مشاوره روانشناسي ذهن نو

درباره وبلاگ
موضوعات

مشاوره روانشناسي ذهن نو

خیانت نامزد | علائم و دلایل خیانت در دوران نامزدی

سه شنبه نهم 12 1401

خیانت نامزد یکی از سخت ترین اتفاقات برای هر فردی است. کسی که تمام رویاها و آینده را با او برنامه ریزی کرده بودید اینک با فرد دیگری به شما خیانت کرده است. دلایل متعددی از جمله بی احترامی، احساس تنهایی، عدم اطمینان، ارضای نیازهای جنسی و … برای خیانت نامزد وجود دارد. اما همه ما از این موضوع مطلع هستیم که خیانت هیچ دلیل قابل توجیهی ندارد. اصولا خیانت با نشانه‌هایی همراه است که قابل تشخیص هستند و باعث لو رفتن خیانت فرد می‌شود.

هرگز برای تصمیم گیری به جز روانشناس و مشاورین، از دیگری کمک نگیرید. زیرا با نظرات مختلفی روبرو خواهید شد که سرشار از سردرگمی است. زمان تصمیم گیری برای ماندن یا جدایی روانشناس به شما کمک خواهد کرد و راهکارایی را برای تصمیم گیری شما ارائه خواهد داد.

منبع: خیانت نامزد | علائم و دلایل خیانت در دوران نامزدی

خیانت نامزد

نامزدی اولین دوره برای آشنایی و ازدواج است. این موضوع را ابتدای راه روشن کنیم که هرگز با خیانت نامزد در دوران نامزدی غصه نخورید، شناخت نامزد در این دوران بهتر است تا زمانی که با فرزند جدا شوید. دختران و پسران در این دوره به منظور شناخت و آشنایی با یکدیگر برای ازدواج قدم بر می‌دارند. اگر در این دوران خیانت یا رفتار نامناسبی مشاهده شد باید از روانشناس کمک جدی بگیرید و آینده خود را تباه نکنید.

نشانه های خیانت نامزد

خیانت نامزد در دوران عقد و نامزدی به تدریج اتفاق می‌افتد و به صورت یهویی با آن مواجهه نخواهید شد. پنهان کاری ها و رفتارهای عجیب نهایتا به خیانت ختم می‌شود. در این دوران جهت فهم خیانت نامزد نشانه هایی وجود دارد که با دقت به آن خیانت را تشخیص خواهید داد. در ادامه در رابطه با نشانه های خیانت نامزد اشاره کرده ایم.

  • نامزد هیج تلاشی برای حل مشکلات رابطه نمی‌کند.
  • علاقه ای به شکل گیری ازدواج ندارد.
  • مشکلات جدید به رابطه اضافه می‌کند.
  • نسبت به نامزد خود بی توجه است.
  • از نامزد خود دوری می‌کند.
  • زمان های زیادی را برای شما سپری نمی‌کند.
  • شما را مورد سرزنش قرار می‌دهد.
  • از ظاهر، اندام، رفتار و خانواده شما دائم در حال ایراد گرفتن است.

دلایل خیانت نامزد

دلایل متعددی برای خیانت نامزد وجود دارد اما این موضوع را در نظر داشته باشید که خیانت به هیچ وجه قابل توجیه نمی‌باشد. باید ابتدا دلیل خیانت نامزد خود را بدانید و سپس اقدام به برخورد کنید. در ادامه در رابطه با علت خیانت نامزد اشاره کرده‌ایم.

1. مقایسه نامزد با دیگران

یکی از اصلی ترین دلیل خیانت نامزد، مقایسه او با دیگر افراد است. زمانی که نامزد خود را با دیگران مقایسه کنید، اعتماد به نفس و علاقه او نسبت به شما کاهش می‌یابد. اگر رفتارهای اشتباه، بی احترامی، بد خلقی و نادرستی داشته باشید بیشتر در معرض مقایسه قرار خواهید گرفت. همه افراد خواهان همسری مهربان، وفادار و خوش اخلاق هستند و اگر با تندی با نامزد خود رفتار کنید، برای کسب ابراز علاقه با خیانت روبرو خواهید شد.

2. احساس تنهایی

یکی از اصلی ترین دلایل ازدواج افراد فرار از تنهایی است. انسان ها به صورت ذاتی در جستجوی محبت و توجه هستند. زمانی که این توجه در دوران نامزدی شکل نگیردباعث خیانت نامزد خواهد شد. باید به عنوان یک نامزد همیشه همراه همسر خود باشید و به او توجه داشته باشید. اگر رفتارهای بی توجهی، بی اهمیتی و عدم محبت از خود بروز دهید با اتفاق زیبایی روبرو نخواهید شد.

3. آشنایی با افراد دیگر

یکی از دلایل خیانت نامزد فرصت آشنایی و امتحان افراد دیگر است. زمانی که فرد قابل اعتمادی را به همسری خود نگرفته باشید باید منتظر خیانت و شیطنت های او نیز باشید. در موارد قبلی که ذکر شد هر دو طرف مقصر خیانت نامزد هستند. اما در این مورد تنها نامزد مقصر است و دلیلی برای مقصر شمردن شما وجود ندارد. باید به خاطر داشته باشید که هنگام انتخاب همسر، فرد قابل اعتماد و مطمئنی را پسند کنید.

4. ارضای نیازهای جنسی

در دوران نامزدی اکثر خانواده ها از برقراری ارتباطات جنسی فرزندان در این دوران هراسان هستند. اما این موضوع را به خاطر داشته باشید که یکی از دلایل خیانت نامزد، رفع نیازهای جنسی است. زمانی که خانم به نیازهای جنسی آقا اهمیتی نمی‌دهد، آقا برای رفع نیازهای خود اقدام به خیانت می‌کند. با روش هایی نه صرفا رابطه جنسی همسر و نامزد خود را دلگرم به زندگی کنید.

5. عدم اطمینان به نامزد

پنجمین دلیل خیانت نامزد، عدم اطمینان به او است. زمانی که به نامزد خود اعتماد نداشته باشید و او را تکیه گاه خود ندانید به اعتماد به نفس و لطمه وارد خواهید کرد. خانم ها به دنبال تکیه گاه و آقایان در جستجوی افتخار هستند. اگر این دو موضوع شکل نگیرد خیانت نامزد با درصد بالاتری رخ خواهد داد.

6. بی احترامی به نامزد

دوران نامزدی را دوران طلایی برای شناخت همسر می‌گویند. در این شرایط تمامی شخصیت افراد نمایان می‌شود و سازگاری یا عدم سازگاری با همسر در این دوران مشخص می‌شود. بی احترامی یکی از دلایل خیانت نامزد است. افراد برای خود شخصیت و درجه قائل هستند، زمانی که به شخصیت، خانواده و رفتار نامزد خود توجه نکنید و با بی احترامی برخورد کنید نباید انتظار اتفاقات خوب داشته باشید.

رفتار با خیانت نامزد

از قدیم گفته اند که بخشش کار بزرگان است. یکی از اصولی ترین و مهم ترین رفتارها بخشیدن است. قبل از بخشش نامزد خود ابتدا باید از این موضوع اطمینان داشته باشید که آیا نامزد شما از کار کرده خود پشیمان است یا خیر؟ سپس با نامزد خود به گفتکو بپردازید و دلیل خیانت نامزدتان را بررسی کنید.

  • با خیانت نامزد هرگز خود را سرزنش نکنید و مقصر جلوه ندهید. خیانت امری غیر قابل توجیه است و اگر هم شما اندکی مقصر باشید دلیل بر خیانت وجود ندارد.
  • زمانی که خیانت نامزد رخ می‌دهد، نفر سوم مقصر این اتفاق نیست پس به جای تفکر در رابطه با فرد سوم رابطه تمرکز خود را بر مسائل دیگر بگذارید.
  • دلایل خیانت نامزد خود را منطقی نبینید. اینکه به شما خیانت شده است را بپذیرید اما دلایل همسرتان را برای فراموش کاری استفاده نکنید.
  • زمان زیادی را صرف تفکر در رابطه با خیانت نامزد نکنید. به جای این کار به دنبال راهکار برای برخورد باشید.
  • سعی کنید تا جای ممکن خیانت نامزد خود را جار نزنید. همه از این موضوع آگاه هستیم که خیانت امری پیچیده و سخت است. اما جار زدن و آمار زندگی را به دیگران دادن باعث سلب آرامش شما خواهد شد.
  • به قصاوت و رفتار دیگران توجهی نکنید. اهمیتی ندارد که دیگران درباره شما چه چیزی می‌گویند. تصمیم گیری شما باید عاری از نظر دیگران باشد.
  • قبل از اینکه تصمیم گیری عجولانه داشته باشید سعی کنید که به خوبی فکر کنید و زمان زیادی را برای مرور اتفاقات صرف کنید تا تصمیم عجولانه ای نگیرید.
  • برای مدتی رابطه خود را با نامزدتان محدود کنید. نه برای بدتر کردن شرایط بلکه در این شرایط هر دوی شما آسیب دیده اید.

کلام آخر

خیانت نامزد به ندرت باعث بخشش می‌شود. معمولا همه افراد نسبت به خیانت گارد دارند و توجیهی برای اینکار نمی‌بینند. در این شرایط شخصیت فرد مقابل کاملا زیر سوال رفته و با آسیب های روانی دست و پنجه نرم می‌کند. حال تصمیم گیری با خود فرد است. آیا نامزدش را ببخشد یا رابطه را تمام کند. قطعا تصمیم گیری در این شرایط سخت و دشوار است. اما با کمک از روانشناس و بررسی دلایل خیانت نامزد می‌توانید تصمیم درستی بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی به مراجعان خدمات ارائه می‎دهد. برای‌کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خیانت نامزد می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: خیانت نامزد | علائم و دلایل خیانت در دوران نامزدی

(0) نظر

ترک کوکائین

سه شنبه نهم 12 1401

ترک کوکائین به عنوان یک ماده محرک با ترک مواد مخدر سنتی نظیر تریاک تفاوت‌هایی دارد چراکه کنار گذاشتن این ماده بر خلاف مواد مخدر سنتی علائم جسمانی چندانی به بار نمی‌آورد و بیشتر منجر به عوارض روانی می‌گردد. در واقع افراد هنگام ترک کوکائین ممکن است با علائم افسردگی شدید و اضطراب و بی قراری مواجه شوند که همین مسئله دوباره آن‌ها را به سمت مواد سوق می‌دهد.با این حال با توجه به عوارض ترک، افراد همواره به دریافت خدمات متفاوتی نظیر درمان‌های روان پزشکی و روان شناختی نیاز مبرم دارند تا بتوانند در کنار ترک، عملکرد خود را در زمینه‌های مختلف حفظ کرده و به روال عادی زندگی بازگردند. با توجه به اهمیت ترک کوکائین ما در ادامه به انواع روش‌های ترک اشاره کرده‌ایم.

منبع: ترک کوکائین

کوکائین چیست و علائم اعتیاد به آن کدام است؟

کوکائین نوعی ماده مخدر قوی است که در طبقه بندی مواد در دسته محرک‌های سیستم عصبی قرار می‌گیرد. کوکائین به شدت اعتیادآور بوده و از جمله مواد سریع الاثر محسوب می‌شود. به طوری که افراد تقریباً بلافاصله پس از مصرف آن علائمی نظیر افزایش بیش از حد انرژی، سرخوشی مفرط، لرزش، احساس اضطراب، وحشت زدگی، بدبینی نسبت به اطرافیان، گوش به زنگی، هذیان و توهم را تجربه می‌کنند. ترک کوکائین بعد از مصرف طولانی مدت آن به مراتب سخت تر نیز می شود.

علائم ترک کوکائین

وابستگی و اعتیاد به مواد باعث می‌شود که افراد هنگام مصرف نکرد‌ن دچار علائم ناخوشایندی شوند. این علائم گاهی آن قدر آزار دهنده می‌شوند که افراد قید ترک اعتیاد به کوکائین را می‌زنند و زندگی خود را محکوم به شکست و درگیری در اعتیاد می‌پندارند. در حالی که امروزه روش‌های درمانی مختلفی برای کاهش نشانه‌های ترک کوکائین وجود دارد.

این روش‌ها به شما کمک می‌کنند تا رنج کم تری را متحمل شده و با گام‌های استوارتری در مسیر بهبودی قدم بردارید. نکته قابل توجه اینجاست که اکثر افراد در طی ترک کوکائین اغلب دچار علائم روان‌شناختی می‌شوند و مشکلاتی نظیر دردهای عضلانی و جسمانی را کمتر تجربه کنند. از جمله علائم محرومیت از ماده کوکائین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

– احساس افسردگی شدید

– خستگی مفرط

– دچار شدن به خصومت و بدبینی

– ابتلا به مشکلات خواب

– احساس ولع شدید نسبت به مصرف مجدد کوکائین

– احساس بی‌قراری و اضطراب مفرط

سم زدایی ترک کوکائین

کوکائین یکی از مواد اعتیاد آور از دسته مواد محرک است که خاصیت اعتیاد آوری بالایی دارد. ترک این ماده بسیار سخت است و حتما باید زیر نظر پزشک و فرد متخصص در زمینه ترک اعتیاد صورت گیرد. سم زدایی کوکائین نزدیک به 21 روز طول می کشد و بسته به شرایط فرد می تواند متفاوت باشد.

روش‌های ترک کوکائین

برای ترک اعتیاد به کوکائین روش‌های دارویی و مداخلات رفتاری مختلفی وجود دارد. این روش‌ها اغلب بر احساس ولع شدید نسبت به مصرف مواد و کاهش علائم ترک کوکائین متمرکز هستند. در نتیجه به افراد کمک می‌کنند تا در مسیر ترک با موانع کمتری رو به رو شده و برای حل آن‌ها راهکارهای مقابله‌ای مناسب را بشناسند.

