شونده‌ای رو به رو می‌شود و برای راندن این افکار از ذهن خود تلاش می‌کند اعمالی را به صورت افراطی انجام دهد. برای مثال مشغولیت ذهنی شدید با مسائلی نظیر نجاست و آلودگی به وسواس شست و شو منجر می‌شود. در این شرایط فرد وقت و انرژی زیادی را صرف شستن یا زدودن آلودگی‌ها از خود و اجسام پیرامونی می‌کند. به طور کلی وسواس شستشو، چک کردن، داشتن افکار گناه آلود و مرتبط با مذهب و وسواس تقارن از جمله رایج‌ترین وسواس‌های فکری هستند. به طور خلاصه شما با نشانه های زیر می توانید به تظاهر علائم وسواس فکری پی ببرید.

  • تکرار رفتارهایی که انگار از روی اجبار است
  • نگرانی دائمی و بیش از حد
  • ناتوانی در تمرکز روی اهداف
  • نشخوارهای فکری
  • مقایسه زندگی و شرایط خود با دیگران
  • درجا زدن
  • توجه بیش از حد به جزئیات در موقعیت یا موضوعی به خصوص
  • ناتوانی در کنترل هیجانات و رفتار در مقابل موضوع وسواسی
  • احساس اجبار در از بین بردن موضوع فکر وسواسی

علائم وسواس فکری عملی ممکن است تنها روی یک موضوع مثل تمیزی باشد و یا موضوعات مختلفی را شامل شود. معمولا هر چه شدت علائم وسواس فکری عملی بیشتر می‌شود، گستره موضوعات نیز شدت یافته و فرد را بیشتر در بیماری غرق خواهد کرد.

شدت علائم وسواس فکری عملی چطور مشخص می‌شود؟

متخصصان در سراسر دنیا ملاک های متفاوتی برای تعیین شدت علائم وسواس فکری عملی دارند. اما در DSM5 به وضوح 3 سطح را برای مشخص کردن شدت علائم وسواس فکری مشخص کرده است.

سطح 1 (بینش خوب یا متوسط): فرد در این سطح می‌داند که نتیجه تکرار عمل او با بالا رفتن دفعات تغییری نخواهد کرد. در هر صورت احتمال رخداد به همان نسبت وجود خواهد داشت. برای مثال او می داند که با 30 بار چک کردن اجاق گاز، ممکن است خانه آتش بگیرید یا نگیرد.

سطح 2 (بینش ضعیف): فرد معتقد است که هر چه او دقت و تکرار بیشتری داشته باشد، نتیجه متفاوت خواهد شد. برای مثال فرد فکر می کند که اگر 30 بار اجاق گاز را چک نکند خانه احتمالا آتش می گیرد. بنابراین او خود را موظف می کند که حداقل 30 بار اجاق را چک کند.

سطح 3 (فاقد بینش همراه با هذیان): فرد دچار علائم وسواس فکری عملی فاقد بینش، تمامی نتایج را به دقت و تکرار رفتار خود ارتباط می دهد. عدم توجه او حتما منجر به فاجعه خواهد شد. برای مثال او حتما باید حداقل 30 بار اجاق گاز را چک کند. اگر کمتر از 30 بار چک کند حتما خانه آتش خواهد گرفت.

با توجه به این سه سطح می تواند فوریت نیاز فرد به درمان را بررسی کرد. کسانی که در سطح دو و سه قرار دارند، باید هر چه زودتر برای رفع علائم وسواس فکری عملی به متخصص مراجعه کنند. عدم درمان این افراد دیر یا زود زندگی فردی و اجتماعی آن ها را تحت تاثیر قرار خواهد داد. آن ها در برابر سایر اختلالات نیز آسیب پذیرتر هستند. پس درمان آن ها فوریت بالاتری دارد. اما سطح یک نیز باید برای درمان اقدام کند چرا که علائم وسواس فکری پیشرونده هستند و هر چه زودتر اقدام شود نتیجه سریع تر و با هزینه کمتر خواهید گرفت.

6 نشانه اصلی وسواس

علائم وسواس فکری عملی با توجه نوع آن متفاوت است، اما همه آن ها دارای نشانه های مشابه و یکسانی هستند که در ادامه شرح داده ایم.

  1. تکرار فکرهای وسواسی
  2. اجبار به پاسخ به فکر های وسواسی
  3. بروز اضطراب شدید در صورت عدم پاسخ به فکرهای وسواسی
  4. تلاش های ناموفق زیاد برای توقف افکار و اعمال وسواسی
  5. تشدید و بدتر شدن شدت افکار و دفعات اجبار برای پاسخ به افکار وسواسی
  6. ابتلا به حداقل یک اختلال روانی دیگر مثل افسردگی، فوبی، اضطراب و غیره

ملاک های تشخیصی علائم وسواس فکری عملی در DSM5

متخصصان برای تشخیص این اختلال وجود علائم زیر را ملاک قرار می‌دهند:

الف) داشتن علائمی از وسواس فکری، وسواس عملی یا هر دو. وسواس های فکری با علائم زیر مشخص می‌شوند.

  • وسواس‌های فکری افکار، تمایلات، تکانه‌ها و تصاویری هستند که به طور ناخواسته، مکرر و مزاحم بروز می‌یابند و فرد در اثر تجربه آن‌ها دست خوش اضطراب یا ناراحتی قابل توجهی می‌گردد.
  • فرد تلاش‌های مکرری برای متوقف کردن و راندن این افکار از ذهن خود انجام می‌دهد و در حقیقت از همین روست که به وسواس‌های عملی روی می آورد.
  • وسواس های عملی با ملاک های زیر مشخص می‌گردند:
  • وسواس‌های عملی به انجام هرگونه رفتار تکراری به صورت عینی یا ذهنی گفته می‌شود که فرد در پاسخ به افکار و تمایلات مزاحم احساس می‌کند که باید آن‌ها را انجام بدهد. از جمله رفتارهای وسواسی عینی می‌توان به وارسی کردن مکرر یا شستشوی افراطی دست‌ها اشاره کرد. از جمله وسواس‌های ذهنی می‌توان گفتن ذکرهای خاص در مقابل افکار گناه آلود را نیز مثال زد.
  • هدف فرد از انجام وسواس‌های عملی کنترل اضطراب و احساسات ناخوشایندی است که در پی افکار مزاحم ایجاد شده‌اند. اما در عین حال ارتباط واقع بینانه‌ای بین افکار و رفتارها وجود ندارد.

ب) وسواس‌های فکری و عملی افت قابل ملاحظه‌ای در عملکرد روزانه و در جنبه‌های مختلف زندگی ایجاد می‌کنند. در واقع پرداختن به وسواس‌ها اغلب بیش از یک ساعت در روز طول می‌کشند و عملکرد شغلی، تحصیلی، ارتباطی و … را کاهش می‌دهند.

ج) علائم وسواس در پی مصرف یک دارو، ماده خاص یا یک بیماری بروز پیدا نکرده است.

د) این اختلال با علائم اختلال‌های روانی دیگر بهتر توجیه نمی‌شود.

مهم ترین انواع وسواس

علائم اختلال احتکار

احتکار یکی از انواع اختلال‌های مرتبط با وسواس است که متخصصین برای تشخص آن علائم زیر را به عنوان ملاک مد نظر قرار می‌دهند.

  • فرد بدون توجه به با ارزش بودن یا بی ارزش بودن اشیاء در دور انداختن آن‌ها مشکل دارد.
  • شخص به این علت نمی‌تواند چیزی را دور بیاندازد که فکر می‌کند ممکن است روزی به دردش بخورند. همچنین در پی دور انداختن آن‌ها دچار اضطراب می‌شود، در نتیجه با جمع کردن اشیا مختلف سعی می‌کند از تجربه این اضطراب اجتناب نماید.
  • ناتوانی فرد در دور ریختن اشیاء منجر به ایجاد محیطی شلوغ و بی نظم در محیط اطرافش می‌شود.
  • اختلال احتکار منجر به افت قابل توجهی در عملکرد فرد در جنبه‌های مختلف زندگی می‌شود.
  • احتکار در پی یک بیماری یا مشکل جسمانی خاص به وجود نیامده است.
  • احتکار با اختلال روانی دیگری به طرز بهتری قابل توجیه نباشد.

علائم وسواس بدریخت انگاری بدن

اختلال وسواس بدریخت انگاری بدن با علائم و نشانه‌های زیر مشخص می‌گردد.

  • مشغولیت ذهنی زیاد در مورد وجود عیب و نقص‌های ظاهری که دیگران آن‌ها را نمی‌بینند یا آن‌ها را بسیار جزئی می‌دانند.
  • فرد در واکنش به مشغولیت فکری در مورد عیب‌های ظاهری خود اعمال خاصی را تکرار می‌کند. برای مثال دائما به متخصصین زیبایی مراجعه می‌کند یا رفتارهایی نظیر رفتن جلوی آینه یا آرایش به طور افراطی انجام می‌دهد.
  • اشتغال ذهنی با ظاهر خود افت قابل توجهی را در عملکرد روزانه پدید می‌آورد.
  • اشتغال ذهنی در مورد نقص‌های ظاهری به علت مصرف دارو یا یک مشکل فیزیولوژیکی به وجود نیامده باشد.
  • بدریخت انگاری با اختلال روانی دیگری بهتر توجیه نشود.

علائم وسواس موکنی

وسواس موکنی یکی دیگر از انواع اختلال‌های وسواس است که متخصصین برای تشخیص آن علائم زیر را در نظر می‌گیرند.

  • فرد به طور مکرر اقدام به کندن موهای خود می‌کند. این کندن موها می‌تواند در نواحی مختلفی از بدن صورت بگیرد که از جمله آن‌ها می‌توان به موی سر، ابرو، مژه و حتی موی ناحیه شرمگاهی اشاره کرد.
  • فرد تلاش‌های مکرر و ناموفقی در جهت متوقف کردن رفتار موکنی خود انجام می‌دهد.
  • این موکنی افت قابل توجهی در عملکرد روزانه پدید می‌آورد.

علائم وسواس پوست کنی

وسواس پوست کنی اختلالی مشابه با وسواس موکنی است که به جای مو فرد در پاسخ به تنش‌های تجربه شده به کندن پوست خود روی می‌آورد. از جمله علائم این اختلال باید به موارد زیر اشاره کرد.

  • کندن و خراشیدن پوست در نواحی مختلف که منجر به بروز آسیب در آن نواحی می‌شود.
  • تلاش‌های مکرر و ناموفق برای متوقف کردن رفتار پوست کنی
  • بروز افت قابل توجه در عملکرد روزانه فرد

نشانه های فرعی وسواس فکری عملی

  • فقدان عزت نفس و اعتماد به نفس همراه با خودسرزنشگری درباره تصمیمات و رفتارهای زمان حال و گذشته.
  • محاسبه دائمی میزان درآمد و یا هر مسئله دیگری که در زندگی درگیر است.
  • از اینکه به دیگران و عزیزانش آسیب بزند نگران است.
  • در مورد مرگ خود یا عزیزانش فکر می کند یا نگران است.
  • گاه برای برخی افراد درگیری های ذهنی شدیدی در ارتباط با خیر و شر و مناسک مذهبی پیش می آید.
  • تفکرات منفی و غیر عادی نسبت به اعضای بدنش.
  • بازخوردهای شدید و پرخاشگرانه نسبت به امور مختلف در زندگی.

چرا علائم وسواس فکری عملی ایجاد می شوند؟

ایجاد علائم وسواس فکری عملی به 5 عامل بستگی دارد که هر کدام را شرح داده ایم. اما وجود این عوامل حتما موجب بروز علائم وسواس فکری عملی نمی شوند، بلکه فقط زمینه ساز بروز آن ها هستند.

1- ژن های ناقل علائم وسواسی که از والدین به کودک انتقال پیدا می کنند.

2- مشکلات بیولوژیکی و عصبی مغز، مثل به هم خوردن سطح سروتونین مغز.

3- تغییرات ناگهانی و شدیدی در زندگی فرد. مثل یک شغل پر مسئولیت، ازدواج، مرگ همسر یا والدین.

4- الگو برداری و عادات رفتاری که ممکن است در محیط تربیت کودکی و یا بزرگسالی فرد شکل بگیرید.

5- بروز یک حادثه ناگوار که زندگی فرد را دستخوش تغییراتی بکند.

سخن آخر

در صورت مشاهده علائم وسواس فکری عملی با هر کدام از انواع آن باید برای تشخیص حتما به یک متخصص در حوزه سلامت روان نظیر روانشناس بالینی یا روان پزشک مراجعه نمایید. خوشبختانه امروزه درمان های مختلفی برای بهبود مشکلات وسواسی ابداع شده است که از جمله مهم ترین آن ها می توان به روان درمانی با رویکرد شناختی رفتاری اشاره کرد.

در صورتی که شدت علائم وسواس ها زیاد و غیرقابل کنترل باشد ممکن است که متخصص دارو درمانی را توصیه نماید. داروهای تجویزی برای کاهش علائم وسواس فکری است و درمان قطعی محسوب نمی شوند. همچنین چون اغلب درمان های علائم وسواس فکری توسط داروهای ضد اضطراب و ضد افسردگی صورت می گیرد، حتما باید طبق نظر و دستور متخصص مصرف کنید. چرا که احتمال وابستگی و انحراف درمان بسیار بالاست. در نتیجه هرگز خود سرانه از آن ها استفاده نکنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه علائم وسواس فکری می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

علائم وسواس فکری عملی چیست؟

علائم وسواس فکری عملی در دو بعد روانی و رفتاری مورد بررسی قرار می گیرد. مهم ترین نشانه های وسواس فکری تکرار تمایلات و درخواست هایی است که ذهن فرد را پر کرده و او را دچار اضطراب و استرس می کند. فرد با پاسخ به این تمایلات آزاردهنده از سطح استرس اش می کاهد. باقی نشانه ها را می توانید در مقاله مطالعه کنید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: علائم وسواس فکری عملی | 6 نشانه اصلی وسواس

(0) نظر

متادون چیست | عوارض، نشانه ها و علائم اعتیاد به متادون

يکشنبه بیست و سوم 11 1401

آیا علائم اعتیاد به متادون و عوارض متادون را می شناسید ؟ قرص و شربت متادون یکی از انواع اعتیاد به مواد مخدر است که در سال‌های اخیر به دلیل خاصیت درمانی این دارو و تجویز آن در کلینیک‌های ترک گسترش پیدا کرده است. اگرچه این دارو به عنوان یک داروی موثر می‌تواند در درمان اعتیاد به سایر مواد مخدر کمک کننده باشد با این حال نباید از این واقعیت غافل شویم که این دارو خود برای مصرف کننده، اعتیاد آور بوده و مشکلاتی را به همراه داشته باشد.

در این مطلب راجع به علائم اعتیاد به متادون، نشانه‌ها، چیستی و عوارض آن صحبت خواهیم کرد. با توجه به اهمیت زمان در درمان اعتیاد به هرگونه ماده مخدر، اگر شما یا یکی از اطرافیانتان نشانه‌های اعتیاد به این ماده را نشان می‌دهد بهتر است هرچه سریع‌تر با یک متخصص در این باره صحبت کنید.

منبع: متادون چیست | عوارض، نشانه ها و علائم اعتیاد به متادون

متادون چیست؟

متادون که با نام تجاری دولوفین نیز در بازار موجود است یک داروی مخدر صنعتی می‌باشد که در آزمایشگاه تولید می‌شود. این دارو به عنوان یک مسکن قوی توانایی کاهش درد را دارد و برای افرادی که دردهای متوسط تا شدید را تجربه می‌کنند مفید خواهد بود. از دیگر کاربردهای آن می‌توان به خاصیت Methadone در درمان اعتیاد به مواد مخدر مانند هروئین یا مرفین اشاره کرد.

این دارو در واقع همان گیرنده‌های مغزی که هروئین و مرفین بر روی آن عمل می‌کنند را تحت تأثیر قرار می‌دهد و از این طریق عوارض ناخوشایند سم زدایی این مواد را کاهش می‌دهد. با این حال تجویز متادون باید حتماً از نظر پزشک انجام گیرد و مصرف خودسرانه آن می‌تواند باعث اعتیاد بیمار به این دارو شود.

طول مدت اثر متادون در ترک مواد مخدر

طول مدت اثر متادون بسیاری طولانی تر از مواد مخدر از جمله هروئین است. طول اثر این دارو تقریبا بیست چهار ساعت است. در حالی که ماده مخدری مانند هروئین تنها دو ساعت مدت اثر دارد. به همین دلیل برای ترک اعتیاد به مواد مخدر همانند هروئین و … مورد استفاده قرار می گیرد. به همین دلیل دو نوع برنامه ترک با Methadone وجود دارد:

1 .درمان نگهدارنده یا طولانی مدت :

این روش ماه ها یا سال ها زمان می برد. هدف از این برنامه کاهش آسیب ناشی از مصرف مواد مخدر و بهبود کیفیت زندگی فرد است.

2. برنامه سم زدایی در روش پرهیز مدار ( کوتاه مدت ) :

این روش معمولا پنچ تا ده روز طول می کشد. هدف از برنامه کوتاه مدت کاهش رنچ ناشی از قطع مواد مخدر مانند هروئین است.

چرا متادون اعتیادآور است؟

این دارو یکی از انواع داروهای افیونی است که در آزمایشگاه‌ها و با الهام از ترکیبات شیمیایی مرفین ساخته می‌شود. به همین خاطر مصرف آن درست همانند تریاک و سایر مواد افیونی باعث آرامش و یک احساس خوشایند در فرد خواهد شد. به دنبال تجربه این لذت، فرد برای تجربه مجدد آن به سراغ مصرف متادون خواهد رفت.

از دیگر دلایلی که برای اعتیاد به متادون می‌توان عنوان کرد این است که با مصرف این قرص برای یک دوره زمانی، تغییراتی در ترشح مواد ضد درد به صورت طبیعی از مغز پیش خواهد آمد به این معنا که توانایی کارکرد طبیعی مغز دستخوش تغییر شده و فرد برای تجربه احساس طبیعی بودن می‌بایست مرتبا مقداری از این ماده را مصرف نماید. در غیر این صورت نشانه‌های ناخوشایند جسمی و روانی ترک این ماده ظاهر می‌شود. در این شرایط برای جلوگیری از این احساسات منفی، مصرف این دارو ادامه پیدا خواهد کرد.

نشانه‌های مصرف متادون

اگر به مصرف متادون توسط یکی از اطرافیان خود شک دارید می‌توانید نشانه‌های زیر را در او کنترل نمایید. با هربار مصرف این قرص و تا زمانی که اثر دارو از بین نرفته باشد شما علائم جسمی و روانی مشخصی را در فرد می‌بینید، در صورتی که همه یا تعدادی از علائم زیر در فرد مورد نظرتان وجود دارد بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر از یک متخصص کمک بگیرید.

  • خواب آلودگی
  • خشکی دهان
  • تنگی نفس
  • خارش بدن
  • سردرد
  • ناتوانی در تمرکز حواس
  • ضربان قلب نامنظم

علائم اعتیاد به متادون

استفاده از متادون حتی در چند بار اول باعث بروز نشانه‌هایی در رفتار و جسم بیمار می‌شود. با دقت به این نشانه‌ها تا حدودی می‌توان مطمئن شد که فرد از این دارو استفاده می‌کند. با این‌حال دقت داشته باشید که این نشانه‌ها ممکن است به هر دلیل دیگری نیز اتفاق بیفتد. به همین خاطر تشخیص دقیق این موضوع تنها به عهده متخصص است. ازجمله علائم اعتیاد به این دارو عبارت است از:

علائم رفتاری اعتیاد به متادون

  • احساس خستگی و خواب‌آلودگی
  • گیجی و از دست دادن تمرکز
  • تحریک‌پذیری
  • اختلالات خواب
  • بروز مشکلات در روابط جنسی

علائم جسمی اعتیاد به متادون

  • ورم صورت
  • تهوع و استفراغ
  • تعریق
  • سردرد
  • اختلال در چرخه قاعدگی خانم‌ها

نشانه های اولیه اعتیاد به متادون

وجود برخی رفتارها و علائم خاص نشان دهنده این است که فرد نسبت به مصرف Methadone اعتیاد پیدا کرده است این علائم و رفتارها شامل موارد زیر هستند.

افزایش میزان مصرف

پس از مدتی استفاده از دارو، بیمار متوجه خواهد شد که دیگر با مصرف متادون به اندازه قبل، احساس آرامش و راحتی نمی‌کند به همین خاطر مقدار مصرف را افزایش می‌دهد. این افزایش میزان مصرف که به آن تحمل دارویی گفته می‌شود نشان دهنده این است که بدن فرد نسبت به مقدار قبلی دارو مقاومت پیدا کرده و تحت تأثیر آن قرار نمی‌گیرد.

بروز نشانه‌های ترک

نشانه‌های ترک به این معناست که چنانچه میان دو وعده مصرف فاصله زمانی افزایش پیدا کند و یا مقدار مصرف کاهش داشته باشد علائم جسمی و روانی ناخوشایندی در فرد بروز پیدا خواهد کرد. این علائم عبارت‌اند از سردرد، دلدرد، دردهای عضلانی، سرد یا گرم شدن بیش از حد بدن، اضطراب، پرخاشگری، افسردگی، تب و لرز، ضعف در بینایی، بی‌اشتهایی و بی‌خوابی.

جست‌وجوی دارو از علائم اعتیاد به متادون

افرادی که اعتیاد به متادون را تجربه می‌کنند معمولاً بخش قابل توجهی از زمان خود را مشغول تلاش برای پیدا کردن و استفاده از دارو هستند. این مسئله باعث می‌شود که آن‌ها سایر وظایف محوله مثل وظایف شغلی یا نقشی که در خانواده دارند را کنار بگذارند.