همچنین با توجه به اینکه اعتیاد به کوکائین از تعامل فاکتورهای مختلف زیستی، روانی، محیطی، اجتماعی و خانوادگی پدید می‌آید، متخصصین در درمان این مشکل تلاش می‌کنند تا همه این عوامل را تحت نظر قرار داده و متناسب با نیازهای بیمار خدمات مورد نیاز ترک کوکائین را ارائه دهند. ما در ادامه به انواع روش‌هایی که در ترک اعتیاد به کوکائین مورد استفاده قرار می‌گیرد اشاره کرده‌ایم.

ترک کوکائین با مداخله رفتاری

بررسی‌ها نشان می‌دهند مداخلات رفتاری یکی از مؤثرترین روش‌ها برای ترک اعتیاد به کوکائین محسوب می‌شوند. این مداخلات می‌توانند به صورت سرپایی در اختیار افراد قرار گرفته و یا به عنوان جزئی از برنامه‌های بستری ارائه شوند. رویکرد رفتاری در بسیاری از موارد در ترکیب با درمان‌های دارویی به کار می‌رود که در این شرایط اغلب افزایش اثرات درمانی را شاهد هستیم.

روانشناسان و سایر متخصصین سلامت روان که از رویکرد رفتاری استفاده می‌کنند می‌کوشند، عوامل تحریک کننده موقعیتی یا درون روانی مصرف مواد را شناسایی کرده و به فرد نشان دهند که این عوامل چگونه بر اعتیاد او اثر می‌گذارند. هم چنین آن‌ها برای فرایند ترک کوکائین، اهداف کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدتی را در نظر گرفته و تلاش می‌کنند هنگام دست‌یابی بیمار به هریک از این‌ها پاداش‌هایی را در اختیار او قرار دهند.

دارو های ترک کوکائین

تاکنون داروی خاصی برای ترک اعتیاد به کوکائین ابداع نشده است. با این حال مطالعات و مشاهدات بالینی نشان می‌دهند تجویز برخی داروهای روان پزشکی نظیر ضدافسردگی‌ها می‌توانند تا حد زیادی در کاهش علائم ترک کوکائین مؤثر بوده و به فرد کمک نمایند تا دوران سم زدایی و بهبودی ترک اعتیاد به کوکائین را راحت تر پشت سر بگذارد.

ترک کوکائین با گروه درمانی

گروه درمانی به کمک افرادی که خود در مسیر ترک قرار دارند و توانسته‌اند برخی اهداف درمانی را پشت سر بگذارند یکی از روش‌های بسیار مؤثر در ترک اعتیاد به کوکائین است. به‌خصوص در مواردی که بیمار دچار وسوسه و ولع شدید می‌شود و احساس می‌کند که نمی‌تواند کنترلی بر رفتار خود داشته باشد شنیدن تجربیات و راه‌حل‌های افرادی که همین مشکلات را پشت سر گذاشته‌اند و دریافت حمایت از جانب آن‌ها می‌تواند تا حد بسیاری مؤثر باشد.

خانواده درمانی

بسیاری از خانواده‌ها از مواد مخدر جدیدی نظیر کوکائین و آثار و عوارض آن‌ها بر ذهن آگاهی چندانی ندارند. به همین خاطر ممکن است با استفاده از روش‌های غلط و غیر مؤثر تلاش کنند فرد مورد نظر را ترک دهند. این تلاش‌ها برای ترک کوکائین در بسیاری از مواقع به شکست منجر می‌شود و مشکلات اعتیاد بیمار را تشدید می‌کند. از همین رو متخصصان در بسیاری از موارد تلاش می‌کنند تا در مسیر ترک اعتیاد به کوکائین، خانواده‌ها را نیز درگیر کرده و آموزش‌های لازم را به آن‌ها ارائه دهند. بررسی‌ها fhe health نشان می‌دهند که خانواده نقش بسیار کلیدی در ترک موفقیت آمیز دارد.

ترک کوکائین در خانه

با توجه به اینکه ترک اعتیاد فرایندی است که ناراحتی‌های جسمی و روحی بسیاری را به همراه دارد و با توجه به باورها و قضاوت‌های منفی که با نام کلینیک‌های ترک اعتیاد گره‌خورده است، برخی افراد ترجیح می‌دهند فرایند ترک اعتیاد را در خانه بگذرانند. ترک کوکائین در خانه نیازمند اطلاعات همچنین مراقبت های پزشکی و برنامه ترک صحیح است از همین رو قبل هر اقدامی برای ترک حتما از متخصصان و مشاوران ترک اعتیاد به کوکائین مشاوره بگیرید.

جدول زمانی ترک کوکائین | ترک اعتیاد به کوکائین چقدر طول می کشد ؟

عوامل مختلفی بر زمان و شدت علائم ترک کوکائین تاثیر می گذارد. به طور کلی اکثر افراد الگوی مشابهی را در فرایند ترک سپری می کنند که در ادامه توضیح داده شده است :

هفته اول ترک کوکائین

علائم ترک کوکائین بلافاصله بعد از آخرین مصرف در فرد ظاهر می شود.و مصرف کنندگان تغییرات خلقی، اضطراب، خستگی مفرط، تغییرات اشتها، تمایل شدید به مصرف مجدد و مشکلات خواب را تجربه می کنند. در هفته باید بتوانید با تمایل شدید مصرف مجدد در خود مبارزه کنید.

هفته اول تا دهم ترک کوکائین

در این هفته ها علائم ترک کوکائین در اکثر افراد کاهش پیدا می کند. اما تمایل به مصرف مجدد همچنان ادامه دارد. عدم تمرکز و مشکل در توجه از مسائلی است که حتما با آن روبرو هستید. در هفته ها همچین تغییرات خلقی شدید و افسردگی را تجربه خواهید نمود.

هفتم دهم به بعد ترک کوکائدین

بعد هفته دهم بدن و ذهن شروع به بهبود می کنند و تا حد زیادی علائم ترک از بین می رود. بعد از هفته دهم همچنان تمایل مصرف در فرد وجود دارد که در اکثر اواقت موجب احساس ناراحتی و اضطراب عمومی برای فرد می شود.

علائم ترک کوکائین در افراد مختلف متفاوت است. شدت این علائم بسته به محیط، سابقه روحی و روانی، سلامت جسمی، مدت زمان مصرف مواد مختلف بستگی دارد.

نکات مهم در ترک کوکائین

در فرایند ترک اعتیاد به کوکائین نکات و هشدار های زیر را رعایت نمایید :

  • قبل از شروع فرایند ترک حتما از یک متخصص ترک اعتیاد و پزشک مشورت بیگرید و یک برنامه ترک صحیح را برای خود انتخاب نمایید.
  • در صورتی که علائم ترک اعتیاد شد. هر چه سریعتر با پزشک یا متخصص ترک اعتیاد خود تماس بگیرید.
  • از شروع ترک اعتیاد به صورت خودسرانه جدا خودداری نمایید.
  • حتما از یک مشاوره روانشناس و رفتار درمان گر برای درمان بعدهای روانی ترک اعتیاد مشاوره بگیرید.
  • یک برنامه غذایی مناسب برای ترک اعتیاد به کوکائین داشته باشید تا فرایند ترک اعتیاد را راحت تر انجام دهید.
  • داشتن خواب کافی و ورزش در فرایند ترک بسیار به شما کمک می کند تا راحت تر این دوران را پشت سر بگذارید.

شما می توانید با دریافت خدمات مشاوره ترک اعتیاد از متخصصان خبره ترک اعتیاد در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از بازگشت سلامت جسمی و روانی خود و یا عزیزان خود اطمینان حاصل نمایید.

سؤالات متداول

مصرف بلندمدت کوکائین چه عوارض جسمانی به همراه دارد؟

مصرف بلند مدت کوکائین می‌تواند منجر به بروز برخی اختلالات و بیماری‌های جسمانی شود که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به بیماری‌های تنفسی، تضعیف سیستم ایمنی، دچار شدن به هپاتیت، بروز مشکلات قلبی-عروقی و سکته اشاره کرد.

دوره سم زدایی کوکائین معمولاً چقدر طول می‌کشد؟

در سم زدایی تحت نظر متخصصین معمولاً این فرایند چیزی در حدود 5 تا 7 روز طول می‌کشد؛ اما در نظر داشته باشید که سم زدایی به معنای ترک اعتیاد نیست بلکه اولین گام برای رسیدن به این هدف است چراکه اعتیاد منجر به تغییرات مغزی مزمن در مغز انسان می‌شود که به برای بهبود به دریافت درمان‌های روان شناختی نیاز دارد. افرادی که تنها به دوره سم زدایی اکتفا می‌کنند معمولاً کمتر در دوره پرهیز دوام می‌آورند و اندکی بعد دوباره به مصرف گرایش پیدا می‌کنند.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: ترک کوکائین

(0) نظر

آموزش فن بیان | جملات و تمرینات فن بیان چیست

دوشنبه هشتم 12 1401

آموزش فن بیان در سخنرانی ها و سمینارها بسیار حائز اهمیت است. فن بیان یعنی توانایی صحبت کردن. یعنی از تمام توان خود استفاده کنیم تا به مخاطب بهترین پیام را انتقال دهیم. در واقع با فن بیان تلاش می‌کنیم تا بهترین و اصلی منظور را به مخاطب ارسال کنیم. اما برای آموزش‌فن بیان، هر شخصی با توجه به هدفی که دارد، متفاوت از دیگری آموزش‌می‌بیند. فن بیان در دفاع پایان نامه، دفاع مقاله، تدریس، معرفی کسب و کار و … لازم است.

افرادی که از فن بیان خوبی برخوردار نیستند نیاز به آموزش‌دارند. در ادامه تمرینات عملی برای تقویت فن بیان ارائه داده ایم که در 10 مورد توضیح داده شده است. اما برخی افراد به دلیل اضطراب بالا توانایی کنترل سخنرانی های خود را ندارند. اما به شدت نیاز به فن بیان صحیح دارند. این افراد ابتدا باید به کمک روانشناس استرس خود را کنترل کنند و سپس به سراغ تمرینات فن بیان بروند.

منبع: آموزش فن بیان | جملات و تمرینات فن بیان چیست

آموزش فن بیان

همانطور که می‌دانید، نحوه صحیح و مناسب مکالمه به تعامل و اجتماعی شدن افراد کمک می‌کند. بنابراین فن بیان در زندگی همه افرادی که علاقه به تعامل با دیگران دارد از اهمیت زیادی برخوردار است. گاهی در اطراف خود با افرادی روبرو می‌شوید که قادر به مکالمه بدون استرس نیستند.

این افراد زمانی که صحبت می‌کنند دستان‌شان عرق می‌کند و توانایی چیدمان حروف در کنار هم را ندارند. این فراد سعی دارند تا در حضور دیگران سخنرانی نکنند و اطلاعات خود را با افراد دیگر در میان نگذارند. آموزش فن بیان و غلبه بر استرس برای این افراد بهترین راهکار است.

مهارت فن بیان به برقراری ارتباط با مخاطبین به بهترین نحو کمک خواهد کرد. با آموزش‌فن بیان به تدریج متوجه خواهید شد که به زیبایی در جمع و در حضور دیگران در حال سخنرانی هستید. برای رهایی از بند استرس و اضطراب و تقویت فن بیان از روانشناسان و مشاورین کمک بگیرید.

دلایل اهمیت آموزش فن بیان

در زندگی روزمره همه افراد به فن بیان مناسب نیازمند هستند. اما به طور کل، کاربردهای آموزش فن بیان بسیار است. که در ادامه به برخی از آنها اشاره کرده ایم.

  • دفاع از پایان نامه در دانشگاه
  • سخنرانی در محیط های مهم
  • جلسه معرفی برای مشتریان
  • تدریس
  • دفاع از مقاله خود
  • سخنرانی در جلسات کاری مهم
  • صحب با مشتریان برای فروش بیشتر
  • ارائه پروژه های کاری و دانشگاهی
  • معرفی کسب و کار
  • سخنرانی در راستای کار آفرینی
  • در مراسم خواستگاری
  • و …

تمرینات عملی برای تقویت فن بیان

10 تمرین اصولی برای آموزش فن بیان و تقویت آن لازم است که این تمرینات به شرح زیر است.

1. با اعتماد به نفس و محکم صحبت کنید

اولین راه آموزش فن بیان، محکم حرف زدن است. همه افراد علاقه دارند تا صحبت های کسانی را گوش کنند که با اعتماد به نفس و محکم حرف می‌زنند. اگر افراد با اعتماد به نفس پایین و به اصطلاح شل و بی حوصله حرف بزنند دیگران را کلافه خواهند کرد. برای افزایش مهارت محکم صحبت کردن روزانه 5 دقیقه کتاب را تا زمانی که صدایتان نگیرد، با صدای بلند بخوانید.

2. آموزش فن بیان | برنامه ریزی برای صحبت های تان داشته باشید

یکی از مهم ترین راه های تقویت آموزش فن بیان، برنامه ریزی ساختار صحبت است. به این منظور که قبل از سخنرانی ها باید برنامه ریزی داشته باشیم که چه چیزی را چه مواقعی باید گفت. برای خود مشخص کنید که چه چیزی را به مخاطب خواهید. و از روش های خلاصه نویسی و نقشه ذهنی استفاده کنید.

3. با لبخند آغاز کنید

سومین روش تقویت برای آموزش فن بیان، با لبخند آغاز کردن است. خیلی مساله مهمی است که سخنرانی خود را چگونه آغاز کنید. وقتی موقع سخنرانی لبخند می زنید، حرف های خود را با 7 برابر تاثیر گذاری بیشتر به مخاطب القا خواهید کرد. لبخند زدن را تمرین کنید تا سخنرانی های مناسبی داشته باشید.