نشانه‌های قطع مصرف متادون

همان‌طور که گفتیم یکی از راه‌های تشخیص اعتیاد به Methadone نشانه‌های ترک هستند. این نشانه‌ها هنگامی نمایان می‌شود که بیمار برای مدتی نتواند از این دارو استفاده کند و یا میزان مصرف کمتر از مقدار همیشگی باشد. نشانه‌های رایج ترک متادون عبارتند از:

  • بی‌خوابی و بی‌اشتهایی
  • اضطراب و تحریک‌پذیری
  • سردرد
  • دل‌درد
  • اسهال
  • مشکلات بینایی

نشانه‌های مسمومیت با متادون

متادون دارویی است که تجزیه و دفع آن از بدن به آهستگی صورت می‌گیرد. به همین خاطر مقداری از آن در بدن فرد باقی مانده و در صورتی که فرد در طی این مدت مجدداً به مصرف دارو بپردازد علائم مسمومیت ظاهر می‌شود. همچنین ممکن است بیمار در یک نوبت استفاده از Methadone به دلیل زیاده روی علائم مسمومیت را نشان دهد. در ادامه اصلی‌ترین علائم مسمومیت با متادون را بررسی خواهیم کرد. درصورتیکه این علائم را در فردی مشاهده کردید هرچه سریع‌تر او را به مراکز درمانی برسانید.

  • سردی بدن
  • کاهش ضربان قلب
  • کاهش تعداد تنفس
  • کاهش سطح هوشیاری
  • درصورتیکه مسمومیت بالا باشد احتمال ایست قلبی و مرگ نیز وجود دارد.

نکته: در صورتی که از متادون برای ترک اعتیاد استفاده می کنید، حتما باید تحت نظر متخصص این کار را انجام دهید.

تست اعتیاد به متادون

روش‌های مختلفی برای بررسی اعتیاد به متادون وجود دارد. این آزمایش‌ها معمولاً به دو دسته تست‌های سریع خانگی و همین‌طور تست‌های آزمایشگاهی تقسیم می‌شوند. اگرچه تست‌های خانگی در زمان کوتاهی به شما جواب می‌دهند اما احتمال خطا و تقلب در آن‌ها بالاست. در مقابل تست‌های آزمایشگاهی نتایج دقیق‌تری ارائه می‌کنند اما نیاز به زمان بیشتری برای پاسخگویی دارند.

ازجمله تست‌های معتبر برای بررسی اعتیاد به متادون می‌توان به تست ادرار، خون، بزاق و موی سر اشاره کرد. رایج‌ترین این تست‌ها که بیش از دیگران مورداستفاده قرار می‌گیرد تست ادرار است. بااین‌حال امکان تقلب در این تست نیز وجود دارد. بهترین و دقیق‌ترین روش برای بررسی اعتیاد به مخدرهای مختلف آزمایش موی سر است. اما این روش به دلیل هزینه بالایی که دارد معمولاً مورداستفاده قرار نمی‌گیرد.

عوارض اعتیاد به متادون

متادون از آن دسته داروهایی است که اثرات منفی بسیاری روی بدن می‌گذارد. به همین خاطر است که شناخت این ماده و همین‌طور نشانه‌های اعتیاد به این دارو از اهمیت بالایی برخوردار است. رایج‌ترین مشکلی که به دنبال استفاده از Methadone برای بیمار پیش می‌آید مشکلات کبدی و به‌خصوص سرطان کبد هستند. سایر عوارض اعتیاد به متادون عبارت است از:

  • آسیب دیدن دندان‌ها
  • بیماری‌های تنفسی
  • بیماری‌های روانی مانند اختلالات شخصیت
  • بیماری‌های قلبی و عروقی

آسیب دیدن دندان ها | عوارض اعتیاد به متادون

مصرف متادون سبب به وجود آمدن بیماری های دهان و دندان در فرد می شود. کسانی که اعتیاد به مصرف این دارو دارند نسبت به سایر افراد بیشتر دچار بیمارهای دهان و دندان می شوند. این دارو می تواند سبب به وجود آمدن خشکی دهان و پوسیدگی دندان در میان مدت شود.

بیماری قلبی و عروقی | عوارض متادون

مصرف متادون فشار خون را پایین می آورد که همین امر سبب ضعف و بی حالی فرد می شود.

عوارض متادون بر کبد

بر اساس تحقیقات انجام شده مصرف متادون در طول 28 روز موجب افزایش آنزیم های کبدی می شود. که بعد از مدتی سبب از کار افتادن کبد فرد می شود.

عوارض متادون بر مغز

دوپامین با اثر بر روی گیرنده های عصبی مغز سبب ایجاد ترشخاتی در مغز می شود که احساس سرخوشی را در فرد ایجاد می کند. که این اثر کاملا موقت بوده و بعد از از بین رفتن طول اثر دارو از بین می رود. ادامه پیدا کردن این روند در فرد سبب از دست حافظه و قدرت تصمیم گیری می شود. و در طولانی مدت سبب به وجود آمدن اختلال حواس در فرد می شود.

مصرف این دارو در طولانی مدت سبب به وجود آمدن اضطراب، افسردگی، اختلال خواب و درد پا در فرد می شود.

موارد ممنوعیت استفاده از متادون

همان‌طور که گفتیم متادون عوارض بسیاری دارد. اما این عوارض در برخی افراد بیشتر است. یا حتی می‌تواند خطر مرگ را به دنبال داشته باشد. به همین خاطر قبل از اینکه از Methadone استفاده کنید حتماً از نبود بیماری‌ها یا داروهایی که با آن تداخل دارند اطلاع کافی کسب کنید. ازجمله موارد منع مصرف این دارو عبارت است از:

  • بیماران مبتلا به اختلالات کلیه و کبد
  • بیمارانی که مشکلات قلبی یا تنفسی دارند
  • استفاده هم‌زمان Methadone و الکل
  • استفاده هم‌زمان متادون با داروهای آرام‌بخش به‌خصوص بنزودیازپین‌ها

درمان اعتیاد به متادون

بر اساس تحقیقات انجام شده معمولاً به این خاطر که علائم ترک متادون می‌تواند برای سلامتی فرد خطرات جدی را به همراه داشته باشد، توصیه می‌شود که ترک این دارو زیر نظر پزشک و در مراکز درمانی صورت بگیرد. در فرایند ترک اعتیاد به متادون معمولاً پزشکان میزان مصرف را به تدریج کاهش می‌دهند. این مسئله باعث کاهش شدت علائم جسمی و روانی ترک ماده مخدر می‌شود. درمان پزشکی تا زمانی که Methadone به طور کامل از بدن فرد خارج شود و وابستگی فیزیولوژِیکی به این ماده در بیمار باقی نمانده باشد ادامه پیدا خواهد کرد.

اهمیت رواندرمانی در ترک اعتیاد به متادون

یکی از تجربیاتی که معمولاً افراد درگیر با اعتیاد به متادون و خانواده‌های آن‌ها تجربه می‌کنند شروع مجدد مصرف، پس از ترک است. این موضوع اهمیت استفاده از جلسات مشاوره رواندرمانی در کنار درمان‌های طبی را نشان می‌دهد. برخی از اقدامات مهم روانشناختی در زمینه ترک اعتیاد به متادون را در ادامه با یکدیگر بررسی خواهیم کرد.

هشیاری نسبت به نشانه‌ها

روانشناسان با استفاده از تکنیک‌های رفتاری به فرد کمک می‌کنند تا نشانه‌هایی در محیط که او را نسبت به مصرف مجدد تحریک می‌کند شناسایی کرده و برای آن‌ها راه چاره‌ای پیدا کند. برای مثال ممکن است فرد به این نتیجه برسد که هر بار دچار اضطراب می‌شود به مصرف مواد مخدر تمایل بیشتری پیدا می‌کند و یا در صورت مشاهده برنامه‌های تلویزیونی در این زمینه تمایل به مصرف در او افزایش پیدا می‌کند. هنگامی که فرد نسبت به این علائم یا پیشایندها آگاه باشد، توانایی کنترل وی بالاتر می‌رود.

آموزش راهکارهای سازگارانه‌تر

پس از شناسایی پیشایندها قدم دیگری که می‌بایست برای جلوگیری از مصرف مجدد مواد مخدر برداشته شود آشنایی با راهکارهای مناسب است. برای مثال فردی که متوجه شده در صورت اضطراب، به مصرف مواد مخدر روی می‌آورد می‌بایست تکنیک‌های درمانی را برای کاهش اضطراب و مدیریت شرایط آموزش ببیند تا از راه‌های مناسب‌تری با اضطراب خود روبه‌رو شود.

ایجاد جلسات خانواده درمانی

یکی از مشکلاتی که برای قربانیان اعتیاد به متادون یا هر ماده مخدر دیگری پیش می‌آید این است که روابط خانوادگی و دوستانه آنها تحت تأثیر اعتیاد، با مشکلات جدی مواجه شده است. شاید بتوان گفت وجود همین مشکلات و نبود یک سیستم حمایتی و عاطفی مناسب می‌تواند دلیلی برای بازگشت مجدد فرد به سمت اعتیاد باشد. در جلسات مشاوره، معمولاً روانشناسان با کمک گرفتن از اصول مشاوره خانواده سعی می‌کنند تا مشکلات پیش آمده را برطرف کرده و یک سیستم حمایتی و عاطفی مناسب را مجدداً برای فرد تدارک ببینند.

کمک گرفتن از جلسات گروه درمانی

شرکت در جلسات گروه درمانی باعث می‌شود که فرد با جمعی از افرادی آشنا شود که مشکلاتی مشابه خودش دارند. این موضوع می‌تواند باعث افزایش انگیزه و تمایل فرد به تغییر شود و همچنین زمینه یک رابطه اجتماعی مناسب‌تر را برای فرد به همراه خواهد داشت.

خدمات مشاوره ترک اعتیاد به متادون

ایجاد جلساتی برای افزایش انگیزه، پیدا کردن هدف‌های مناسب‌تر در زندگی، بررسی‌های دوره‌ای برای جلوگیری از ابتلا به اضطراب و افسردگی به دلیل ترک مواد مخدر، از جمله دیگر راهکارهای جلسات مشاوره برای ترک اعتیاد به متادون هستند.


خدمات ذهن نو برای افراد دچار اعتیاد به متادون

اعتیاد و همین‌طور ترک آن یک موضوع فردی نیست. در تمامی مراحل این موضوع خانواده‌ها نیز درگیر هستند. حتی بسیاری از مواقع رفتارهای اشتباه خانواده است که باعث بازگشت به سمت مصرف مجدد یا بی‌میلی به ترک اعتیاد می‌شود. به همین خاطر یکی از خدمات مرکز مشاوره ذهن نو این است که در کنار درمان بیمار جلساتی هم برای آموزش خانواده برگزار می‌شود و راه‌های برخورد با بیماری که به‌تازگی استفاده از مخدر را ترک کرده به آن‌ها آموزش داده می‌شود.

علاوه بر خانواده‌درمانی یکی دیگر از مزایای مرکز ذهن نو این است که شما می‌توانید در یک مرکز به تمامی خدمات لازم برای ترک اعتیاد دسترسی داشته باشید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترک و علائم اعتیاد به متادون در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

آیا استفاده از متادون به عنوان مسکن می‌تواند اعتیادآور باشد؟

بله؛ اگرچه متادون به عنوان یک داروی مسکن و برای کاهش درد نیز استفاده می‌شود اما مصرف مداوم آن می‌تواند باعث وابستگی به این دارو شود.

نشانه‌های مصرف متادون چیست؟

احساس خواب آلودگی، ضعف در هشیاری و ناتوانی در توجه و تمرکز، خارش بدن، خشکی دهان و سردرد از جمله نشانه‌های مصرف متادون هستند.

چطور می‌توان با مصرف مجدد متادون پس از ترک مبارزه کرد؟

کمک گرفتن از جلسات مشاوره و رواندرمانی علاوه بر درمان‌های فیزیولوژیک و سم زدایی در این راه بسیار کمک کننده خواهد بود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: متادون چیست | عوارض، نشانه ها و علائم اعتیاد به متادون

(0) نظر

کنار آمدن با بازنشستگی | 13 راهکار عملی

يکشنبه بیست و سوم 11 1401

کنار آمدن با بازنشستگی یکی از چالش های افرادی است که از کار کناره گیری می‌کنند. در این دوران احتمال بروز افسردگی، اضطراب، استرس و … افزایش می‌یابد. عادت به کار تقریبا در تمام افراد مشاهده می‌شود. کسانی که در زمینه های مختلف زندگی فعالیتی نداشته اند و تنها سرگرمی آنها شغل‌شان بوده؛ در بازنشستگی با چالش های زیادی از جمله از دست‌دادن هویت، نگرانی بابت بیکاری، حفظ استقلال فردی و … روبرو خواهند شد. برای کنار‌ آمدن با بازنشستگی ابتدا از روانشناس کمک بگیرید، ورزش کنید، پذیرایی احساسات خود باشید و قدردان لحظات خود باشید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

منبع: کنار آمدن با بازنشستگی | 13 راهکار عملی

کنار آمدن با بازنشستگی

بازنشستگی ابتدا افراد را خوشحال می‌کند. اما به تدریج با خانه ماندن و استراحت های طولانی فرد خسته و کلافه می‌شود. خوشحالی بازنشستگی به آرامش کار، نبود چالش با ارباب رجوع، عدم استرس کاری و … بر می‌گردد. پس از چندین روز و ماه دلتان برای روزهای کاری، همکاران، محیط کاری و … تنگ می‌شود. و به تدریج احساس پوچی و مریضی خواهید کرد. با گذشت زمان استرس به زندگی وارد می‌شود و در نهایت اضطراب ها تبدیل به افسردگی می‌شود.

کسانی که سال اول بازنشستگی را آغاز می‌کنند، 40 درصد بیشتر از شاغلان به سکته قلبی دچار می‌شوند. کنار آمدن با بازنشستگی، کنترل استرس، تغییر نگرش و … شما را در این دوران با چالش های کمتری روبرو می‌کند.

مسائل دوران بازنشستگی

اگر به شغل خود علاقه ای نداشته اید حتما در زمان بازنشستگی احساس آرامش خواهید کرد. اما اگر عاشق شغل خود بوده‌اید و حال در شرف بازنشستگی هستید، به مرور زمان با چالش هایی روبرو خواهید‌شد که در ادامه به این چالش ها اشاره کرده‌ایم.

  • نگرانی بابت بیکاری
  • چگونه گذراندن زمان بیکاری
  • تغییر حالت کاری به بیکاری
  • از دست‌دادن بخشی از هویت (شغل بخشی از هویت افراد به شمار می‌آید)
  • احساس انزوا
  • کاهش اعتماد به نفس
  • تغییر برنامه روزمره
  • حفظ استقلال فردی
  • حس عذاب وجدان به دلیل دریافتی حقوق بدون کار

چگونه کنار آمدن با بازنشستگی

کنار آمدن با بازنشستگی کار راحتی نیست و همانطور که گفته شد با چالش هایی روبرو خواهید شد. با گذشت از دوران بازنشستگی می‌توان زندگی با آرامش و بدون استرسی داشت. در ادامه چگونگی کنار‌ آمدن با بازنشستگی را شرح داده‌ایم.

1. دیدگاه خود را تغییر دهید

برای کنار آمدن با بازنشستگی آن را مانند مسیر ببینید. بازنشستگی مقصد نیست که به انتها برسد. به خودتان در رابطه با پذیرش بازنشستگی زمان دهید. دیدگاه خود را تغییر دهید و به جای استرس و افسردگی به زندگی خود، به موقعیت های روبرو بنگرید.

2. برای کنار آمدن با بازنشستگی منعطف باشید

انعطاف پذیری یکی از راه های کنار آمدن با بازنشستگی است. هرچقدر با نگرش بیشتری به بازنشستگی نگاه کنید، راحت تر آن را می‌پذیرید. آگاهی و انعطاف پذیری باعث آرامش و پذیرش مسائل روبرو می‌شود.

3. با مسائلی که توانایی تغییر ندارید، کنار بیایید

گاهی برخی از مسائل را نمی‌توان تغییر داد. کنار آمدن با بازنشستگی نیز جزئی از مسائلی است که نمی‌توانید تغییر دهید. بنابراین باید سعی کنید تا بازنشستگی را بپذیرید و بر احساسات خود تمرکز کنید. در این باره بهتر است با متخصصین روانشناسی صحبت نمایید.

4. پذیرای احساسات خود باشید

کنار آمدن با بازنشستگی دشواری های خودش را دارد. تا زمانی که به پذیرش احساس خود نپردازید نمی‌توانید بر مسائل دیگر تمرکز کنید. احساساتی مانند عصبانیت، استرس، نگرانی، ناراحتی و … احساساتی هستند که پس از بازنشستگی رخ می‌دهد و باید پذیرای این احساسات باشید. احساسات خود را داخل دفترچه ای یادداشت کنید یا درباره آن با همسالان خود صحبت کنید. استفاده از راهکارهای همسالان بسیار کمک کننده است.

5. هویت خود را تغییر دهید | کنار آمدن با بازنشستگی

تقریبا تمامی افراد شغل خود را هویتشان می‌دانند. برای کنار آمدن با بازنشستگی باید هویت خود را در مسیرهای دیگر تعریف کنید. برای مثال می‌توانید به شغل های دیگری رو آورید، برای نوه های خود پدربزرگ شوید، مربی شوید یا هنری را در دست بگیرید.

6. با هم دوره ای های خود بیشتر تعامل داشته باشید

برای درک بهتر وکنار آمدن با بازنشستگی با هم دوره ای های خود تعامل برقرار کنید. شرکت در کلاس های بازنشستگی و مکالمه با افرادی که در راستای بازنشستگی قرار دارند باعث کاهش استرس شما می‌شود. شرکت در کارهای گروهی یا فعالیت با هم دوره ای های خود شما را با چالش های کمتری روبرو خواهد کرد.

7. روابط اجتماعی خود را گسترش دهید

با افزایش سن و رهایی از بند کار افراد در روابط اجتماعی حضور کم رنگی پیدا می‌کنند. برای کنار آمدن با بازنشستگی باید روابط اجتماعی خود را گسترش دهید.

8. به صورت تدریجی بازنشسته شوید

برخی از شرکت ها به افرادی که در راستای بازنشستگی قرار دارند این فرصت را فراهم می‌کنند تا افراد برای درک بازنشستگی ساعت های کمتری را در محل کار حضور پیدا کنند. اگر چنین فرصتی دارید حتما استقبال کنید. روش های کارآمد شرکت ها برای راحت کنار آمدن با بازنشستگی را قبول کنید. این روش ها استرس شما را کاهش می‌دهند و شما را با چالش های کمتری روبرو می‌کنند.

9. شغل پاره وقت برای خود پیدا کنید

بهترین روش کنار آمدن با بازنشستگی، پیدا کردن شغل پاره وقت است. برای اینکه هم خودتان استراحت کنید و هم مشغول به کاری باشید انتخاب شغل پاره وقت بهترین گزینه است. بهتر است در راستای شغل قبلی خود کار پیدا کنید. اما اگر به دنبال شغل جدید بودید از سرمایه گذاری های کم استفاده کنید. دوران بازنشستگی یکی از بهترین دوران برای راه اندازی شغل مورد علاقه جوانی تان است.

10. در جستجوی سرگرمی و علایق خود باشید | کنار آمدن با بازنشستگی

اکثر افراد زمانی که مشغول به کار هستند از سرگرمی ها و علایق خود فاصله می‌گیرند. برای کنار آمدن با بازنشستگی و گذر از این دوران در جستجوی سرگرمی و علایق باشید. با پروش علایق به آرامش خود کمک خواهید کرد. ورزش، قدم زدن در طبیعت، حضور در فعالیت های هنری از جمله سرگرمی هایی است که به کسب آرامش کمک می‌کنند.

11. در فعالیت ها داوطلب شوید

افراد بازنشسته سرشار از تجربه و دانش هستند. برای کنار آمدن با بازنشستگی و انتقال تجربه ها به جوان ها برای قدم برداشتن در راه درست سعی کنید تا در فعالیت ها به صورت داوطلبانه شرکت کنید. با شرکت در این فعالیت ها علاوه بر اینکه احساس ارزشمندی به شما دست می‌دهد، به رشد یادگیری و کسب مهارت های بیشتر شما نیز کمک می‌کند.

12. کنار آمدن با بازنشستگی | حیوان خانگی به خانه بیاورید

اگر به حیوانات علاقه دارید آنها را به سرپرستی بگیرید. یکی از روش های کنار آمدن با بازنشستگی که توصیه می‌شود، سرپرستی از حیوانات خانگی است. گاهی خرید آکواریوم و استفاده از ماهی های رنگی در آن به شما روحیه می‌دهد. همچنین بازی با حیوانات خانگی به کاهش اضطراب و استرس کمک می‌کنند.

13. به دنبال کسب تجربه های جدید باشید

یکی از راه هایی که به کنار آمدن با بازنشستگی کمک می‌کند، کسب تجربه های جدید است. اگر به موسیقی علاقه دارید به دنبال یادگیری ساز باشید. در کلاس های بزرگسالان شرکت کنید و اگر علاقه به پیشرفت تحصیلی دارید دیر نشده؛ یادگیری همیشه به سرگرم شدن تان کمک می‌کند.

راهکارهای کنار آمدن با استرس بازنشستگی

برای کنار آمدن با بازنشستگی باید به نکات و راهکارهایی توجه کنید. بیکاری در ساعت های طولانی و ابهام در آینده عوامل استرس زا هستند. در ادامه راهکارهای کنار‌آمدن با بازنشستگی و استرس ناشی از آن را ارائه داده‌ایم.

1. ورزش را فراموش نکنید

ورزش وفعالیت های بدنی در هر سنی موجب کاهش فشارهای عصبی و استرس می‌شود. اگر از محدودیت های جسمانی برای ورزش برخوردار هستید، با کمک و راهنمایی های مربی ورزش کنید. برای کنار آمدن با بازنشستگی و استرس ناشی از آن روزانه نیم ساعت ورزش را فراموش نکنید.

2. قدردان موقعیت خود باشید | کنار آمدن با بازنشستگی

قدردانی از موقعیت های موجود به کاهش استرس و شکرگزاری از تمام دارایی ها می‌شود. قدردان این موضوع باشید که فراز و نشیب های زندگی را به خوبی گذرانده‌اید. و وارد دوره جدیدی از زندگی شده‌اید. یکی از روش های اصلی کنار آمدن با بازنشستگی قدردانی از داشته ها است.