4. آموزش فن بیان با دریافت بازخورد از سخنرانی خو

برای تقویت آموزش فن بیان، پس از سخنرانی از اطرافیان بازخورد بگیرید. از آنها بپرسید که به سخنرانی شما چه نمره ای می‌دهند؟ بپرسید که اشتباهات سخنرانی شما کجا بود؟ و مشکلاتی که در سخنرانی داشتید را یادداشت کنید و به دنبال راه حل مناسب باشید.

5. صدا سازی را تمرین کنید

همه افراد علاقه دارند تا صدای کسانی که زیبا و رسا هست را گوش کنند. برای آموزش فن بیان نیاز به تقویت صدا و تمرین صدا سازی است. صدای خوب باعث تاثیر گذاری بیشتر حرف ها به مخاطبین می‌شود.

6. در آموزش فن بیان دقت و آرامش را تمرین کنید

یکی از راه های آموزش فن بیان، تمرین دقت و آرامش است. زمانی که آرامش داشته باشید به راحتی به مخاطبین آرامش و سخنرانی شما را دریافت خواهند کرد. اینکه در لحظه با آرامش و با تسلط کامل به مطالب خود موضوعی را توضیح دهید. راه های کنترل استرس را تمرین کنید تا در سخنرانی ها به بهترین شکل عمل کنید.

7. تمرینات تنفس را انجام دهید

تنفس دیافراگمی یکی از روش های تقویت آموزش فن بیان است. برای فن بیان هرچه بهتر لازم است تا هوای کافی را در ریه های خود نگه دارید و شمرده صحبت کنید. با این تمرین آرامش نیز بر شما غلبه خواهد کرد. هنگام آغاز سخنرانی نفس عمیق بکشید و به بدن خود توجه کنید. تنفس دیافراگمی را آموزش ببینید و قبل از سمینار تمرین کنید.

8. آموزش فن بیان با مطالعه

برای اینکه به تمامی سوالات مخاطبین خود به درستی پاسخ دهید، نیاز به مطالعه بسیار است. شما باید در تمام زمینه ها اطلاعات کافی داشته باشید تا با اعتماد بالاتری در سخنرانی ها حضور پیدا کنید. برای تمرین و آموزش فن بیان، مطالعه و کتاب خواندن کمک بزرگی خواهد کرد.

9. سخنرانی دیگران را گوش کنید

یکی از مهم ترین راهکارهای آموزش فن بیان، گوش دادن به سخنرانی دیگران است. شما با کمک از فیلم ها و سخنرانی افراد حرفه ای نحوه فن‌ بیان صحیح را آموزش می‌بینید. یک دفترجه کنار دست خود داشته باشید و زمانی که به سخنرانی دیگران نگاه می‌کنید، نقاط قوت آن را یادداشت کنید تا انجام دهید و نقاط ضعف او را بنویسید تا در سخنرانی های خود تکرار نکنید.

10. آموزش فن بیان | ارتباط چشمی با مخاطبین را تمرین کنید

آخرین راهکار آموزش فن بیان، تمرین ارتباط چشمی است. برای اینکه مخاطبین را جذب کنید تا به صحبت های شما گوش فرا دهند، از ارتباط چشمی استفاده کنید. و برای اینکه به مخاطبین خود احترام بگذارید تا با دقت به سخنرانی شما توجه کنند، هر چند دقیقه به مدت 2 الی 3 ثانیه به چشمان او نگاه کنید.

کلام آخر

برای اینکه آموزش فن بیان را یاد بگیریم لازم به آگاهی از برخی مسائل است. برای بهتر دیده شدن در موقعیت های مختلف حتی جمع های کوچک لازم است تا مکالمات مناسبی را ارائه دهیم. به یاد داشته باشید که افراد علاقه به سخنرانی کسانی دارند که بسیار مسلط و با دانش سخن می‌گویند.

اما بعضی ها هنگام سخنرانی استرس بر آن ها غلبه کرده و توانایی سخنرانی و مکاله را ندارند. برای رفع و کنترل استرس، مشورت با روانشناس بهترین راهکار است. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما عزیزان خدمات ارائه می‎‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه راه های بهبود و آموزش فن بیان با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آموزش‌فن بیان می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: آموزش فن بیان | جملات و تمرینات فن بیان چیست

(0) نظر

ب 2 یا بوپرنورفین

دوشنبه هشتم 12 1401

ب 2 یا بوپرنورفین یکی از داروهای مخدر است که معمولاً برای کاهش دردهای شدید تجویز می‌شود. همچنین از این دارو در مراکز ترک اعتیاد نیز استفاده می‌شود. بوپرنورفین می‌تواند عوارض و دردهای ناشی از ترک داروهای افیونی مثل تریاک یا هروئین را کاهش دهد و تا حدودی میل به مصرف مجدد این مواد را نیز مهار می‌کند و از این طریق زمان بیشتری را در اختیار فرد قرار می‌دهد که آگاهانه با اعتیاد و وسوسه خود، مبارزه کرده و سبک زندگی مناسب‌تری را انتخاب نماید.

با این حال مصرف طولانی مدت این دارو باعث بروز نشانه‌های اعتیاد در فرد خواهد شد. از آن جا که تداخل دارویی ب2 بسیار خطرناک است باید پیش از شروع مصرف در ارتباط با شیوه و مدت مصرف آن از یک پزشک و متخصص ترک اعتیاد کمک بگیرید تا در آینده دچار مشکلات نشوید. در ادامه به طور کامل درباره بوپرنورفین صحبت خواهیم کرد.

منبع: ب 2 یا بوپرنورفین

داروی ب 2 یا بوپرنورفین چیست

داوری بوپرنورفین (buprenorphine) یا ب 2 که با نام تجاری سوبوتکس (subutex) نیز در بازار موجود است یکی از انواع داروهای مخدر و از خانواده اپیوئیدها یا داروهای افیونی مثل تریاک و هروئین می‌باشد. در مراکز درمانی از این دارو در مقدار و دوز کنترل شده برای کاهش دردهای متوسط تا شدید استفاده می شود.

در سال 2002 میلادی اداره غذا و داروی آمریکا اعلام کرد که می‌توان از این دارو در مراکز ترک اعتیاد استفاده کرد؛ زیرا همانطور که گقته شد بوپرنورفین به خوبی می‌تواند علائم ترک در بیماران دارای سوءمصرف مواد افیونی را کاهش دهد. با این حال بنا به نظر اداره غذا و دارو آمریکا، ترک اعتیاد نیازمند یک کار تیمی از جانب متخصصان پزشکی، روانپزشکی، روانشناسی و مددکاران است و دارو صرفاً جزئی از این فعالیت گروهی به حساب می‌آید.

در نتیجه اگر شما یا اطرافیان قصد استفاده از این دارو برای ترک مواد مخدر را دارید بهتر است این موضوع را زیر نظر یک تیم درمانی قابل اعتماد به انجام برسانید تا در آینده دچار مشکلات بیشتری مثل اعتیاد به بوپرنورفین نباشید.

اعتیاد به بوپرنورفین ( ب 2 )

در ابتدا باید به این نکته اشاره کرد که بسیاری از بیماران درگیر با اعتیاد به بوپرنورفین از این دارو برای کاهش نشانه‌های ترک سایر مواد مخدر استفاده نکرده‌اند و از ابتدا به همین دارو، اعتیاد پیدا می‌کنند. برای مثال ممکن است در طی یک بیماری شدید و برای کاهش درد ناشی از ترک مواد مخدر به طور مثلا در ترک متادون از بوپرنورفین استفاده شده باشد و به تدریج وابستگی به این دارو در فرد ایجاد شود. بوپرنورفین بیشترین تأثیر اعتیادآوری را در افرادی که پیش‌ازاین سابقه مصرف مواد افیونی را نداشته‌اند، ایجاد خواهد کرد.

تقریباً تمامی داروهای افیونی این ویژگی را دارند که مصرف آن‌ها باعث ایجاد تغییراتی در مغز فرد می‌شود و بدون استفاده از دارو، مغز توانایی فعالیت مناسب خود را از دست می‌دهد. در نتیجه این موضوع، فرد برای رسیدن به شرایط نرمال مجبور به استفاده دائم از این دارو و به عبارتی اعتیاد به آن است.

علائم اعتیاد به بوپرنورفین ( ب 2 )

بر اساس یافته‌های روانشناسان، سه ویژگی که به آن‌ها مثلث اعتیاد نیز گفته می‌شود در اکثر بیماران درگیر با سوءمصرف مواد مخدر دیده می‌شود. در صورتیکه هریک از این علائم را در خود یا اطرافیانتان مشاهده می‌کنید بهتر است هرچه سریع‌تر با یک متخصص در زمینه اعتیاد به مواد مخدر صحبت کنید.

بالا رفتن تدریجی میزان مصرف

به‌تدریج و با استفاده از یک ماده مخدر، بدن و مغز فرد نسبت به دارو مقاومت پیدا می‌کند. زمانی که این مقاومت در فرد ایجاد می‌شود وی احساس خواهد کرد که با مصرف میزان قبلی دارو به اندازه سابق احساس لذت نخواهد کرد. در نتیجه میزان مصرف را افزایش می‌دهد. بالابردن دوز مصرفی ماده اعتیادآور، اصلی‌ترین نشانه بروز تحمل در فرد است.

مشکلات جسمی یا روحی در صورت عدم مصرف

دومین نشانه بروز اعتیاد به یک ماده در بیمار این است که فرد در صورت مصرف کمتر از دوز همیشگی یا طولانی شدن فاصله زمانی بین دو مصرف، احساس ناخوشایندی را چه به لحاظ روحی و چه به لحاظ جسمی تجربه می‌کند. با توجه به نوع ماده مصرفی، وجود علائم جسمی یا روانی و نشانه‌های هریک می‌تواند متفاوت باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به یک ماده مخدر خاص، بهتر است از یک متخصص کمک بگیرید.

تلاش برای جست و جو و مصرف مواد مخدر

آخرین نشانه‌ای که در فرد بروز پیدا می‌کند و بیش از همه به چشم اطرافیان نیز می‌آید این است که بیمار تلاش بسیاری را برای پیدا کردن و مصرف ماده مورد نظرش انجام می‌دهد. آن‌ها ممکن است بسیاری از وظایف و فعالیت‌های خود را کنار بگذارند و به جای آن به دنبال ماده مورد نظرشان باشند.

نشانه‌های اعتیاد به بوپرنورفین ( ب 2 )

بوپرنورفین همانند سایر داروهای افیونی علاوه بر روان و مغز بیمار جسم را نیز درگیر می‌کند. به همین خاطر نشانه‌های اعتیاد به این دارو به دو دسته نشانه‌های جسمی و روانی تقسیم می‌شود که در ادامه آن‌ها را بررسی خواهیم کرد. در صورت مشاهده هر یک از این علائم در خود یا اطرافیانتان برای اطلاع از وضعیت سلامت یا اعتیاد با یک متخصص مشورت نمایید، مشاوره تلفنی به شما این امکان را می‌دهد تا در کوتاه‌ترین زمان با متخصصان مربوطه صحبت نمایید. در ادامه توجه داشته باشید که تمامی این علائم باهم در یک فرد بروز پیدا نمی‌کند و ممکن است تنها برخی از آن‌ها دیده شود.

نشانه‌های جسمی اعتیاد به بوپرنورفین

  • سرگیجه
  • تاری دید
  • از دست دادن اشتها
  • احساس درد یا سوزش در معده
  • حالت تهوع و استفراغ
  • مشکلات تنفسی
  • احساس خستگی و بی حالی

نشانه‌های روانی اعتیاد به بوپرنورفین

  • مشکلات مربوط به خواب به‌ویژه بی‌خوابی
  • احساس افسردگی
  • ضعف در تمرکز
  • مشکلات حافظه

نشانه‌های ترک بوپرنورفین

درصورتی که فرد به این دارو اعتیاد پیدا کرده باشد با کاهش دوز مصرفی یا کنار گذاشتن مصرف دارو نشانه‌های جسمی و روانی در وی ایجاد می‌شود که به معنای تمایل بدن برای مصرف مجدد می‌باشد. علیرغم اینکه بوپرنورفین نسبت به سایر داروهای افیونی ضعیف‌تر است با این حال اعتیاد به این ماده برای مدت بیشتری فرد را درگیر می‌کند و نشانه‌های ترک برای مدت طولانی‌تری نسبت به سایر مواد افیونی در بدن باقی خواهد ماند. برخی از این نشانه‌ها شامل موارد زیر هستند.

  • حالت تهوع و استفراغ
  • احساس درد و کوفتگی عضلانی
  • بی‌خوابی
  • مشکلات مربوط به تمرکز
  • سردرد
  • اسهال
  • تب
  • لرزش
  • اضطراب
  • افسردگی
  • تغییرات خلقی
  • تحریک‌پذیری
  • وسوسه بیش‌ازحد برای مصرف

نشانه‌های مسمومیت با بوپرنورفین

در صورت مصرف بیش از حد این دارو، علائم مسمویت در فرد ظاهر می‌شود که با توجه به میزان مصرف می‌تواند نشانه‌های مختلفی را شامل شود. با توجه به خطرناک بودن بروز این نشانه‌ها بهتر است هرچه سریع‌تر بیمار را به یک مرکز درمانی انتقال دهید. نشانه‌های مسمومیت با این دارو می‌تواند شامل علائم زیر باشد.