3. طبیعت گردی را از یاد نبرید

یکی از روش های کنترل استرس و کنار آمدن با بازنشستگی طبیعت گردی است. حضور در طبیعت باعث کاهش استرس می‌شود. طبیعت گردی طی کردن مسافت های طولانی نیست و می‌توانید از پارک های جنگلی داخل شهر استفاده کنید.

4. روش های کنترل استرس را یاد بگیرید

مهم ترین و بهترین روش برای کنار آمدن با بازنشستگی و استرس های بازنشستگی، باید روش های کنترل استرس را آموزش ببینید. یوگا، تای چی، مراقبه و تمرینات هوازی روش هایی برای کاهش فشار خون هستند که به کنترل استرس کمک می‌کند.

5. نگرانی ها را به فراموشی بسپارید | کنار آمدن با بازنشستگی

نگرانی های مداوم شما را در زمینه کنار آمدن با بازنشستگی باز می‌دارد. افکار منفی و عادت غلط نشخوار فکری باعث بروز آسیب‌های روانی می‌شود. سعی کنید تمام احساسات خود را بپذیرید و برای نگرانی های خود زیاد فکر نکنید.

کلام آخر

با کمک از روانشناس روش های کنار آمدن با بازنشستگی را آموزش می‌بینید. روانشناسان با ارائه خدمات به کاهش استرس و فشار خون کمک می‌کنند و علاوه بر این روش های کارآمدی را برای کنار‌آمدن با بازنشستگی ارائه می‌دهند. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری و تلفنی خدمات روانشناسی به مراجعان ارائه می‌دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره روانشناسی در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: کنار آمدن با بازنشستگی | 13 راهکار عملی

(0) نظر

چه چیزهایی را نباید به دیگران گفت | گفتن مسائل شخصی

يکشنبه بیست و سوم 11 1401

چه چیزهایی را نباید به دیگران گفت که دردسر ساز نشود. برخی مسائل هستند که در دسته مسائل خصوصی ما قرار می‌گیرند. مسائل مالی، مشکلات خانوادگی، زندگی زناشویی، اعمال نیک و … را نباید به دیگران گفت. عده ای از افراد به تمامی اطرافیان خود در رابطه با زندگی شخصی و مسائل کاری شان صحبت می‌کنند و انتظار دارند که هیچ ضربه ای به آنها وارد نشود.

تا زمانی که رازهای شخصی خود را به دیگران می‌گویید، باید منتظر هر عواقب و پیامدی باشید. در ادامه در رابطه با چیزهایی که نباید به دیگران گفت و پیامدهایش اشاره کرده‌ایم. همیشه به یاد داشته باشید که روانشناس و مشاوره بهترین رازداران هستند. و اگر به راهنمایی نیاز داشتید از آنها کمک بگیرید.

منبع: چه چیزهایی را نباید به دیگران گفت | گفتن مسائل شخصی

چه چیزهایی را نباید به دیگران گفت

برخی از مسائل در زمینه های مختلف را نباید برای دیگران بازگو کنید. مسائل مالی، مشکلات خانوادگی، اهداف آینده و … که در ادامه توضیح داده ایم همه مسائلی هستند که نباید به دیگران بگویید. گفتن این مسائل باعث سلب آرامش، عدم موفقیت و بازخوردهای منفی می‌شود. برخی مواقع افراد به دلیل تخلیه هیجان ها شروع به درد و دل می‌کنند. این افراد در زمینه های مختلف به دنبال مشاوره و کمک از دیگران هستند.

اما اگر با افراد غیر قابل اعتماد این مسائل را در میان بگذارید، صدمات جدی شما را تهدید خواهد کرد. گاه با تمسخر، قضاوت و راهنمایی های دیگران مسیر موفقیت شما تغییر می‌کند و شما را از رسیدن به اهداف باز می‌دارد.

کدام موضوعات خصوصی را نباید به دیگران گفت؟

حرف هایی اصلا لزومی به بیان ندارد. صحبت هایی است که گفتنش چیزی را تغییر نمی‌دهد. یا اهدافی است که با بیان آن دلزده می‌شوید. مسائل زندگی شما هم شخصی و خصوصی هستند و بیان آن درست نیست. در ادامه در رابطه با این سوال که چه چیزهایی را نباید به دیگران گفت پاسخ داده ایم.

1. اهداف آینده

یکی از موضوعاتی که نباید به دیگران گفت، اهداف آینده است. اگر اهداف خود را با دیگران در میان بگذارید احتمالا در روند پیش روی آن خلل ایجاد می‌شود. زمانی که در رابطه با آرزوهای بلند بالای خود به دیگران می‌گویید، احساس لذت از اهداف از شما گرفته می‌شود. در نهایت با لذت نبردن، به اندازه قبلی تلاش نمی‌کنید و شاید به اهداف خود دست پیدا نکنید.

2. چه چیزهایی را نباید به دیگران گفت | درآمد

هرگز و به هیچ وجه حقوق و درآمد خود را بیان نکنید. با بیان جزئیات مالی و درآمد ماهانه به افراد این اجازه را می‌دهید که در رابطه با حقوق شما تصمیم بگیرند و شاید شما را قضاوت کنند. درآمد جزء چیزهایی است که نباید گفت و قطعا روی روابط شما اثر گذار خواهد بود.

3. مسائل گذشته

گذشته تمام شده است و دیگر وجود ندارد. رویدادهای گذشته جزو چیزهایی است که نباید به دیگران گفت. همه افراد در گذشته سختی ها و داستان های منفی داشته است که آسیب های سختی بر او وارد کرده است. سعی کنید اتفاقات گذشته را از یاد ببرید و به بیان آن نپردازید. مسائل گذشته جزو چیزهایی محسوب می‌شود که نباید به دیگران گفت.

4. چه چیزهایی را نباید به دیگران گفت | اعمال نیک

کار نیک باید مخفی بماند. اعمال نیک یکی از اصلی ترین چیزهایی است که نباید به دیگران گفت. با بازگو کردن مسائل خیرخواهانه و اعمال نیک، دیگران اینگونه می‌اندیشند که شما قصد جلب توجه دارید. نیکوکاران برای جلوگیری از قضاوت ها سعی دارند تا همیشه مخفی باقی بمانند.

5. مشکلات خانوادگی

یکی از مهم ترین چیزهایی که نباید به دیگران گفت مشکلات زندگی است. مسائل و مشکلات خانوادگی همیشه باید در خانه بماند. با خانواده در رابطه با حل مشکلات صحبت کنید اما هرگز مشکلات را به بیرون از خانه و دیگران منتقل نکنید. اگر اقدام به بازگو کردن مشکلات خانوادگی به دیگران دارید، پس حتما منتظر عواقب و پیامدهای آن باشید.

6. چه چیزهایی را نباید به دیگران گفت | زندگی زناشویی

مسائل مربوط به زندگی زناشویی مخصوص زن و شوهر است. صحبت در رابطه با زندگی زناشویی نیز باید بین زن و شوهر حل شود. زندگی زناشویی جزو مسائلی است که نباید به دیگران گفت. با بیان زندگی زناشویی، به دیگران این اجازه را خواهید داد تا در زندگی زناشویی شما دخالت کنند و نظرات مثبت و منفی خود را بیان کنند.

7. نقاط ضعف

نقاط ضعف خود را جزو دسته مسائلی قرار دهید که نباید به دیگران گفت. برخی از افراد از شنیدن نقاط ضعف و ناتوانی هایی شما احساس لذت می‌کنند. اما به روی خود نمی‌آورند. به مرور زمان برای اذیت شما دست روی نقاط ضعفتان می‌گذارند و شما را مسخره خواهند کرد.

8. چه چیزهایی را نباید به دیگران گفت | خشم از دیگران

زمانی که از دیگران خشمگین می‌شوید لطفا به دیگران نگویید. همه افراد بر سر مسائلی که در خط قرمزهایشان تعریف شده است حساس هستند. گاهی به قدری سر این موضوع اذیت می‌شوند که از طرف مقابل خشمگین و ناراحت می‌شوند. ابتدا حرف های شخص مقابل را گوش کنید و سپس در رابطه با او تصمیم بگیرید.

بیشتر مواقع عصبانیت و خشم ما بعد از مدت کوتاهی فروکش می‌کند. خشم خود را در دسته بندی مسائلی بگذارید که نباید به دیگران گفت، زیرا همه خشم‌ها روزی به شادی تبدیل خواهد شد.

9. بیان استعدادها

با خود تصمیم بگیرید که بیان استعدادهایتان را در دسته مسائل خصوصی قرار دهید و به دیگران نگویید. استعداد و توانایی های خود را به رخ دیگران نکشید. با بیان استعداد و تعریف از خود به چشم دیگران خودشیفته بنظر می‌رسید. با این کار دیگران را از خود دور می‌کنید و جوانه نفرت را در قلب آنها می‌کارید. البته این موضوع را نیز در نظر بگیرید که اگر به اهداف خود نرسید مورد تمسخر دیگران قرار خواهید گرفت.

10. اعتقادات و عقاید

اعتقادات مذهبی و عقاید هر شخصی زیباست. هر فردی با هر عقیده ای مورد احترام است. اما این موضوع که با بیان اعتقادات مذهبی خود مورد تمسخر قرار بگیرید اصلا زیبا نیست. با بحث و دعوا نیز نمی‌توانید اعتقادات خود را به دیگرن تحمیل کنید. بنابراین اعتقادات و عقاید باید جزو مسائل شخصی و مهمی قرار بگیرد که نباید به دیگران گفت.

عواقب گفتن مسائل شخصی به دیگران

احتمالا همه افراد تجربه تلخ از بیان رازهایشان به دیگارن داشته اند. با بیان رازها و مسائل شخصی زندگی تان به افراد غیر قابل اعتماد ضربه های بد و غیرقابل پیش بینی خواهید خورد. عواقب گفتن مسائل شخصی بسیار است که در ادامه به جدی ترین آنها اشاره کرده ایم.

  • سوء استفاده افراد در رابطه با مسائل بازگو شده در آینده
  • مورد قضاوت دیگران قرار گرفتن
  • فاش شدن اسرار و رازها

کلام آخر

در بیان احساسات، هیجانات و مسائل شخصی به دیگران دقت کنید. هر فردی را لایق و راز نگهدار خود تلقی نکنید. برای تخلیه هیجانی از مشاورین و متخصصان روانشناسی کمک بگیرید تا با عواقب بیان مسائل شخصی به دیگران روبرو نشوید. بهترین راه برای صحبت در رابطه با رازتان مکالمه با یک روانشناس است. ویژگی اصلی روانشناسان رازداری است. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری و تلفنی خدمات روانشناسی به مراجعان ارائه می‌دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت چه چیزهایی را نباید به دیگران گفت در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: چه چیزهایی را نباید به دیگران گفت | گفتن مسائل شخصی

(0) نظر

قرص تاخیری | بهترین قرص تاخیری قوی بدون عوارض

يکشنبه بیست و سوم 11 1401

قرص تاخیری امروزه به دلیل طولانی مدت تر شدن رابطه جنسی، رفع مشکلات زود انزالی و تاخیر در زمان ارضا مصرف می‌شود. آیا از انواع قرص تاخیری و عوارض مصرف آن‌ها آگاهی دارید؟ امروزه اختلالات جنسی بسیار شایع شده و مشکلات زیادی را برای افراد در زندگی مشترک به وجود می‌آورد. یکی از مشکلات بسیار شایع در میان مردان زود انزالی است؛ برای درمان این مشکل داروهای زیادی همچون قرص تاخیری وجود دارد که می‌توان تحت نظر پزشک از آن‌ها استفاده کرد. توجه داشته باشید که استفاده بی‌رویه و خودسرانه می‌تواند باعث بروز مشکلات جدید و بسیار جدی شود. با آگاهی از انواع قرص‌های تاخیری و کمک گرفتن از یک فرد متخصص می‌توانید گامی در جهت مشکلات جنسی خود بردارید.

منبع: قرص تاخیری | بهترین قرص تاخیری قوی بدون عوارض

قرص تاخیری

قرص تاخیری یا Delay pills به منظور به تاخیر انداختن زمان ارضا شدن در افراد، جلوگیری از انزال زودرس، کمک به طولانی تر شدن مدت رابطه جنسی و بهبود نتیجه رابطه استفاده می‌شود. به طور کل قرص های تاخیری در دو دسته قرار دارند. 1) قرص های تاخیری بدون تجویز پزشک. 2) قرص های تاخیری با تجویز پزشک.

قرص تاخیری بدون تجویز پزشک در داروخانه ها و سایت های بهداشتی موجود می‌باشد. قرص های تاخیری‌بدون تجویز پزشک از ترکیبات گیاهی اپیدیوم یا علف بز شاخدار تشکیل شده است. ترکیبات گیاهی موجود در این قرص ها در زمنیه های بهبود روابط جنسی کاربرد دارند. به یاد داشته باشید که این قرص ها توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تائید نشده است. بنابراین سعی کنید تا تبلیغات را جدی نگیرید.

اما بهترین روش استفاده از قرص تاخیری با تجویز پزشک است. پزشکان برای درمان مشکلات زود انزالی از این دسته داروها استفاده می‌کنند. این داروها در دسته مهار کننده های بازجذب سروتونین قرار می‌گیرند و برای درمان استرس قابل استفاده می‌باشند. که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا مورد تائید قرار گرفته اند. اما به طور کل برای درمان قطعی زود انزالی مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

مکانیسم دفاع قرص تاخیری

اکثر قرص های تاخیری مهار باز جذب سروتونین دارند. قرص تاخیری که برای درمان زود انزالی مصرف می‌شوند در سته داروهای بی حسی معمولی قرار می‌گیرند و مانند مهار کننده های فسفودی استر نوع 5 قرار می‌گیرند.

جایگزین قرص تاخیری

انزال زودرس و عدم نعوذ به موقع در مردان یکی از بیماری‌های جنسی است که می‌تواند برای هر فردی رخ دهد. البته به جز استفاده از قرص تاخیری روش‌های درمان متفاوتی برای این درد وجود دارد. در اصل فرد با چنین مساله‌ای هیچ لذتی از رابطه نمی‌برد و نمی‌تواند نیازهای جنسی خود و همسرش را بر آورده کند. بنابراین این مشکل چه به صورت موقت باشد و یا چه دائم، برای هر دو طرف آزار دهنده بوده و به لحاظ روحی آن‌ها را تخریب می‌کند و در زندگی زناشویی آن‌ها خلل ایجاد می‌شود.

در واقع زود انزالی باعث سردی در رابطه زناشویی و نارضایتی می‌گردد، البته به جز استفاده از قرص‌ تاخیری و داروهای موجود در بازار تکنیک تجسم نیز می‌‌تواند به افراد کمک بسیار زیادی بکند. زیرا بسیاری از افراد پس از انجام روش‌های تجسم ذهنی در کنار دارو و یا بدون نیاز به دارو توانسته‌اند مشکلات خود را در این زمینه برطرف نمایند.

قرص تاخیری و انواع آن

قرص تاخیری در دو دسته مهار کننده بازجذب سروتونین و مهار کننده فسفودی استر 5 بوجود آمده اند. قرص‌های تاخیری بر اساس دسته بندی این دو گروه به شرح زیر هستند.

1. مهارکننده‌های بازجذب سروتونین

یکی از انواع قرص‌ تاخیری مهار کننده‌‌های انتخاب‌ شده باز جذب سروتونین هستند. که این نوع قرص‌ها طول رابطه جنسی را افزایش داده و زود انزالی را درمان می‌کنند. البته ناگفته نماند که این محصول نیز دارای تاثیرات و عوارض جانبی است و باید در هنگام خرید به این نکته توجه کنید. این قرص گاهی با عارضه روانی، واکنش و حساسیت‌های پوستی و آنتی کولینرژیک، اختلال در وزن و گاهی اوقات کاهش میل جنسی همراه است. از داروها و محصولات این زیر مجموعه می‌توان به سیتالوپرام، فلوکستین و سرترالین اشاره کرد. البته این دارو بسیار قدرتمند است و مدت زمان استفاده و تاثیر آن دو الی سه هفته می‌باشد. این قرص‌ها باید طبق تجویز متخصص مصرف شوند.

مهار کننده های بازجذب سروتونین برای درمان افسردگی تشکیل شده اند. این مهار کننده ها با تجمع سروتونین در مغز به کاهش میزان استرس کمک می‌کنند. برخی از داروهای حاوی سروتونین مانند سرترالین در درمان زود انزالی بسیار موثر هستند. سرترالین با نام تجاری زلفت یکی از رایج ترین قرص تاخیری در دسته تجویزی پزشکان است. البته بر اساس تحقیقات، مصرف روزانه یا مقدار زیاد این قرص ها علائم زود انزالی را در صورت مصرف روزانه کاملا بر طرف می‌کند

2. قرص ویاگرا یا مهارکننده فسفودی استر نوع 5

دیگر محصول و قرص تاخیری برای زود انزالی و ناتوانی جنسی در مردان ویاگرا یا سیلدنافیل است. نام دیگر آن ارکتو است و به صورت خوراکی مصرف می‌شود. حدود ۵۰ میلی گرم از آن باید در موعد برقراری رابطه استفاده گردد و همچنین زمان استفاده از آن یک ساعت قبل از رابطه جنسی می‌باشد. این محصول باید روزی یک بار استفاده شود و بیشتر از آن برای بدن ضرر دارد.

خانواده این داروهای بازدارنده فستفودی استراز هستند و در واقع جریان خون را در آلت تناسلی افزایش می‌ دهند و اختلال نعوظ را رفع می‌کنند. این قرص به گونه‌ایست که ابتدا باید آن را بسیار کم مصرف کرد و به تدریج مقدار آن را افزایش داد. البته افزایش آن بستگی به شما و بدنتان دارد و این که قرص تاخیری چه تاثیری بر بدنتان می‌گذارد. همچنین ممکن است استفاده بیش از اندازه این قرص باعث تاری دید شما شود و همچنین اختلالات شنوایی از عوارض این قرص است که باید پس از مشاهده چنین عوارضی به متخصص مراجعه کنید.

قرص تاخیری مهار کننده فسفودی استر نوع 5 شهرت جهانی در درمان اختلالات زود انزالی و نعوظ دارد. سیلدنافیل باعث افزایش فشار خون در آلت تناسلی مردان می‌شود و مدت زمان رابطه جنسی را افزایش می‌دهند. هم چنین قرص تاخیری که در دسته مهار کننده فسفو دی استر نوع 5 قرار دارد مدت زمان برای تحریک جنسی آقایان را کاهش می‌دهد و به زودانزالی کمک می‌کند که پس از گذراندن مدت زمان کوتاهی از رابطه دوباره تحریک شوند.

3. تادالافیل

تادالافیل یا سیالیس از انواع قرص تاخیری است که عملکرد مشابه با ویاگرا دارد اما قدرت و قوی بودن آن بیشتر است. ماده‌ای که در این قسمت به عنوان تاثیر گذارترین ماده به کار برده شده و تادالافیل نام دارد. برای رابطه جنسی کوتاه بسیار مفید است و همچنین تمامی اختلالات شایع در زندگی جنسی مردان توسط این قرص رفع می‌شود. زمان مصرف این قرص باید توسط پزشک تشخیص داده شود و در هر زمان باید فقط یک قرص استفاده گردد. ممکن است زمان استفاده از آن نیم تا ۴۰ دقیقه قبل از رابطه جنسی باشد. خوردن آب خنک پس از مصرف این قرص باعث جذب بهتر آن می‌شود.

نحوه مصرف قرص تاخیری

برای مصرف قرص تاخیری باید از پزشک مشورت بگیرید. برند های مختلف قرص تاخیری تفاوت دوچندانی با یکدیگر ندارند اما در ادامه در رابطه با نحوه مصرف انواع قرص‌تاخیری توضیح داده‌ایم.

1. مقدار مصرف سرترالین

قرص تاخیری سرترالین را می‌توانید روزی 1 بار با غذا یا بدون غذا مصرف کنید. برای مصرف روزانه سرترالین باید هر روز سر ساعت مشخصی استفاده شود. مصرف سرترالین برای بزرگسالان روزی 50 میلی گرم است و احتمالا با شروع مصرف باید از مقدار کم آغاز کنید و سپس به روزی 200 گرم در طول روز افزایش دهید.

برای افراد با اختلالات کبدی، قرص تاخیری سرترالین به مقدار کمتری تجویز می‌شود. و اگر با اختلالات خواب دست و پنجه نرم می‌کنید بهتر است تا سرترالین را هر روز صبح مصرف کنید.

2. مقدار مصرف سیلدنافیل

سیلدنافیل یا ویاگرا مشهور ترین قرص تاخیری در سطح جهان است که برای درمان زود انزالی تجویز می‌شود. مصرف سیلدنافیل همراه با غذا ممنوع است. و حتما باید 1 تا 2 ساعت پس از غذا مصرف شود. اما اگر انکان صبر کردن بعد از غذا برای مصرف این داروی تاخیری وجود ندارد، بهتر است از غذاهای کم چرب و سبک استفاده کنید. مصرف غذاهای چرب و الکل با ویاگرا باعث کاهش عملکرد این دارو می‌شود.

قرص تاخیری سیلدنافیل 11 دقیقه پس از مصرف اثرات خود را بر جای می‌گذارد اما باید 1 ساعت پس از مصرف صبر کنید تا تاثیرات حداکثری اعمال شود. ماندگاری ویاگرا حدود 3 تا 5 ساعت است. و مصرف روزانه آن 50 میلی گرم است. اگر با این مقدار به نتیجه نرسیدید با پزشک مشورت کنید و تا 100 میلی گرم مقدار مصرف را افزایش دهید. اگر عوارضی با مصرف این دارو نمایان شد حتما مقدار آن را به 25 میلی گرم کاهش دهید.

3. مقدار مصرف تادافیل

تادافیل یکی از انواع قرص تاخیری است که اگر در حال مصرف آن هستید باید حدود 10 تا 20 گرم از این قرص استفاده کنید. مقدار مصرف این قرص روزانه نیست و فقط باید قبل از رابطه جنسی استفاده شود. 30 دقیقه قبل از رابطه جنسی تادافیل مصرف کنید اما دقت داشته باشید که اثر دارو تا 36 ساعت پابرجاست و نباید در عرض 24 ساعت بیش از یک بار تادافیل مصرف کرد.