  • سرد شدن پوست بدن
  • آهسته شدن ریتم تنفسی
  • کاهش سطح هوشیاری
  • غش
  • کما و یا مرگ

عوارض قرص ب2 یا بوپرنوفین

یکی از سوالاتی که اغلب مراجعان از ما دارند این است که عوارض قرص ب2 یا بوپرنوفین چیست ؟ این قرص عوارضی دارد که عبارتند از :

  • مشکلات تنفسی
  • نبض ضعیف
  • احساس درد در قفسه سینه
  • بیهوشی
  • خستگی شدید
  • تهوع
  • بی اشتهایی
  • معده درد
  • زرد شدن پوست


درمان اعتیاد به بوپرنورفین ( ب 2 )

یک اشتباه رایج برای رهایی از اعتیاد به بوپرنورفین این است که بیماران به یک باره میزان مصرف خود را به صفر می‌رسانند. این کار علاوه بر خطرات جسمی که می‌تواند به همراه داشته باشد، معمولاً نتیجه موفقیت آمیزی نیز به همراه نخواهد داشت؛ زیرا علائم جسمی با شدت ظاهر شده و دیر یا زود فرد را به مصرف مجدد برای رهایی از علائم سوق می‌دهند. بهتر است در این زمینه با یک متخصص مشورت کنید و درمان را زیرنظر وی شروع کنید. به طور غالب رهایی از اعتیاد به بوپرنورفین دو مرحله دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

مرحله سم زدایی

در این مرحله بیمار زیر نظر پزشک، میزان مصرف دارو را به تدریج کاهش می‌دهد تا جایی که به صفر برسد. معمولا در شدیدترین حالت‌های اعتیاد به این دارو این مرحله برای حدود یک ماه طول خواهد کشید. با پایان مرحله سم زدایی نشانه‌های جسمی مربوط به ترک نیز در فرد از بین خواهد رفت.

مرحله بازپروری

اگرچه علائم جسمی ترک بوپرنورفین با پایان سم زدایی تمام می‌شود اما نشانه‌های روانی برای مدت طولانی تری باقی مانده و نیاز به توجه جدی دارند. بروز دوره‌های افسردگی می‌تواند یکی از این مشکلات باشد که ممکن است برای چندین ماه نیز به طول بیانجامد. با شدت پیدا کردن این بیماری ممکن است فرد اقدام به خودکشی یا آسیب زدن به خود کند.

به همین خاطر پیگیری جلسات بازپروری و دریافت مشاوره از متخصصین روانشناسی اهمیت بسیاری دارد. در طی این جلسات آگاهی بیمار نسبت به مواد مخدر و دلایل اعتیاد افزایش پیدا می‌کند و درنتیجه احتمال روی آوردن مجدد به مواد مخدر کاهش می‌یابد.

علاوه بر این استفاده از جلسات گروه درمانی و آشنایی با افرادی که در شرایط مشابه به سر می‌برند باعث وجود این باور در بیمار می‌شود که تنها او با این مشکل دست و پنجه نرم نمی‌کند. آموزش تکنیک‌های مدیریت هیجانات، یادگیری فعالیت‌های سازنده و بهبود مشکلات خلقی از سایر مزایای این جلسات هست.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

آیا مصرف بوپرنورفین بهتر از متادون است؟

به طور کلی بوپرنورفین نسبت به متادون ضعیف‌تر است و احتمال بروز نشانه‌های ناخوشایند در مصرف آن کمتر از متادون است اما تجویز هریک از این داروها می‌بایست با نظر متخصصین انجام بگیرد. جهت آشنایی با قرص و اعتیاد به متادون کلیک کنید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: ب 2 یا بوپرنورفین

(0) نظر

قرص راملتئون | نحوه مصرف داروی راملتئون

دوشنبه هشتم 12 1401

راملتئون یکی از داروهای موثر در درمان بی‌خوابی و سایر اختلالات خواب به شمار می‌رود. تجویز قرص راملتیون با توجه به شرایط بیمار، سن، وضعیت پاسخ‌دهی وی به دارو درمانی توسط پزشک انجام می‌گیرد. مشکلات خواب انواع متعددی دارند. بی‌خوابی و بیدار شدن‌های متعدد در طول شب، برخی از انواع مشکلات خواب هستند. درمان‌های متعددی برای بی‌خوابی و سایر مشکلات خواب وجود دارد.این روش‌های درمانی شامل آرام‌سازی و تاریک کردن اتاق خواب، عدم مصرف الکل و کافئین پیش از خواب، کمک از جلسات مشاوره برای یافتن علت زمینه‌ای بی‌خوابی، دارو درمانی و … می‌شود. بهتر است دارو درمانی را به عنوان آخرین راه درمان در نظر بگیرید و برای درمان‌ موثرتر از سایر روش‌ها مانند مشاوره در کنار مصرف قرص راملتئون و دیگر داروهای خواب‌آور کمک بگیرید.

منبع: قرص راملتئون | نحوه مصرف داروی راملتئون​​​​​​​

قرص راملتئون چیست و چه کاربردی دارد؟

راملتئون با نام تجاری رزرم به عوان داروی خواب آور و به شکل قرص‌های خوراکی در داروخانه‌ها فرخته می‌شود. در واقع می‌توان راملتیون را در گروه آرام‌بخش‌های سیستم عصبی مرکزی (CNS) طبقه‌بندی کرد. جهت درمان مشکلات خواب اعم از بی‌خوابی می‌توان قرص راملتئون را به کار گرفت.

شما با مصرف قرص راملتئون سریع‌تر به خواب رفته و خواب آسوده‌ای را در طول شب تجربه می‌کنید. مکانیسم اثر راملتیون از طریق افزایش ترشح ملاتونین در بدن بوده و به این ترتیب به تنظیم چرخه خواب و بیداری کمک کرده و موجب بهبود آن می‌شود.

مکانیسم اثر راملتئون

داروی راملتیون برای تسریع زمان خواب و سرعت خواب مورد استفاده قرار می‌گیرد. مکانیسم اثر راملتئون به جای اتصال به گیرنده های گابا به گیرنده های MT1 و MT2 در هسته سوپراکیاسماتیک (SCN) متصل می‌شود. شایان ذکر است که راملتیون اتصال قابل توجهی به گیرنده های GABA A نشان نمی‌دهد.

موارد استفاده از راملتئون

راملتئون برای درمان بی خوابی استفاده می‌شود. این دارو به شما کمک می‌کند تا خواب راحتی را تجربه کنید. خواب خوب به هوشیاری و تفکر شما کمک می‌کند. کم خوابی باعث بروز افسردگی، بیماری های قلبی و عملکرد ضعیف می‌شود. مصرف این قرص باعث تنظیم چرخه خواب و بیداری می‌شود و به بهبود عملکرد شما کمک می‌کند.

نحوه مصرف قرص راملتئون

هنگام استفاده از راملتئون باید ابتدا بروشور دارو را مطالعه کنید. جدا از این موضوع این دارو باید توسط پزشک تجویز شود. در ادامه نحوه مصرف قرص راملتیون را شرح داده ایم.

  • معمولا قرص‌های خواب‌آور برای درمان‌های کوتاه مدت تجویز می‌شوند. به عنوان مثال راملتئون برای دوره‌های درمانی حداقل ۱ تا ۲ روز و حداکثر ۱ تا ۲ هفته تجویز می‌گردد. اگر از قرص راملتیون به مدت طولانی‌تری استفاده کنید، اثرات خود را از دست خواهد داد.
  • دارو را بر اساس نسخه پزشک تهیه کرده و طبق دستور او به مصرف دارو بپردازید. حدود نیم ساعت قبل از خواب، قرص راملتئون را استفاده نمایید. بنا به دستور پزشک می‌تواند این قرص را بدون غذا نیز مورد استفاده قرار دهید.
  • هنگام مصرف راملتئون از تکه کردن، جویدن و خرد کردن آن خودداری نمایید. هم‌چنین غذاهای چرب ممکن است اثربخشی دارو را تا حدودی کاهش دهند. لذا از خوردن غذاهای چرب پیش از مصرف قرص راملتئون اجتناب کنید.
  • مصرف راملتئون باید زمانی انجام شود که حداقل 7 تا 8 ساعت زمان مناسب برای خواب کافی را داشته باشید.
  • بدون مشورت با پزشک دوز دارو را کم و زیاد نکنید.
  • در صورت وجود هر گونه تغییر در خلق و خو مانند بی خوابی و افسردگی حتما با پزشک مشورت کنید.

عوارض جانبی مصرف قرص راملتئون

علائم و نشانه‌هایی مانند خواب‌آلودگی در طول روز، خستگی و گیجی ممکن است در روزهای ابتدایی مصرف دارو دیده شود. و پس از گذشت چند روز و هماهنگی بدن با دارو بهبود یابند. برخی دیگر از عوارض جانبی هستند که از بین نرفته و مشکلات جدی‌تری برای فرد ایجاد می‌کنند. در صورت مشاهده این عوارض به پزشک اطلاع دهید. عوارض جانبی ناشی از مصرف قرص راملتئون عبارت است از.

  • افکار خودکشی
  • افسردگی و لذت نبردن از انجام کارها
  • کاهش میل جنسی
  • اختلال در سیکل قاعدگی مانند قطع قاعدگی
  • کاهش اشتها
  • درد و گرفتگی عضلات
  • عدم تمرکز و از دست دادن هوشیاری
  • تغییر در تفکر
  • ترشحات سینه
  • تغییرات در خلق و خو مانند افسردگی و افکار عجیب
  • مشکلات بارداری

عوارض آلرژیک راملتئون را بسیار جدی بگیرید و حتما به پزشک مراجعه کنید. واکنش‌های حساسیت به دارو از عوارض نادر ولی خطرناک محسوب می‌گردد. که در صورت بروز علائم و نشانه‌های آن حتما به مراکز درمانی مراجعه کنید. نشانه‌های واکنش آلرژیک شامل تنگی نفس، مشکلات پوستی مانند خارش، تب، گلودرد، تورم زبان و … می‌شود.

تداخلات دارویی

از آنجایی که تداخلات دارویی منجر به مشکلات شدیدتر و بروز عوارض جانبی خطرناک‌تری برای فرد می‌شوند، پیش از تجویز دارو توسط پزشک، تمامی داروها و مواد مصرفی خود را (داروهای گیاهی، شیمیایی، مکمل‌ها، الکل، ماری‌جوانا و …) به اطلاع پزشک برسانید. مساله تداخلات دارویی بسیار مهم است. آشنایی با داروها و موادی که در صورت مصرف همزمان با قرص راملتئون تداخل ایجاد می‌کنند، لازم و ضروری است. مهم‌ترین تداخلات دارویی راملتئون به شرح زیر است.

  • ریفامپین
  • ریفامایسین
  • فلوکسامین
  • الکل
  • ماری‌جوانا
  • ویلوکسازین
  • ضد قارچ‌ها: فلوکونازول، کتوکونازول
  • بنزودیازپین‌ها: آلپرازولام، کلونازپام، دیازپام و …
  • آنتی‌هیستامین: سیتریزین، دیفن‌هیدرامین
  • شل‌کننده‌های عضلانی: باکلوفن، سیکلوبنزاپرین، کاریزوپرودول
  • مسکن‌ها: کدئین، هیدروکودون

هشدارها و نکات مهم استفاده از قرص راملتئون

اگر پزشک به شما راملتئون را تجویز کرده است باید به نکات و موارد احتیاطی توجه داشته باشید. در ادامه به هشدارهای این قرص اشاره کرده ایم.

  • سعی کنید قرص راملتئون را نیم ساعت قبل از خواب استفاده کنید. یا زمانی آن را مصرف کنید که حداقل ۷ یا ۸ ساعت پس از مصرف، زمان کافی برای خوابیدن و استراحت کردن داشته باشید.
  • سابقه حساسیت‌های دارویی و غذایی، حساسیت به قارچ، ابتلا به بیماری‌های کبدی و تنفسی را به پزشک اطلاع دهید.
  • هم‌چنین اگر به الکل، ماری‌جوانا یا هر ماده دیگری اعتیاد دارید، به پزشک اطلاع دهید.
  • در دوران بارداری و شیردهی به دلیل اثرات مخرب دارو بر جنین و نوزاد نمی‌توانید از قرص راملتئون استفاده کنید. تنها با بررسی شرایط و لزوم استفاده از دارو، پزشک آن را برای خانم باردار تجویز می‌کند.
  • استفاده از قرص راملتئون باعث خواب آلودگی و عدم هوشیاری می‌شود. هنگام مصرف سعی کنید تا فعالیت های نیازمند به تمرکز نداشته باشید.
  • کار با ماشین آلات و رانندگی را به زمان هوشیاری منتقل کنید.

کلام آخر

قرص راملتئون برای درمان بی خوابی و مشکلات خواب مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما به خاطر داشته باشید که دارو درمانی کوتاه مدت است و برای بهبودی کامل بهتر است تا از روان درمانی نیز کمک بگیرید. روان درمانی ها به ریشه یابی علل بی خوابی می‌پردازد و عملکرد خواب را بهبود می‌یابد. برای روان درمانی در جهت بی خوابی از روانشناس و مشاورین کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی به مراجعان خدمات ارائه می‎دهد. برای‌کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه قرص راملتئون می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: قرص راملتئون | نحوه مصرف داروی راملتئون

(0) نظر

تست هروئین

پنج شنبه چهارم 12 1401

آیا روش‌های انجام تست هروئین را می‌شناسید؟ هروئین، ماده مخدری است که به دلیل ایجاد حس سرخوشی مورد استفاده قرار می‌گیرد و امروزه بسیاری از افراد را درگیر کرده است. استفاده­ هروئین به شکل تزریق یا استنشاق بوده و مصرف آن عوارض جانبی بسیاری از جمله بیماری‌های کلیوی و کبدی، تنگی نفس، خشکی دهان، خواب آلودگی، اختلال در عملکرد ذهنی و افزایش خطر ابتلا به هپاتیت و اچ آی وی به همراه دارد. امروزه تست هروئین به دلیل شایع بودن مصرف آن، در بسیاری از موقعیت‌های اجتماعی همچون ازدواج و استخدام انجام می‌گیرد. با این حال در برخی مواقع به دلیل مصرف برخی داروها و یا دستکاری‌های عمدی افراد، نتایج تست هروئین به طور کاذب مثبت یا منفی می‌شود. در ادامه مقاله به بررسی کامل تسئت هروئین می‌پردازیم.