اگر مقدار مصرف قرص تاخیری تادافیل 2.5 تا 5 گرم است. روزانه مصرف کنید و هر روز زمان مناسبی را برای مصرف انتخاب کنید. این قرص را می‌توانید همراه غذا یا بدون غذا مصرف کنید. اما توجه داشته باشید که تادافیل حتما باید با آب استفاده شود.

با مصرف قرص تاخیری تادافیل، گریپ فروت مصرف نکنید. نوعی ماده شیمیایی داخل گریپ فروت قرار دارد که میزان تادافیل خون را افزایش می‌دهد. و حتما با عوارض جانبی همراه خواهد شد.

بهترین قرص تاخیری

قرص های تاخیری مشهور و پر طرفداری وجود دارد که به دسته های مختلف تقسیم می‌شوند. در سال 2021 بر اساس تحقیقات پرطرفدار ترین قرص‌های تاخیری را دسته بندی کرده اند. در ادامه در رابطه با بهترین قرص تاخیری اشاره کرده ایم.

1. قرص تاخیری Prosolution Plus

قرص تاخیری Prosolution Plus بالاترین جایگاه را در سال 2021 گرفت. این قرص فرمول بسیار قدرتمندی دارد که در دیر ارضا شدن، افزایش قوای جنسی، افزایش اعتماد به نفس و افزایش مدت زمان رابطه نقش اساسی ایفا می‌کند. مزایای این قرص‌تاخیری شامل موارد زیر می‌شود.

  • کاهش 64 درصدی زود انزالی
  • افزایش طول مدت رابطه جنسی
  • بهبود کیفیت عملکرد جنسی و نعوظ

2. قرص تاخیری PrematureX

قرص تاخیری PrematureX از مواد گیاهی با کیفیتی تشکیل شده است و در دسته داروهای پر طرفدار آقایان برای درمان زود انزالی قرار دارد. این دارو با کیفیت بالایی تولید شده است و از هزینه کمتری برخورداری است. این دارو با جذب 98 درصدی شدت اثر گذاری بالایی دارد. مزایای این دارو شامل موارد زیر است.

  • مصرف روزانه
  • تشکیل شده از مواد گیاهی و با کیفیت
  • تاثیر گذاری کمتر از 15 دقیقه

3. قرص تاخیری Max Preformer

قرص تاخیری Max Preformer بیشتر از داروهای دیگر به سلامت جنسی افراد اهمیت می‌دهد. این قرص تاخیری برای بهبود آلت تناسلی، کیفیت میلی جنسی و کیفیت نعوظ مفید است. این قرص ساخته شده از مواد طبیعی و مطمئنی است که گردش خون را در آلت تناسلی آقایان افزایش می‌دهد. از مزایای این قرص‌تاخیری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • افزایش لذت رابطه جنسی
  • افزایش طول مدت رابطه جنسی
  • افزایش قدرت نعوظ

4. قرص تاخیری VigRX

قرص تاخیری VigRX به طولانی مدت شدن رابطه جنسی کمک می‌کند. فرمول بسیار پیشرفته ای دارد که اثر گذاری کمتر از 10 دقیقه را نشان می‌دهد. مزایای استفاده از این قرص‌تاخیری شامل موارد زیر است.

  • افزایش توانایی جنسی فرد
  • ثاتیر گذاری کمتر از 10 دقیقه
  • افزایش مدت زمان رابطه جنسی
  • افزایش میزان لذت در رابطه جنسی

5. داپیکو

داپیکو قرص تاخیری است که از مهار کننده بازجذب سروتونین بوجود آمده است. این قرص را باید 1 تا 3 ساعت قبل از رابطه جنسی و برای درمان زود انزالی استفاده کرد.

6. ارکتو

ارکتو جز بهترین قرص تاخیری موجود است و از 100 میلی گرم سیلدنافیل تشکیل شده است. این دارو برای درمان اختلالات نعوظ به کار برده می‌شود. انزال با مصرف این قرص‌تا حد بسیار زیادی به تاخیر می‌افتد.

7. دایان مکس

دایان مکس یکی از انواع قرص تاخیری گیاهی است که کمترین عوارض را برای افراد به دنبال دارد. عصاره اصلی این دارو تمر هندی است و برای درمان زود انزالی بهترین می‌باشد.

8. زینگا لایف

زینگا لایف قرص تاخیری برای تقویت قوای آقایان است. از گیاهانی مانند خارخاسک، جنسینگ و جینکو به وجود آمده است و برای بهبود اختلالات نعوظ و زود انزالی کمک کننده است.

9. وگادول

وگادول قرص تاخیری است که برای درمان مشکلات مفاصل نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای افرادی که مبتلا به بیماری های قلبی هستند عوارض جدی را به دنبال دارد. برای مصرف این دارو حتما با پزشک مشورت کنید.

10. آفرودیت

قرص تاخیری گیاهی آفرودیت از زعفران، دارچین، زنجبیل و خارخاسک تشکیل شده است. مصرف این قرص قوای جنسی اقایان را تقویت می‌کند و میل جنسی را در خانم ها بالا می‌برد.

11. داپرولانگ

یکی از بهترین ها در قرص تاخیری، داپرولانگ است. این قرص از داپوکسیتین تشکیل شده است و مصرف روزانه آن مجاز نیست. مصرف این دارو در گروه سنی 18 تا 64 ساله قرار دارد.

12. داپوژیل

مصرف قرص تاخیری داپوژل علاه بر تاخیر در زمان انزال، باعث کنترل بیشتر زمان در رابطه جنسی می‌شود. بدون غذا یا با غذا مصرف شود. 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی باید قرص تاخیری را استفاده کنید.

13. تادارکس

تادارکس قرص تاخیری است که برای بهبود اختلال نعوظ استفاده می‌شود.تادارکس باعث افزایش جریان خون آلت تناسی آقایان می‌شود. 30 دقیقه قبل از نزدیکی و روزانه 1 عدد مصرف مجاز است.

14. اس دی اف

قرص تاخیری اس دی اف به مشکلات زود انزالی و اختلال نعوظ کمک رسان است. این قرص به افزایش فشار شریان خون ریوری کمک می‌کند که مصرف 100 میلی گرم به بهبود شرایط کمک می‌کند.

15. دیلی کیم ممسک

دیلی کیم ممسک قرص تاخیری کاملا گیاهی است که مشکلات زود انزالی را بر طرف می‌کند. این قرص از تمر هندی تشکیل شده است و عوارض کمی برای بدن دارد. باید حتما 2 ساعت قبل از رابطه جنسی مصرف شود.

16. کینگ دول

کینگ دول قرص تاخیری است که به درمان مشکلات جنسی آقایان کمک کننده است. مصرف این قرص باید 1 تا 3 ساعت قبل از رابطه جنسی باشد.

17. سینورکس آر ایکس اس تی پی فارما

یکی از انواع بهترین قرص تاخیری سینورکس آر ایکس اس تی پی فارما است. این دارو گیاهی است و از گیاهانی مانند جنسینگ، یوهمبین و جینکوبیاوبا تشکیل شده است. این دارو بدون تجویز پزشک قابل مصرف است. به رفع اختلال نعوظ، خستگی، افزایش قوای جنسی و درمان زود انزالی کمک می‌کند. روزی دو بار همراه با غذا مصرف شود.

عوارض قرص تاخیری

با دقت بسیار پس از مصرف قرص تاخیری به تغییرات اعمال شده بدن دقت کنید. گاهی تغییرات به قدری افزایش می‌یابد که حتما باید به پزشک مراجعه کنید. در ادامه در رابطه با عوارض دو دسته مهار کننده بازجذب سروتونین و مهار کننده فسفودی استر نوع 5 توضیح داده ایم.

  • گر گرفتگی
  • سر درد
  • گرفتگی بینی
  • اختلال در هضم غذا
  • تغییرات در بینایی
  • درد در ماهیچه ها

عوارض جانبی قرص تاخیری ویاگرا در برابر سیالیس 3 برابر بیشتر است. تقریبا درصد کمی از افرادی که قرص ویاگرا مصرف می‌کنند چند ساعت همه جا را آبی می‌بینند. عوارض جانبی SSRI ها عبارتند از.

  • اسهال
  • اضطراب
  • لرزش دست ها
  • اختلال در هضم غذا
  • کاهش وزن
  • کم اشتهایی
  • تاری دید
  • خشکی دهان
  • تعریق زیاد
  • اختلال نعوظ در آقایان
  • ارگاسم سخت در طول رابطه جنسی

موانع مصرف قرص تاخیری

در نهایت باید اشاره کنیم در مواردی افراد باید از مصرف این نوع قرص‌ها پرهیز کنند. در زیر موارد منع مصرف قرص تاخیری را برایتان شرح می‌دهیم.

  1. بیماران قلبی: افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی نباید چنین داروهایی را مصرف کنند.
  2. افراد مبتلا به پریاپیسم: این افراد با مصرف این دارو ها مشکل خود را شدیدتر می‌کنند و این قرص‌ها باعث سرطان در بدن آن‌ها شده و کم‌کم استخوان‌های آنان را می‌شکنند و کلیه آن‌ها نارسایی می‌گیرد. کم خونی نیز از عوارض مصرف قرص‌ها برای این بیماران است.
  3. افرادی که دارای مشکلات بینایی هستند: این افراد نیز نباید از این قرص‌ها استفاده کنند. زیرا تاثیر تمامی قرص‌های تاخیری ابتدا بر بینایی افراد می‌باشد.
  4. کسانی که نارسایی کلیه دارند: عوارض جانبی برای این افراد جبران ناپذیر است و به کبد آن‌ها آسیب وارد می‌شود.
  5. افراد پیر و سن بالا: افراد پیر نباید از این قرص‌ها استفاده کنند زیرا ممکن است حساسیت‌هایی داشته باشند که از آن مطلع نباشند و به دلیل قدرتمند بودن این داروها احتمال از پای در آمدن آن‌ها بسیار است.

دلایل زود انزالی در آقایان

زمانی که در عرض 2 دقیقه پس از رابطه جنسی آقایان ارضا شوند به زود انزالی مبتلا هستند. 2 دلیل برای زود انزالی آقایان وجود دارد که در ادامه در رابطه با این دلایل توضیح داده ایم.

  • دلایل روحی: مشکلاتی مانند افسردگی، اضطراب، استرس، تجاوز در سن پایین منجر به بروز زود انزالی می‌شود.
  • دلایل بیولوژیکی: عدم تعادل در هورمون ها، عفونت ها، التهاب ها، مشکلات ژنتیکی و بیماری تیروئید از جمله دلایل بروز زود انزالی در آقایان است.

کلام آخر

قرص تاخیری در مواردی استفاده می‌شود که آقا از مشکلات زود انزالی رنج می‌برد. آقایانی که کمتر از 2 دقیقه ارضا شوند به زود انزالی مبتلا هستند. یکی از روش های درمان زود انزالی، مصرف قرص‌تاخیری است. اما بسیار افرادی هستند که به دلیل اضطراب و استرس به اختلالات عملکرد جنسی مبتلا می‌شوند. با کمک از روانشناس به بهبود کیفیت عملکرد جنسی ناشی از استرس بپردازید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری و تلفنی خدمات روانشناسی به مراجعان ارائه می‌دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه قرص‌تاخیری می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره جنسی تلفنی از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

آیا مصرف قرص تاخیری صحیح است؟

مصرف این قرص‌ها می‌تواند مشکلات مردان را برای داشتن یک رابطه جنسی موفق رفع نماید ولی به طور کلی راهکارهای جایگزین مثل روش تجسم نیز برای این مشکلات وجود دارد که می‌توان از آن‌ها استفاده نمود. همچنین گاهی قرص‌های تاخیری عوارضی برای بعضی از بیماران به همراه دارند که باید به آن‌ها توجه نمود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: قرص تاخیری | بهترین قرص تاخیری قوی بدون عوارض

(0) نظر

تست متادون

يکشنبه بیست و سوم 11 1401

آیا روش‌های تست متادون را می‌شناسید؟ متادون، از مواد اعتیادآور صنعتی و گروه شبه مخدرها به شمار می‌آید. این ماده مخدر به شکل قرص، شربت و پودرهای کریستالی سفید وجود دارند. متادون درمان پزشکی دارد و به عنوان مسکن و داروی ترک اعتیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد اما امروزه بسیاری از افراد برای ترک اعتیاد خود، خودسرانه اقدام به مصرف آن کرده و در نتیجه به خود متادون اعتیاد پیدا می‌کنند.

منبع: تست متادون

در بسیاری از موقعیت‌های اجتماعی همچون استخدام و ازدواج، لزوم تست اعتیاد و متادون وجود دارد. در ادامه مقاله به بررسی کامل تست متادون و دلایل منفی منفی شدن تست می‌پردازیم. برای آشنایی با بهترین روش‌های ترک اعتیاد به متادون تا پایان این مطلب با ما همراه باشید. برای دریافت خدمات ترک اعتیاد کلیک کنید.

کاربرد متادون

متادون، مسکن و مواد اعتیادآور صنعتی است که از آن برای رهایی از تریاک، هروئین و گاهی اوقات برای تسکین درد استفاده می‌شود. مدت تاثیر داروی متادون حدود 24 الی 48 ساعت و هروئین حدود 2 الی 3 ساعت است که زمان اثربخشی بیشتری دارد و پزشک فقط در شرایط خاص و دوز کم آن را برای بیمار تجویز می‌کند.

بنابراین دارو به دلیل وابستگی زیاد و اعتیادی که برای مصرف کننده ایجاد می‌کند باید با تجویز پزشک مصرف شود. برای بیمارانی که از لحاظ جسمی و سنی توانایی ترک را ندارند یا بیماری خاصی دارند و به دلیل توان بدنی ضعیف و اینکه برای آن‌ها امکان سم زدایی برای ترک وجود ندارد،

تست متادون چگونه انجام می شود؟

تست متادون به 2 صورت آزمایشگاهی و غربالگری صورت می‌گیرد. احتمال خطا در این تست وجود دارد به همین جهت بهتر است از طریق تست‌های آزمایشگاهی اقدام کرد چرا که درصد خطا و تقلب نسبت به کیت‌های تشخیص متادون کمتر است. تست متادون به شیوه‌های متفاوتی انجام می‌شود که در زیر به این شیوه‌ها اشاره کرده‌ایم.

1. تست ادرار متادون

تست ادرار روشی ارزان و رایج می‌باشد که البته در آن امکان خطا وجود دارد به طوری که با مصرف بعضی از داروهای درمانی یا نوشیدن آب زیاد می‌توان نتیجه تست را تغییر داد. با نوشیدن آب زیاد ادار فرد رقیق شده و به دلیل رنگ و شفافیت ادرار، احتمال دارد نمونه پذیرفته نشود که قطعا دقت انجام تست در آزمایشگاه های معتبر و مورد تایید بالاتر است. متادون تا 3 روز بعد از مصرف در ادرار قابل تشخیص بوده و احتمال دارد شخص برای منفی شدن تست خود در این مدت متادون مصرف نکند.

2. تست اعتیاد به متادون با موی سر

با وارد شدن ماده مخدر به بدن، تمام سلول‌ها از فولیکول‌های موی سر گرفته تا ناخن‌ها به آن آلوده می‌شوند. تست موی سر، آزمایش آسان و مطمئنی است و در صورتی که شخص موهای سرش را کوتاه نکند، این تست مصرف متادون در حدود 90 روز گذشته را نشان می‌دهد. ضمن اینکه نمونه مو جهت تست را می‌توان از قسمت‌های دیگر بدن هم تهیه کرد.

اندازه لازم جهت تست مو کمتر از 2 و نیم الی 4 سانتی متر از ریشه می‌باشد. اعتبار و دقت این تست بیشتر از تست ادرار بوده و احتمال تقلب در آن بسیار کمتر از شیوه‌های دیگر است. همچنین این تست نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی دارد و به همین خاطر هزینه آن بیشتر از شیوهای دیگر است. در تست مو می‌توان علاوه بر وجود متادون، مقدار آن را نیز نشان داد که این مزیت در تست‌های دیگر وجود ندارد.

3. روش تست با تعریق

تست تعریق شیوه آسانی است. با این تست، امکان تشخیص مصرف متادون با گذشت چند هفته هم ممکن می‌باشد. البته اگر فرد تعریق زیادی داشته باشد، امکان دارد که در انجام تست مشکل ایجاد شده و تشخیص مدت زمان مصرف متادون را از بین ببرد.

4. روش تست با بزاق

تست بزاق روش جدیدتری برای تشخیص مصرف متادون می‌باشد. این تست شیوه آسانی است که نیاز به آزمایشگاه ندارد. در این تست، بزاق فرد توسط کارشناس گرفته می‌شود و احتمال تقلب در آن کم است. تست بزاق شیوه‌ای عالی برای سنجش استفاده اخیر شخص بوده و امکان پی بردن به چند ماده مخدر به صورت هم زمان را نیز دارد. در این تست امکان تشخیص مصرف متادون با گذشت تقریبا 24 ساعت وجود دارد و نتیجه تست چند دقیقه‌ای آماده می گردد.

5. تست متادون با کیت

کیت تست متادون، روش غربالگری محسوب می‌شود که در آن احتمال خطا به مراتب بیش از روش‌های آزمایشگاهی است. زمان تشخیص متادون با کیت 72 ساعت پس از مصرف است که کیت را با قرار دادن در ادرار تست می‌کنند. نیازی نیست ناشتا باشید و در هر زمان از شبانه روز می‌توانید این تست را انجام دهید. توجه کنید هر کدام از نوارهای تستی باید یک بار مصرف شوند.

برای استفاده از این کیت‌ها، باید یک عدد نوار را در داخل مقداری از نمونه ادرار شخص (تقریبا 1 سانتی متر) قرار داده و 15 ثانیه صبر کنید. اگر سطح متادون بالاتر از 300 نانوگرم در میلی لیتر شد جواب مثبت است. نوار باید 15 ثانیه در نمونه قرار گرفته و پیش از خواندن نتیجه 5 دقیقه بر روی سطح صاف غیر جاذبی باشد. شرح جواب تست در 1 دقیقه ابتدایی یا 10 دقیقه بعد ایجاد خطا می‌کند و به طور کلی می‌توان گفت که البته امکان خطای تکنیکی در این تست وجود دارد.

نحوه انجام تست متادون با ادرار در خانه


قبل از تهیه نمونه ادار از نوشیدن مقادیر بیش از حد مایعات خودداری کنید. همچنین از آخرین حمام شما باید دو الی سه ساعت گذشته باشد. برای انجام تست متادون ابتدا یک ظرف تمیز تهیه نمایید. تا نمونه ادرار را در داخل آن بریزید. توجه داشته باشید که نمونه شما باید حداقل 45 میلی لیتر باشد. نمونه باید در دمای طبیعی نگهداری شود تا در نتیجه تست اشتباه صورت نگیرید.

چند قطره از نمونه را بر روی نوار تست متادون بریزید و حدود 5 دقیقه منتظر دریافت نتیجه مثبت و منفی باشید. در ادامه نحوه خواندن نتیجه توضیح داده شده است.

نحوه خواندن نتیجه تست اعتیاد به متادون با ادرار در خانه

باید توجه داشته باشید که نحوه خواندن تست متادون با تست بارداری متفاوت است.

  • اگر دو خط موجود بر روی تست متادون روشن شد یعنی تست متادون منفی است.
  • اگر یک خط در بالای تست ظاهر شد یعنی تست اعتیاد مثبت است.
  • اگر یک خط در پایین تست ظاهر شد یا اصلا خطی ظاهر نشد تست رد می باشد و باید مجددا انجام شود.

اما باید توجه کنید تست اعتیاد متادون با ادرار در خانه در شرایط خانگی انجام گرفته و نمی توان به طور کامل به نتیجه آن اعتماد داشت. چرا که شرایط آزمایشگاهی نتایج با دقت بسیار بالاتری تعیین می شود.

چند روز بعد از مصرف متادون تست اعتیاد منفی می شود ؟

بسته به نوع تست اعتیاد به متادون متفاوت است. تست اعتیاد به متادون با ادرار متادون را تا 5 روز بعد از مصرف شناسایی می کند. اما در تست مو مصرف متادون تا 90 روز بعد قابل تشخیص است.

علل منفی شدن تست اعتیاد به متادون

نتیجه منفی تست به معنای عدم اعتیاد فرد نمی‌باشد. هر آزمایشی احتمال خطا دارد و با برخی روش‌ها می‌توان نتیجه آن را تغییر داد. از علل منفی شدن تست از طریق نمونه ادرار می‌توان به تغییر در سطح ph ادرار از طریق افزودن خون، جوهر لیمو، سفید کننده و… اشاره کرد. همچنین استفاده از رقیق کننده‌ها در ادرار بر روی نمونه آن تاثیر می‌گذارد. تقلب در نمونه ادرار راه دیگری برای تغییر تست است؛ برای مثال با وجود حضور نمونه گیر شخص بیمار می‌تواند از طریق تخلیه سرنگی که نمونه فرد سالمی است به داخل ظرف نمونه تقلب کند.

از علل دیگر منفی شدن تست اعتیاد به متادون می‌توان مصرف بی 2، مصرف داروهای ادرارآور، نوشیدن آب زیاد، فاصله زمانی و تداخلات دارویی را نام برد. در قضیه تداخل دارویی توجه داشته باشید که مصرف برخی داروها می‌تواند مقدار متادون خون را افزایش دهد پس اگر دارویی استفاده می‌کنید آن را به مسئول آزمایشگاه اطلاع دهید. برای آشنایی با سایر انواع تست اعتیاد کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه متادون و تست تشخیصی اعتیاد به متادون می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا متادون در آزمایش اعتیاد ازدواج رویت می‌شود؟

خیر مگر تست اختصاصی متادون گرفته شود. در آزمایش ازدواج تنها مشتقات مورفین ارزیابی می‌گردد که شامل متادون نیست.

آیا احتمال مرگ با مصرف متادون وجود دارد؟

بله گاهی اوقات استفاده خودسرانه و در دوز بالا سبب مرگ می‌شود. به همین دلیل ضروری است که مصرف آن تحت نظر پزشک متخصص انجام گیرد. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: تست متادون

(0) نظر
X