منبع: تست هروئین

هروئین چیست؟

هروئین چیست؟

هروئین، ماده مخدری است که به دیامورفین معروف بوده و به دلیل اثرات سرخوشی آن استفاده می‌گردد. هروئین ترکیباتی شبیه به مورفین داشته و فرد را به اعتیاد سوق می‌دهد. اثرات هروئین سریع بوده و مصرف ­کنندگان برای اثر بخشی سریع‌تر، آن را تزریق و یا استنشاق می­‌کنند. مصرف هروئین دارای عوارض جانبی بسیاری از جمله یبوست و گرفتگی دستگاه گوارش، بیماری‌های کلیوی و کبدی، کاهش تنفس، تنگی نفس، خشکی دهان، خواب آلودگی، اختلال در عملکرد ذهنی و افزایش خطر ابتلا به هپاتیت و اچ آی وی از طریق تزریقات وریدی می­‌باشد. مصرف هروئین منجر به آسیب‌های شدید جسمانی و ضررهای ناشی از ترک آن می‌­شود. درمان اعتیاد به هروئین اغلب شامل رفتار درمانی و دارو درمانی است. داروهایی مانند بوپرنورفین، متادون یا نالترکسون نیز می‌توانند اثرات را کاهش داده و به بیمار کمک‌های شایانی کنند.

تست هروئین

تست هروئین

تست­‌های مربوط به هروئین در محیط‌های متفاوتی مانند محل کار، ارتش، محیط‌های ورزشی و پزشکی به شکل گسترده در حال استفاده است. بسیاری از تست‌ها سریع و ساده بوده ولی اغلب دچار خطا شده و منجر به نتایج کاذب می‌گردد. تست هروئین اغلب بر روی ادرار، خون، مو، بزاق، عرق و ناخن انجام می‌شود. با این حال، تست‌های ادراری با توجه به سهولت و تجزیه و تحلیل سریع، رایج ترین نمونه تستی هستند که ویژگی برتر آن، بیشتر بودن غلظت متابولیت‌های دارویی نسبت به دیگر روش‌های تستی است. این تست‌­ها سریع و آسانند، اما به علت خطاهایی که دارند، می تواند به غلط گزارش شوند.

انواع تست هروئین

تست هروئین روش های مختلفی دارد. از جمله روش های تست هروئین در خانه و آزمایشگاه می توان به آزمایش یا تست خون، ادرار، بزاق، مو اشاره کرد. که در ادامه به اختصار به بررسی این تست های می پردازیم

تست ادرار هروئین | تست بزاق هروئین

تست هروئین از طریق ادرار و بزاق رایج ترین روش تست اعتیاد به هروئین است که حدود 3 تا 4 روز بعد از مصرف می تواند وجود ماده مخدر را در بدن نشان دهد. در این روش نمونه را در یک کاسه پلاستیکی یا ظرف تمیز می ریزند و چند قطره از آن را بر روی تست نواری یا کیت هروئین قرار می دهند. که بعد از چهار تا 10 دقیقه نتیجه نهایی مشخص می شود.

تست هروئین از طریق خون

در این روش که بیشتر در آزمایشگاه ها انجام می شود. نمونه خون از فرد گرفته می شود و بعد به بررسی و آزمایش نمونه پرداخته می شود. تست هروئین از طریق خون می تواند وجود ماده مخدر را تا سی روز بعد از گذشت از آخرین مصرف نشان دهد.

تست هروئین با مو

تست هروئین از طریق مو روشی است که در موارد خاص از آن استفاده می شود. این روش وجود ماده مخدر را حتی تا 90 روز پس از آخرین مصرف نشان می دهد.

آیا ممکن است نتایج تست هروئین به غلط گزارش شود؟

پزشکان در مطالعاتی که از تست ادرار استفاده کرده بودند، متوجه شدند که اکثر بیماران از ماده مخدر مرفین به عنوان متابولیت متداول کدئین، آگاهی نداشته و تست­‌هایشان منجر به نتایج مثبت کاذب هروئین گردیده است. گروهی دیگر نشان دادند که تست­‌های مثبت کاذب می‌­تواند ناشی از تداخلات استفاده از لاکتات دهیدروژناز و لاکتات باشد. گاهی تکنسین‌های آزمایشگاهی در تست­‌ها گزارش را غلط اعلام می‌کنند. دو دلیل اصلی آن می‌تواند استفاده­‌ی تکنسین از روش‌های آزمایشگاهی اشتباه و یا غلظت ناکافی متابولیت‌های هروئین در نمونه ­باشد. به همین دلیل برای اطمنیان از نتیجه تست نیاز به مشاوره ترک اعتیاد وجود دارد. مشاوران با بررسی سایر علائم جسمی و روانی پی به اعتیاد فرد می‌برند.

احتمال مثبت شدن کاذب تست هروئین وجود دارد؟

احتمال مثبت شدن کاذب تست هروئین وجود دارد؟

هروئین، مخدری است که سریعا متابولیزه شده و میزان قابل ملاحظه‌ای از آن از طریق ادرار دفع نمی­‌گردد. تست­‌های شناسایی مصرف هروئین معمولاً شامل متابولیت‌های مورفین یا استیل مورفین می‌­باشد. تست­‌های استاندارد جهت ارزیابی هروئین، برای تکنسین آزمایشگاه مشخص نمی‌کند که بیمار کدام دارو خاص را استفاده کرده است. تست­‌ها تفاوت میان کسانی که هروئین و دیگر افیون‌های تجویز شده را تشخیص نمی‌دهند. اگر مرفین در نمونه‌ای که ارائه شده تشخیص داده شود، بیمار می‌تواند نسخه کدئین یا مرفینی را که پزشک تجویز کرده جهت مثبت بودن نتایج خود ادعا کند. بنابراین، اگر فردی از هروئین استفاده می‌کند، این مصرف بدون شناسایی خواهد ماند. گاهی نسخه کدئین یا مورفین توضیح قابل قبولی جهت نتایج مثبت تست هروئین است.

آیا می‌توان تست هروئین را منفی کرد؟

آیا می‌توان تست هروئین را منفی کرد؟

گاهی نیز خود افراد به عمد نمونه را دستکاری می‌کنند تا نتیجه آزمایش منفی شود. دستکاری نمونه، افزودن ماده­ پوشش دهنده، اضافه کردن آب یا تعویض ادرار با فرد دیگر از انواع این روش‌ها است. همچنین مصرف مقدار قابل توجهی آب قبل آزمایش با رقیق کردن ادرار، جواب تست هروئین را منفی می­‌کند. برای تشخیص رقیق بودن ادرار نیز از طریق اندازه گیری کراتینین و ارزیابی رنگ ادرار می‌توان هرگونه جعل در نتایج را تشخیص داد. هنگامی که افراد نمونه ادرار خود را با دیگری جایگزین می­‌کنند، این روش با ثبت درجه حرارت تشخیص داده می‌­شود.

راه های منفی شدن نتیجه تست هروئین چیست ؟

بسیاری از افرادی که اعتیاد به هروئین دارند. به دنبال راهی برای منفی شدن نتیجه تست هروئین هستند. در این مواقع این افراد از روش های زیر برای منفی شدن تست اعتیاد استفاده می کنند.

داروهای منفی کننده تست هروئین

دارو هایی به عنوان داروهای نگهدارنده در ترک مواد مخدر رواج دارند، که در تست های مورفین نشان داده نمی شوند. که از این دارو ها قبل از تست هروئین استفاده می شود. بوپرونورفین یا قرص ب 2 رایج ترین دارویی است که در چنین مواردی مورد استفاده قرار می گیرد.

توجه داشته باشید که مصرف خودسرانه ب2 می تواند باعث تشنج و حتی مرگ شود. پس قبل از انجام هر کاری حتما از یک متخصص ترک اعتیاد و پزشک مشاوره بگیرید.

عوض کردن نمونه تست هروئین

ریختن ادرار افراد دیگر به جای نمونه خود در تست هروئین یکی از روش های رایج برای منفی کردن تست اعتیاد به هروئین است. این روش معمولا با مراقبت در زمان انجام تست قابل اجرا نخواهد بود. ولی در موارد خانگی بسیاری از افراد از این روش استفاده می کنند.

رقیق کردن نمونه

رقیق کردن نمونه با وارد کردن آب و مواد دیگر در نمونه انجام می شود. البته این روشها این روش در آزمایشگاه با توجه به کنترل نمونه قابل اجرا نیست.

تغییر PH نمونه

در برخی موارد از بزاق، منی، اشک، آبلیمو، ناخن، خون و یا قرص های ضد بارداری، PH آن تغییر می کند و نمونه اعتبار خودش را از دست می دهد.

صبر کردن تا سم زدایی طبیعی بدن

همانطور که گفته شد به طور کلی هروئین بعد از چهارده روز از بدن خارج می شود. اما بسته به شرایط فرد این زمان ممکن است متفاوت باشد. و پس از گذشت نود روز از آخرین مصرف بدن به طور کلی از بدن خارج می شود.

آیا دارویی برای منفی کردن جواب تست وجود دارد؟

آیا دارویی برای منفی کردن جواب تست وجود دارد؟

محصولات متفاوتی از مکمل‌های گیاهی تا صنعتی وجود دارد که می‌­توانند جواب تست­‌ هروئین را منفی کنند. هدف این محصولات، این است که در تشخیص دارو یا متابولیت آن تداخل ایجاد کند. این مواد می‌توانند یک محصول خانگی مانند سفید کننده­، سرکه یا یک ماده خریداری شده موجود در بازار مانند نیترات سدیم یا پتاسیم یا پراکسید / پراکسیداز باشد. این محصولات از ترکیبات ویتامین B برای نرمال­ سازی رنگ ادرار یا کراتین برای جبران کاهش کراتینین استفاده می­‌کنند. آزمایشگاه‌ها با توجه به رنگ و شکل نمونه، چنین تغییراتی را تشخیص می‌دهند. با تکان دادن نمونه­‌ها وجود کف صابون، آمونیاک، پراکسید هیدروژن یا سفید کننده را ارزیابی می­‌کنند. استفاده مخفیانه از این محصولات می‌تواند بیمار را در معرض اوردوز یا تداخلات دارویی قرار دهد.

راه حل آزمایشگاه‌­ها جهت کاهش خطا

به منظور حل این مسائل در آزمایشگاه، متخصصان از تست 6-استیل-مورفین استفاده می‌کنند. این متابولیت مخصوص ماده مخدر هروئین بوده و فقط پس از مصرف این ماده توسط بدن تولید می­‌شود. وجود آن در ادرار تأیید می‌کند که از ماده­ مخدر هروئین استفاده شده و بنابراین به آزمایشگاه اجازه می‌دهد تا نتیجه را جهت هروئین مثبت اعلام کند. بنابراین، با تست 6-استیل-مورفین، آزمایشگاه‌ها می‌توانند دستکاری و جعلی بودن نتیجه تست هروئین را تشخیص دهند. با این حال، عدم وجود آن متابولیت استفاده از هروئین را رد نمی‌کند. مقادیر کمی از این متابولیت پس از مصرف هروئین تنها برای حدود 2 الی 8 ساعت در بدن باقی می­‌ماند. برای تشخیص صحیح و دقیق هروئین، بهتر است آزمایشگاه‌ها چندین تست مختلف را در چند زمان متفاوت بگیرند. در صورتی که نتیجه تست مثبت بود، توصیه می کنیم که از اقدامات خود سرانه پرهیز کرده و هر چه زودتر به مراکز مربوطه جهت ترک اعتیاد مراجعه کنید.

برای دریافت مشاوره تلفنی ترک اعتیاد در زمینه تست هروئین می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: تست هروئین

(0) نظر

فرق میل جنسی زنان و مردان

پنج شنبه چهارم 12 1401

فرق میل جنسی زنان و مردان در چیست؟ آیا زنان بیشتر از مردان از رابطه جنسی لذت می برند؟ طبق یافته‌های پژوهشی میل جنسی مردان و زنان از نظر کیفی با یکدیگر متفاوت است؛ چرا که زنان و مردان به شیوه‌ای متفاوت برانگیخته می‌شوند و این مسئله در نوع لذت آن‌ها از رابطه تاثیر می‌گذارد. هر چه زن و مرد این تفاوت‌ها را بهتر درک کنند، لذت بیشتری از با هم بودن خواهند برد.

منبع: فرق میل جنسی زنان و مردان

فرق میل جنسی زنان و مردان چیست؟

تفاوت های جنسیتی همواره یکی از موضوعات مورد علاقه در بین عموم مردم است. اکثر زنان و مردان دوست دارند در مورد جنس مخالف خود اطلاعات بیشتری کسب کنند تا به این ترتیب با دنیای یکدیگر آشنایی بیشتری داشته باشند.

این مسئله در مورد موضوعات مرتبط با آمیزش جنسی نیز صدق می‌کند. از آنجایی که یک باور عمومی می‌گوید زنان بیشتر از مردان در رابطه جنسی لذت می‌برند، در این مقاله به بررسی این موضوع پرداخته‌ایم که اساسا میل جنسی زنان و مردان چه تفاوتی با یکدیگر دارد.

1- مردان زمان بیشتری به رابطه فکر می کنند

براساس یافته‌های پژوهشی اکثر مردان بالغ زیر 60 سال حداقل یکبار در روز به رابطه جنسی فکر می‌کنند، اما در مقابل تنها یک چهارم زنان به این میزان به رابطه جنسی می‌اندیشند. با افزایش سن میزان تخیلات جنسی در هر دو جنس کاهش می‌یابد. با این حال به طور کل تخیلات مردان دو برابر زنان است. مطالعه‌ای که در دانشگاه فلوریدای امریکا انجام شد نشان داد مردان برانگیختگی جنسی خود به خودی بیشتری نسبت به زنان دارند و فانتزی های جنسی‌شان نیز متنوع‌تر بوده و به دفعات بیشتری بروز می‌یابد.

2- فرق میل جنسی زنان و مردان | مردان اشتیاق بیشتری نسبت به رابطه دارند

نتایج مطالعات همچنین نشان می‌دهند که مردان در آغاز رابطه، اواسط و بعد از گذشت سال‌ها بیشتر از زنان، از شریک خود درخواست رابطه جنسی می‌کنند. در واقع آن‌ها در همه سنین اشتیاق بیشتری نسبت به آمیزش جنسی دارند و بیشتر نیز به دنبال آن می‌روند.

3- برانگیختگی جنسی در زنان پیچیده تر است

بررسی‌های متعددی درباره تحریک و درک فرق میل جنسی زنان و مردان انجام شده است. در همین راستا در تحقیق دانشگاه نورث وسترن تصاویر برانگیزنده میل جنسی را به زنان و مردان دگرجنس گرا و همجنس گرا نشان دادند. سپس از آن‌ها در مورد سطح برانگیختگی جنسی تجربه شده سوال پرسیدند. محققان همچنین از طریق دستگاه‌های متصل به اندام تناسلی میزان تحریک جنسی را در افراد بررسی کردند تا صحت ادعای آن‌ها در مورد میزان برانگیختگی جنسی به طور دقیق‌تری مشخص گردد.در مردان نتایج آزمایش قابل پیش بینی بود. آن‌ها این طور گزارش می‌کردند که از دیدن تصاویر مرتبط با رابطه مرد و زن و تصاویر زن با زن بیشتر تحریک می‌شدند. دستگاه‌های اندازه گیری برانگیختگی جنسی نیز صحت ادعای آن‌ها را تایید می‌کرد.

اما در زنان نتایج آزمایش غیرقابل پیش بینی و شگفت انگیز بود. زنانی که گرایش جنسی مستقیم داشتند (یعنی دگر جنس گرا بودند)، ادعا می‌کردند که بیش از همه از دیدن رابطه زن با مرد تحریک می‌شوند. اما دستگاه‌های اندازه گیری نشان می‌داد که آن ها هنگام مشاهده رابطه زن با مرد، زن با زن و مرد با مرد به یک اندازه تحریک می‌شوند!

نتایج تحقیقات می‌گوید که مردان به طور واضح و مشخص می‌دانند که چه کسی و چه موقعیتی بیشتر از همه آن‌ها را تحریک می‌کند، اما زنان در این زمینه انعطاف پذیری بیشتری داشته و غیرقابل پیش بینی هستند. به طوری که حتی ممکن است خودشان نیز ندانند چه چیزی بیشتر موجب تحریک میل جنسی شان می‌شود!

4- فرق میل جنسی زنان و مردان | میل جنسی زنان تا حد زیادی به عوامل فرهنگی و اجتماعی بستگی دارد

شواهد مختلفی در مطالعات پژوهشی در زمینه فرق میل جنسی زنان و مردان وجود دارد که نشان می‌دهند میل جنسی زنان بیشتر از مردان تحت تاثیر عوامل محیطی قرار دارد. از جمله این شواهد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

– نگرش زنان نسبت به میل جنسی و نحوه آمیزش، بیشتر از مردان در طول زمان تغییر می‌کند.

– زنانی که به طور منظم در مراسم مذهبی کلیسا شرکت می‌کنند میل جنسی کمتری را گزارش می‌دهند. در حالی که این رابطه بین میل جنسی و شرکت در مراسم مذهبی بین مردان دیده نمی‌شود.

– زنان هنگام تصمیم گیری برای برقراری رابطه جنسی بیشتر تحت تاثیر گروه همسالان قرار می‌گیرند.

– زنان با سطح تحصیلات بالاتر تمایل بیشتری نسبت به اعمال جنسی متفاوت (رابطه دهانی) را از خود نشان می‌دهند. در حالی که این موضوع در مردان با سطح تحصیلاتشان ارتباطی ندارد.

5- زنان برای تحریک میل جنسی به روش های غیر مستقیم تری نیاز دارند

یکی دیگر از فرق میل جنسی زنان و مردان در نحوه تحریک است. زنان برای تحریک میل جنسی به زمینه ذهنی بسیار بیشتری نیاز دارند. رابطه جنسی برای آن‌ها فراتر از یک امر فیزیکی صرف است. همچنین زنان برای اینکه میل جنسی قوی داشته باشند تا حد زیادی به احساسات خود وابسته هستند. برای همین وقتی در یک رابطه عاشقانه قرار بگیرند بیش از هر زمانی می‌توانند نسبت به شریک عاطفی خود میل جنسی داشته باشند و مردانی که سریعا برای آمیزش جنسی اقدام می‌کنند کمتر به نظر آن‌ها جذاب می‌رسند.

6- فرق میل جنسی زنان و مردان | زنان ارگاسم را به شیوه ای متفاوت حس می کنند

مردان برای رسیدن به اوج لذت جنسی پس از نعوظ به طور متوسط به 4 دقیقه زمان نیاز دارند. این در حالی است که زنان اگر بخواهند ارگاسم را تجربه کنند پس از تحریک جنسی به چیزی در حدود 10 الی 11 دققیه زمان نیاز دارند. مسئله دیگر اینجاست که 75 درصد مردان گزارش می‌کنند که در طول رابطه جنسی حداقل یک بار به ارگاسم می‌رسند اما این آمار برای زنان تنها 26 درصد است. این تفاوت تنها در واقعیت وجود ندارد بلکه در ادراک زن و مرد از یکدیگر نیز وجود دارد به طوری که 45 درصد مردان فکر می‌کردند همسرشان در رابطه جنسی ارگاسم را تجربه می‌کند. برای آشنایی با نشانه های ارگاسم زنان کلیک کنید.

7- میل زنان واکنش کمتری به داروها نشان می دهد

یکی از شگفت آورترین فرق میل جنسی زنان و مردان ارتباط زیست شناسی آن هاست. مردان نسبت به داروها پاسخ سریع تر و مشخص تری می دهند. به همین دلیل برای انواع اختلالات جنسی مردان می توان دارویی برای بهبود تجویز کرد. اما برای مشکلات جنسی زنان داروهایی با اثربخشی قابل قبول یافت نشده است.

برای مثال تستوسترون هورمونی است که بر عملکرد جنسی زن و مرد تاثیر دارد. درمان هایی که با تغییر سطح هورمون صورت می گیرد روی مردان اثربخشی بیشتری داشته است. هرچند که چنین درمان هایی روی زنان نیز موثر است، اما نمی توان نقش داروها را بر مردان با زنان یکی دانست.

فرق میل جنسی زنان و مردان | آیا زنان از رابطه جنسی لذت بیشتری می برند؟

جواب دادن به این سوال کار دشواری است چرا که فرق میل جنسی زنان و مردان به طور کیفی مشخص شده است. به طور خلاصه می‌توان گفت مردان ساده‌تر به تحریک جنسی می‌رسند، همواره و در تمامی سنین اشتیاق بیشتری برای آمیزش دارند و راحت‌تر نیز ارگاسم را تجربه می‌کنند. اما همه این مسائل در زنان به فاکتورهای گوناگونی بستگی دارد.

برای مثال تجربه میل جنسی تا حد زیادی در آن‌ها به سطح عشق، علاقه و صمیمیت موجود در رابطه بستگی دارد. همچنین فرق میل جنسی زنان و مردان به عوامل فرهنگی و اجتماعی نیز وابسته است. در نهایت رسیدن به ارگاسم نیز برای زنان دشوارتر است و نیازمند این است که شریک عاطفی شان زمان بیشتری برای معاشقه صرف نماید. در صورتی که در رابطه جنسی خود احساس می‌کنید به اندازه کافی لذت نمی‌برید یا شریک‌تان لذت نمی‌برد، مشاوره جنسی دریافت کنید.

سخن آخر

فرق میل جنسی زنان و مردان در پژوهش های مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. آن ها در مراحل مختلف چرخه جنسی دارای تفاوت های زیادی هستند. حتی میزان لذت جنسی نیز متفاوت است. در صورت بروز اختلال نیز روش های درمان بر اساس جنسیت فرق دارد. به طوری که زنان پاسخ کمتری به درمان های زیستی می دهند. و مردان نسبت به دارو درمانی پاسخ سریع تر و قابل قبول تری می دهند.

زوجین باید از فرق میل جنسی زنان و مردان آگاهی داشته باشند. این گونه می توانند زمینه های لذت را برای هم فراهم کنند. اگر در این خصوص دچار ابهام شده اید، حتما برای دریافت راهنمایی با شماره های درج شده تماس بگیرید. سکستراپیست ها و مشاوران جنسی در این خصوص شما را راهنمایی خواهند کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه فرق میل جنسی زنان و مردان می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره جنسی تلفنی از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

فرق میل جنسی زنان و مردان چیست؟

تفاوت زن و مرد در میل جنسی با چند پارامتر مورد سنجش قرار می‌گیرد، میزان فکر کردن به رابطه، تاثیرپذیری از عوامل محیطی، اشتیاق به رابطه، محرک های جنسی، دفعات ارگاسم و میزان لذت از رابطه. در هر 6 پارامتر تفاوت های چشم گیری وجود دارد برای مثال….

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: فرق میل جنسی زنان و مردان

(0) نظر

نشانه های آدم دروغگو | 17 نشانه دروغگو ها

پنج شنبه چهارم 12 1401

شناخت نشانه های آدم دروغگو تاثیر زیادی در پیشبرد هر نوع رابطه‌ای دارد. برای فهمیدن و تشخیص آدم های دروغگو نیازی نیست که کار خاصی انجام دهید یا قدرت ذهن خوانی داشته باشید. چراکه افراد وقتی دروغ می‌گویند نشانه هایی از خود به جا می‌گذارند که شناختن آن، چندان کار سختی نیست و به نوعی این نشانه ها در افراد دروغگو رایج است. اکثر انسان‌ها با تکیه بر غریزه خود می‌توانند متوجه شوند که آیا شخص مقابل درحال دروغ گفتن است یا خیر. اما گاهی با دروغگوهای حرفه‌ای سروکار داریم که تشخیص آن‌ها سخت است. در ادامه نشانه های آدم های دروغگو را به طور واضح بیان کرده‌ایم.

منبع: نشانه های آدم دروغگو | 17 نشانه دروغگو ها

نشانه های آدم دروغگو

امروزه صداقت شاید، موضوعی پیش و پا افتاده ای باشد و کمتر کسی یک روز را، بدون اینکه یکبار دروغ بگوید می گذراند. اما با این وجود بسیاری در روابط احساسی یا دوستانه خود مدام تلاش می کنند تا بفهمند آیا شخص مقابل به آن ها دروغ گفته یا خیر. در اینجا نشانه هایی از آدم های دروغگو را بازگو می کنیم تا بتوانید تا حدودی، اگر دیگران به شما دروغ گفته اند متوجه شوید.

1- پاهای بی قرار دارند و مدام آن ها را تکان می دهند

تکان دادن پاها گاهی به دلیل کنترل استرس می باشد که این خود می تواند به دروغگویی افراد مرتبط باشد. افراد در بسیاری از شرایط که ناراحت هستند یا می خواهند خشم خود را کنترل کنند، یا دچار استرس زیادی هستند پاهای خود را تکان می دهند یا به زمین می کوبند. دلیل آن هم می تواند این باشد که فرد دروغگو اصلا از شرایطی که در آن قرار گرفته راضی نیست و احساس بدی دارد و می خواهد هرچه سریع تر آن مکان را ترک کند.

2- نشانه های آدم دروغگو | عرق می کنند

افرادی که دروغ می گویند، شرایط سختی را برای فاش نشدن دروغ خود تحمل می کنند و همین امر موجب افزایش استرس و دمای بدن می شود. وقتی دمای بدن افراد بالا می رود شروع به عرق کردن می کنند. همینطور آن ها مدام می خواهند جلوی عرق کردن خود را بگیرند و با بهانه هایی نظیر، چقدر هوا گرم است! یا، چرا لباس گرم پوشیدم، سعی در عوض کردن بحث دارند.

3- حالت تدافعی به خود می گیرند

از نشانه های آدم دروغگو حالت تدافعی آن هاست. در صورتی که افراد راستگو گاهی حالت تهاجمی دارند. کسانی که دروغ می گویند در مکالماتشان سعی بر انکار دارند و مدام با جملاتی مثل “باورم نمیشه! یا “چطور همچین فکری کردی” سعی در انتقال حس عذاب وجدان به شما دارند و تلاش می کنند شما را از حرفی که زده اید پشیمان کنند. آن ها تلاش می کنند خود را بی گناه نشان دهند و از خودشان دفاع می کنند.

4- نشانه های آدم دروغگو | ارتباط چشمی برقرار نمی کنند

دزدیدن چشم ها از نشانه های آدم دروغگو است. اگر در حال گفتگو با فردی هستید و آن شخص از برقراری ارتباط چشمی با شما خودداری کرد، احتمالا با یک فرد دروغگو سرو کار دارید. افراد دروغگو به دلایل متنوع که یکی از شایع ترین آن ها می تواند شرم از دروغگویی باشد، از برقرای تماس چشمی یا نگاه مستقیم به شما خودداری می کنند.

5- بیش از حد نرمال تماس چشمی برقرار می کنند

بیشتر افراد می دانند که دروغگوها از برقراری ارتباط چشمی خودداری می کنند. بنابراین برخی از افراد برای اینکه ثابت کنند دروغ نمی گویند بیش از اندازه به افراد نگاه می کنند. با اینکه نگاه کردن در چشم های طرف مقابل و همزمان دروغ گفتن سخت است، اما این کار را برای پذیرش راحت تر شما انجام می دهند.

6- نشانه های آدم دروغگو | سوالات شما را تکرار می کنند

دروغ گفتن کار آسانی نیست و افراد، به خصوص آماتورها برای یافتن جوابی باور پذیر و مناسب، نیاز به زمان کافی دارند. وقتی شما سوالی می پرسید و شخص مقابل سوال شما را به شیوه های مختلف تکرار می کند، یا در مقابل سوال شما می خندد و به شما زل می زند، زمان بیشتری برای یافتن پاسخی باورپذیر می خرد و به این شیوه وقفه ای برای فکر کردن پیدا می کند..

7- سعی می کنند بحث را عوض کنند

یافتن نشانه های آدم دروغگو راحت نیستند. دروغگوها می خواهند از آن فضای خفه ای که خودشان با دروغ گفتن برای خود ساخته اند خارج شوند. بنابراین سعی می کنند حال و هوای آن مکان را عوض کنند. این می تواند با عوض کردن بحث پیش آمده و سوالی که پرسیدید همراه باشد.

8- نشانه های آدم دروغگو | صورت خود را می خارانند

زمانی که شخصی دروغ می گوید، به احتمال زیاد یکی از اجزای صورت خود را می خاراند. این می تواند به دلیل جریان خون زیاد ناشی از احساس عصبانیت و فشار باشد. بنابراین زمانی که متوجه دروغ شخصی شده اید، این مورد را نیز در نظر داشته باشید.

9- دست های خود را جمع می کنند

جمع کردن دست ها از نشانه های آدم دروغگو است و احتمالا با این کار بخواهد از شما فاصله بگیرد. معمولا آن ها سعی می کنند دست هایشان را تا جایی که ممکن است از شما دور کنند. علاوه بر این برخی از افراد دروغگو هنگام دروغ گفتن دست هایشان را می پوشانند. این می توانید برای جوگیری از لرزش دست باشد یا اینکه نخواهند شما لرزش آن ها را ببینید.

10- نشانه های آدم دروغگو | جواب مشخصی به سوال شما نمی دهند

دروغگوها معمولا سعی می کنند یک جمله را مدام تکرار کنند و این مسأله باعث می شود جوابی بدهند که هیچ ربطی به سوال شما ندارد. در برخی مواقع به دلیل استرس ممکن است پاسخ هایشان هر بار متفاوت باشد و جواب های ضد و نقیضی به شما بدهند.

11- مرتب آب دهان خود را قورت می دهند یا گلویشان را صاف می کنند

اگر از نظر علمی بررسی کنیم، افزایش استرس یا اضطراب ناشی از دروغ گفتن باعث می شود افراد احساس خشکی در گلو داشته باشند و حرف زدن برایشان سخت باشد. بنابراین اگر فردی قبل از پاسخ به سوال شما این کار را انجام می دهد می توانید به گفته هایش شک کنید. خشک شدن دهان از نشانه های آدم های دروغگو است.

12- نشانه های آدم دروغگو | اعتماد به نفس زیادی دارند

برخلاف برخی از دروغگوهای آماتور که استرس را به راحتی می توان در تمام اجزای صورت و لحن حرف ها و زبان بدنشان مشاهده کرد، دروغگوهای حرفه ای هنگام دروغ گفتن از اعتماد به نفس بالایی برخوردارند. اکثر آن ها به گونه ای حق به جانب پاسخ می دهند و گاهی ممکن است جوری پاسخ بدهند که شما به خودتان شک کنید و از سوالی که پرسیدید شرمنده بشوید.

13- بیش از اندازه پر هیاهو هستند

ممکن است فرد دروغگو از روی استرس زیادی تلاطم داشته باشد یا بیش از حد حرف بزند به طوری که حتی موضوع را بپیچاند. یکی از این نشانه ها این است که وقتی سوالی می پرسید، جواب های طولانی به شما می دهند. از این رو به راحتی می توانید دریابید که پاسخ هایشان تا چه اندازه بی ربط است.

14- نشانه های آدم دروغگو | رفتار گرم و صمیمی ندارند

دروغگو ها در بیش تر مواقع رفتار صمیمی حین صحبت از خود نشان نمی دهند. به طور معمول ما هنگام صحبت و گفتن حقیقت احساس راحتی زیادی با طرف مقابل داریم. اما وقتی شخصی دروغ می گوید، کاملا خلاف این حالت اتفاق می افتد. بنابراین جبهه گیری از نشانه های آدم دروغگو است.

15- افراد دروغگو برخلاف حرفشان عمل می کنند

زمانی که فردی حرف و عملش یکی نیست و مدام حرفی می زند یا قولی می دهد ولی به آن عمل نمی کند، مسلما او نشانه های آدم دروغگو دارد. افراد دروغگو نمی توانند تا مدت طولانی در خصوص یک موضوعی دروغ بگویند زیرا در نهایت با عمل نکردن به حرفشان دروغ شان لو می رود.

16- نشانه های آدم دروغگو | سعی می کنند دروغشان را گردن دیگری بیندازند

افراد دروغگو مدام سعی در انکار دروغشان دارند و به هیچ وجه دروغ و اتفاق های ناشی از آن را گردن نمی گیرند. درحالی که افراد راستگو تا حد امکان و تا جایی که مقصر باشند مسئولیت کارشان را به عهده می گیرند. افراد دروغگو سعی می کنند اشتباهات خود را به گردن دیگران بیندازد و خود را رو سفید کند.

17- با جزئیات زیاد صحبت می کنند

شاید توضیح مسئله ای توسط فرد دروغگو با جزئیات زیاد، ثابت کند که او در واقع حقیقت را می گوید. اما گاهی ممکن است افراد دروغگو بیش از اندازه وارد جزئیات شوند و از تمامی عناصر و اتفاقات، و حتی چیزهایی که ربطی با موضوع اصلی ندارند صحبت کند. پس زمانی که فردی بدون اینکه از او بخواهید درحال ارائه توضیحات بیش از حد و با جزئیات زیاد است بدانید، یک جای کار می لنگلد.

برای دریافت مشاوره در زمینه نشانه های آدم دروغگو می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی خانواده با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا خاراندن پشت گردن یا گوش ها از نشانه های آدم دروغگو است؟

بله، بسیاری از افراد هنگام دروغگویی برای رهایی از احساسات منفی و به عنوان عملی برای آرام کردن خود این کار را انجام می دهند

آیا همیشه داشتن نشانه های آدم دروغگو برای اثبات دروغگویی یک شخص صدق می کند؟

خیر، آنچه که گفته شد، تنها نشانه های رایج افرادی است که با توجه به تحقیقات و ارتباطات دیگران بیان شده. گاهی ممکن است فردی، زمانی که حقیقت را بازگو می کند یکی از آن نشانه ها را داشته باشد. در چنین شرایطی بهتر است به غریزه و احساسات خود رجوع کنید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: نشانه های آدم دروغگو | 17 نشانه دروغگو ها

(0) نظر

دژاوو یا آشناپنداری | علت و انواع دژاوو

پنج شنبه چهارم 12 1401

دژاوو چیست؟ آشناپنداری یکی از جذاب‌ترین تجربه‌هایی است که تقریباً برای همه ما پیش آمده است. در این شرایط فرد احساس می‌کند صحنه‌ای را از قبل دیده و یا صدایی را شنیده است. احتمالاً شما نیز تجربه پیش دیده را داشته‌اید؛ و این حالت باعث شده تا حداقل برای مدت کوتاهی احساس هیجان داشته باشید. به همین خاطر برایمان جذاب است که بدانیم دژاوو چیست؟ چه دلایلی دارد؟ و چرا آن را تجربه می‌کنیم؟ ما در این مطلب سعی می‌کنیم دژاوو را از ابعاد مختلف آن بررسی کنیم.

منبع: دژاوو یا آشناپنداری | علت و انواع دژاوو

دژاوو چیست؟

دژاوو یک کلمه فرانسوی به معنی “از قبل دیده شده” است؛ و در زبان فارسی به آن آشناپنداری یا پیش دیده می‌گویند. در این حالت فردی که قبلاً هرگز در یک موقعیت یا وضعیت قرار نگرفته ناگهان آن محیط برایش حالت آشنا پیدا می‌کند. به‌طوری‌که انگار قبلاً در آن محیط یا وضعیت بوده و آن را تجربه کرده است. برای مثال ممکن است شما برای اولین‌بار به یک شهر مسافرت کرده باشید اما ناگهان احساس کنید قبلاً در این شهر حضور داشته‌اید.

انواع دژاوو

دژاوو می‌تواند انواع مختلفی داشته باشد. سه نوع اصلی آشناپنداری وجود دارد که عبارت‌‌ است از:

از قبل شنیده شده

فرد اطمینان دارد که چیزی را قبلاً شنیده است؛ اما از جزئیات زمان و مکان شنیدن آن اطلاعی ندارد؛ و همچنین تردید دارد که شنیدن آن را تصور کرده باشد. اصطلاحاً به این مورد دژا آنتندو می‌گویند.

از قبل دیده شده

فرد اطمینان دارد که چیزی را قبلاً دیده است؛ اما از جزئیات زمان و مکان دیدن آن اطلاعی ندارد؛ و همچنین تردید دارد که دیدن آن را تصور کرده باشد. اصطلاحاً به این مورد دژاویزیت می‌گویند.

از قبل تجربه شده

فرد اطمینان دارد که چیزی را قبلاً تجربه کرده است؛ اما از جزئیات زمان و مکان تجربه آن اطلاعی ندارد؛ و همچنین تردید دارد که تجربه آن را تصور کرده باشد. اصطلاحاً به این مورد دژاووکو می‌گویند.

دژاوو یا آشناپنداری چگونه اتفاق می‌افتد

علل مختلفی برای دژاوو بیان شده اما تابه‌حال هیچ یک از فرضیه‌ها نتوانستند به طور کامل این پدیده را توضیح دهند. بااین‌حال مهم‌ترین دلایلی که برای پیش دیده مطرح شده به شرح زیر است.

1- انتقال اطلاعات در مغز

هنگامی که برای درک یک پدیده اطلاعات از یک سمت مغز به سمت دیگر آن در حال انتقال است، تأخیر بسیار کوتاهی رخ می‌دهد که باعث می‌شود مغز دو بار اطلاعات را دریافت و پردازش کند. در این حالت مغز گول می‌خورد و فرد تصور می‌کند آن اتفاق دو بار رخ داده است.

2- شباهت بین محیط‌ها

برخی محیط‌ها و موقعیت‌ها شباهت زیادی با یکدیگر دارند و ذهن انسان در محیط جدید ممکن است همان محیط قبلی را تداعی کند.

3- خواب ناکافی

یکی دیگر از مسائلی که با آشناپنداری ارتباط مثبت دارد خواب ناکافی است. کسانی که به‌اندازه کافی نمی‌خوابند بیشتر دچار دژاوو می‌شوند‌. علاوه بر این خستگی، استرس، مسافرت زیاد از جمله عواملی هستند که احتمال تجربه پیش دیده را بیشتر می‌کنند.

4- اختلال در حافظه

دژاوو می‌تواند به دلیل اختلال جزئی در حافظه رخ دهد. هنگامی که مغز اطلاعات را دریافت می‌کند برای بازشناسی یا بازگردانی اطلاعات از حافظه نیاز دارد تا مسیر مشخصی را از حافظه حسی به سمت حافظه کوتاه‌مدت و در نهایت تا حافظه بلندمدت طی کند. گاهی اوقات اطلاعات موجود در حافظه کوتاه‌مدت برای رسیدن به حافظه بلندمدت دچار اختلال می‌شود و باعث تجربه آشناپنداری می‌شود به‌طوری‌که ذهن چیزی را که در حال حاضر در حال رخ‌دادن است با خاطره‌ای در گذشته اشتباه می‌گیرد.

5- حواس‌پرتی یا شکاف ادراکی

نظریه شکاف ادراکی معتقد است وقتی شما روی یک موضوع خاص تمرکز کرده‌اید و بعد آن را رها می‌کنید ممکن است مغزتان در دو جهت مختلف شروع به پردازش و فعالیت کند. در این حالت بخش هیپوکامپ که مسئول یادگیری است برای مدتی گیج می‌شود و شما آشناپنداری را تجربه می‌کنید. به همین خاطر است که گفته می‌شود هرچقدر در یک موقعیت حواس‌پرت‌تر باشید احتمال دژاوو بیشتر است. اما اگر بتوانید تمرکزتان را روی یک موضوع جمع کنید احساس پیش دیده از بین می‌رود.

6- صرع

تجربه دژاوو اگر به‌صورت محدود باشد مشکلی ندارد و ممکن است برای هر فردی رخ دهد اما اگر دفعات تجربه آن افزایش پیدا کرد معمولاً نشان‌دهنده یک اختلال است. عمدتاً کسانی که به صرع مبتلا می‌شوند به‌دفعات تجربه آشناپنداری را گزارش می‌کنند.

7- نظریه تناسخ

تناسخ معتقد است روح ما قبل از زندگی فعلی در یک جسم دیگر زندگی می‌کرده است. به عبارتی هرکدام از ما بر اساس این نظریه تابه‌حال چندین بار و در جسم‌های مختلف زندگی کرده‌ایم. نظریه تناسخ برای توجیه دژاوو معتقد است صحنه‌هایی که به نظر ما آشنا می‌آیند همان‌هایی هستند که در زندگی قبلی ما نیز وجود داشته یا حداقل مشابه آن را تجربه کرده‌ایم. بااین‌حال باید به این نکته دقت داشت که نظریه تناسخ از نظر علمی تأیید نشده است.

8- رویای صادقه

رویای صادقه یا آگاهی‌دهنده یکی دیگر از نظریه‌هایی است که تلاش می‌کند دژاوو را توضیح دهد. این دیدگاه معتقد است بسیاری از ما و به‌خصوص کسانی که از حس ششم و شهود بهتری برخوردار باشند صحنه‌هایی که قرار است در زندگی اتفاق بیفتد را قبل‌تر در خواب می‌بینند. به همین خاطر وقتی مجدداً با آن روبه‌رو می‌شوند احساس می‌کنند که این موقعیت برای آنها آشنا است.

چه کسانی دژاوو را تجربه می‌کنند؟

تاکنون پژوهش معتبری دررابطه‌با شیوع آشناپنداری صورت نگرفت است؛ اما به‌طور کلی می‌توان گفت اکثر انسان‌ها در طول زندگی حداقل یک‌بار پیش دیده را تجربه می‌کنند. در این بین جوانان ۱۵ تا ۲۵ساله بیشترین میزان تجربه دژاوو را گزارش کرده‌اند. علاوه بر این کودکان هم می‌توانند تجربه این شرایط را داشته باشند. بااین‌حال باتوجه‌به ویژگی خیال‌پردازی کودکان خصوصاً کودکان زیر ۶ سال نمی‌توان از این موضوع اطمینان حاصل کرد.

دژاوو و موقعیت‌هایی که آن را تحریک می‌کنند؟

فشارهای روانی

تحقیقات نشان داده است که استرس یا فشار روانی یکی از عواملی است که روی تجربه دژاوو تأثیر می‌گذارد. به‌عبارت‌دیگر هرچقدر فشار روانی برای یک فرد بیشتر باشد احتمال تجربه آشناپنداری نیز بیشتر می‌شود.

مسافرت

یکی دیگر از شرایطی که باعث می‌شود شما دژاوو را بیشتر تجربه کنید سفر است. آمارها بیانگر این هستند که افرادی مثل خلبان‌ها یا توریست‌ها که بیش‌تر به مسافرت می‌روند تجربه بیشتری از آشناپنداری را نیز گزارش می‌کنند.

تحصیلات و جایگاه اجتماعی

شاید برایتان جالب باشد اگر بگوییم میزان تحصیلات و موقعیت اجتماعی افراد نیز روی تجربه دژاوو تأثیر می‌گذارد. معمولاً کسانی که مدرک تحصیلی بالاتری دارند و یا در موقعیت اجتماعی مهم‌تری هستند بیشتر این تجربه را گزارش می‌کنند.

دژاوو و اهمیت مشاوره

همان‌طور که گفتیم آشناپنداری پدیده‌ای است که تقریباً برای همه ما اتفاق می‌افتد. به همین خاطر تجربه این موضوع چیزی نیست که قرار باشد شما را نگران کند. اما اگر اخیراً بیش از حد درگیر این موضوع شده‌اید بهتر است راجع به این مسئله از یک روان‌شناس کمک بگیرید. تجربه مرتب و بیش از حد دژاوو می‌تواند نشانگر یک اشکال در سیستم مغزی شما باشد. پس بهتر است آن را جدی بگیرید و برای پیگیری بیشتر این مسئله از یک متخصص کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آشناپنداری و دژآوو می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

آیا دژاوو خطرناک است؟

در حالت عادی تجربه آشناپنداری ممکن است برای هر فردی پیش بیاید و می‌تواند یک تجربه هیجان‌انگیز و بی‌خطر باشد. اما هنگامی که تعداد دفعات تجربه پیش دیده افزایش پیدا کند می‌تواند نشان‌دهنده یک مشکل و خطر جدی باشد. در این شرایط بهتر است هرچه سریع‌تر با یک روان‌شناس مشورت کنید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: دژاوو یا آشناپنداری | علت و انواع دژاوو

(0) نظر

علائم اعتیاد به تریاک

دوشنبه اول 12 1401

آیا علائم اعتیاد به تریاک را می‌شناسید؟ تریاک را می‌توان قدیمی‌ترین مخدر جهان دانست. اما هنوز هم تعداد کسانی که درگیر اعتیاد به این ماده می‌شوند بسیار زیاد است. متأسفانه تریاک و مشتقات آن ازجمله مخدرهای بسیار اعتیادآوری هستند که تنها چند بار استفاده از آن‌ها می‌تواند باعث اعتیاد شود. به‌علاوه هرچه زمان اعتیاد شما به این مخدر یا میزان استفاده از آن بیشتر باشد ترک تریاک سخت‌تر خواهد بود. به همین خاطر آشنایی با علائم اعتیاد به تریاک یکی از مهم‌ترین نکاتی است که باید در نظر داشته باشید. اگر این نشانه‌ها را در خود یا هر یک از نزدیکان مشاهده می‌کنید بهتر است هرچه سریع‌تر راجع به این موضوع از یک مشاور کمک بگیرید.

منبع: علائم اعتیاد به تریاک

تریاک چیست

تریاک نام مخدر طبیعی است که از شیره گیاه خشخاش به دست می‌آید؛ و می‌توان آن را قدیمی‌ترین ماده مخدر در جهان دانست. در گذشته از تریاک به خاطر تأثیرش در کاهش درد استفاده می‌شده است. اما با مشخص شدن خاصیت اعتیادآوری این ماده میزان استفاده از آن در پزشکی بسیار محدود شد. انواع مختلفی از مخدرها را می‌توان از تریاک تهیه کرد که یکی از معروف‌ترین آن‌ها هروئین است.

به‌طورکلی به تریاک و همه مخدرهایی که از آن به دست می‌آید افیون یا اوپیوم گفته می‌شود که حتی شربت تریاک نیز در بازار موجود است. این مخدرها با تأثیرگذاری روی مغز ترشح می‌شوند که باعث افزایش ترشح هورمون های مسکن می‌شوند؛ به همین خاطر پس از مصرف افیون‌ها فرد احساس آرامش و سبکی دل‌چسبی را تجربه خواهد کرد.

از کجا بفهمیم که یک نفر تریاک مصرف کرده است؟

استفاده از تریاک حتی برای اولین بار نشانه‌هایی در جسم و رفتار فرد باقی می‌گذارد. ازجمله علائم و نشانه های اعتیاد به تریاک و مصرف آن :

  • حالت تهوع و استفراغ
  • کاهش ضربان قلب و تنفس
  • دشواری در تمرکز
  • احساس آرامش و سرحالی
  • احساس خواب‌آلودگی
  • احساس خارش
  • کم شدن اشتها
  • افزایش ادرار

علائم اعتیاد به تریاک | نشانه‌های اعتیاد به تریاک

علائم و نشانه های اعتیاد به تریاک

چطور می‌توانیم علائم اعتیاد به تریاک تشخیص دهیم ؟ باید گفت استفاده از این مخدر نشانه‌هایی را در رفتار و وضعیت جسمی بیمار باقی می‌گذارد. بااین‌حال این نشانه‌ها ممکن است به هر دلیل دیگری نیز اتفاق بیفتد. به همین خاطر هنگامی‌که با این نشانه‌ها در فردی مواجه شدید پیش از قضاوت کردن با یک روانشناس متخصص درزمینهٔ اعتیاد مشورت کنید. ازجمله نشانه‌های اعتیاد به تریاک می‌توان به این موارد اشاره کرد:

علائم رفتاری اعتیاد به تریاک

  • گوشه‌گیری و بی‌علاقگی برای حضور در جمع یا انجام کارهای موردعلاقه
  • بی‌ثباتی در خلق‌وخو و رفتارها
  • پرخاشگری و تحریک‌پذیری
  • افت توانایی‌های کاری یا تحصیلی

علائم جسمی اعتیاد به تریاک

  • اختلال در خواب به‌صورت کم‌خوابی و یا خواب طولانی‌مدت
  • یبوست و مشکلات گوارشی
  • خستگی و بی‌حالی
  • خشکی دهان

نحوه تشخیص علائم اعتیاد به تریاک

روانشناسان متخصص در زمینهٔ علائم اعتیاد به تریاک معتقدند وجود سه نشانه به معنای این است که بیمار درگیر اعتیاد شده است. این سه نشانه که از آن‌ها به‌عنوان مثلث اعتیاد هم یاد می‌شود عبارتند از:

بالا بردن میزان مصرف

کسانی که درگیر استفاده از تریاک هستند به‌تدریج متوجه این موضوع می‌شوند که استفاده از تریاک دیگر به‌اندازه گذشته برای آن‌ها لذت‌بخش نیست. به همین خاطر برای دستیابی به همان احساس لذت مجبور می‌شوند میزان مصرف را افزایش دهند. اگر به مقدار مصرف تریاک توسط معتادان دقت داشته باشید متوجه می‌شوید که آن‌ها به‌طور منظم در حال افزایش دادن میزان مصرف خود هستند.

بروز نشانه‌های ترک

هنگامی‌که بیمار برای مدت مشخصی از تریاک استفاده نمی‌کند و یا میزان استفاده خود را کاهش می‌دهد احساسات منفی جسمی و روانی شروع می‌شوند. این احساسات که به آن‌ها نشانه‌های ترک گفته می‌شود دلیلی برای شروع مجدد استفاده از تریاک هستند.

کاهش بهره‌وری

با افزایش میزان مصرف به‌تدریج توانایی فرد برای زندگی در اجتماع کم می‌شود. معتادان به تریاک بیشتر وقت خود را صرف پیدا کردن و استفاده از این ماده می‌کنند. به همین خاطر گوشه‌گیری و همین‌طور افت در تحصیل و کار از دیگر نشانه‌های اعتیاد به تریاک است.

نشانه‌های ترک تریاک

همان‌طور که گفتیم کاهش میزان مصرف و یا قطع ناگهانی استفاده از تریاک باعث بروز علائم منفی می‌شود که به آن‌ها نشانه‌های ترک می‌گویند. ازجمله نشانه‌های ترک عبارت‌اند از :

  • دردهای جسمانی
  • دشواری در خواب
  • اضطراب
  • احساس خواب‌آلودگی
  • دل‌درد
  • حالت تهوع و استفراغ
  • اسهال


تست اعتیاد به تریاک

اگر ذهنتان درگیر اعتیاد یکی از نزدیکان شده باشد احتمالاً تست اعتیاد اولین راهی است که به آن فکر می‌کنید. روش‌های مختلفی وجود دارند که می‌توان با استفاده از آن‌ها مشخص کرد آیا یک نفر از تریاک استفاده می‌کند یا خیر. به‌طورکلی انواع تست‌های اعتیاد به تریاک شامل تست ادرار، تست خون و تست موی سر هستند. دقیق‌ترین این آزمایش‌ها تست موی سر است؛ که به دلیل هزینه بالا معمولاً مورداستفاده قرار نمی‌گیرد. استفاده از تست ادرار رایج‌ترین روش برای تشخیص اعتیاد به تریاک است. که به‌کرات در آزمایش‌های استخدامی یا قبل از ازدواج مورداستفاده قرار می‌گیرد. بااین‌حال احتمال تقلب در تمامی این آزمایش‌ها وجود دارد.

عوارض اعتیاد به تریاک

از جمله عوارض تریاک می توان به موارد زیر اشاره کرد :

عوارض کوتاه‌مدت

  • انقباض عضلات
  • خشکی دهان
  • تهوع و استفراغ
  • یبوست
  • احساس رخوت و خستگی

عوارض بلندمدت

  • کاهش فعالیت‌های اجتماعی
  • احتمال درگیری با سایر مواد مخدر
  • اختلال در چرخه قاعدگی خانم‌ها
  • بیماری‌های ریوی
  • بیماری‌های کبدی
  • سوءتغذیه و کاهش وزن
  • اختلالات جنسی در آقایان

برای ترک اعتیاد به تریاک چه باید کرد

برای ترک اعتیاد به تریاک روش‌های مختلفی وجود دارد. اما بهترین روش این است که ترک را زیر نظر یک متخصص شروع کنید. تغییرات جسمی و روانی که در طول ترک برای شما پیش می‌آید می‌بایست زیر نظر متخصصین کنترل شود. امروزه روش‌های مختلفی وجود دارند که می‌تواند علائم ناخوشایند ترک را برای شما به حداقل برساند. در مقابل روش‌های اشتباهی مانند استفاده از متادون نیز همچنان رایج هستند. پس در اولین قدم از یک متخصص کمک بگیرید تا با توجه به شرایط شما بهترین روش ترک اعتیاد را به شما معرفی کنند. و در مقابل از برخی روش‌های اشتباه مثل درمان با متادون در امان بمانید.

یکی از نکات مهمی که برای ترک اعتیاد به تریاک باید به آن توجه داشته باشید استفاده از جلسات مشاوره یا بازپروری هستند. این جلسات به شما کمک می‌کنند میل روانی به مصرف مجدد را مهار کنید. از این طریق احتمال بازگشت مجدد به سمت مصرف مواد مخدر را کاهش می‌دهند.

خدمات ترک اعتیاد به تریاک ذهن نو

بزرگترین مشکلی که افراد و خانواده های آنها در زمینه اعتیاد به آن برخورد می کنند این است که اطلاعات کافی در مورد اعتیاد و روش ترک صحیح آن ندارند. با این‌حال به دلیل اینکه بسیاری از مواقع این مراکز همگی در دسترس فرد قرار ندارند آن‌ها مجبورند دائم میان مراکز و متخصصین مختلف در رفت‌ و آمد باشند. یکی دیگر از مشکلات این است که بسیاری از مواقع نظر متخصصین مختلف نیز باهم متفاوت است و این شرایط بیماران را دچار سردرگمی می‌کند.

شما می توانید در هر جایی که هستید برای دریافت خدمات مختلف در زمینه ترک اعتیاد به تریاک با متخصصان مرکز ذهن نو تماس بگیرید تا از خدمات مشاوره ترک اعتیاد این مرکز بهرمند شوید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

چطور بفهمیم یک نفر تریاک استفاده کرده است؟

نشانه‌ها و علائم اعتیاد به تریاک مانند احساس آرامش و سرخوشی، دشواری در تمرکز، احساس خارش، کاهش اشتها و تکرر ادرار از نشانه‌های مصرف تریاک هستند.

بهترین راه برای ترک اعتیاد به تریاک چیست؟

کاهش تدریجی میزان مصرف زیر نظر یک متخصص و همین‌طور شرکت در جلسات بازپروری از مهم‌ترین کارهایی هستند که باید برای ترک اعتیاد به آن‌ها توجه کنید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: علائم اعتیاد به تریاک

(0) نظر

برخورد با همسر سابق

دوشنبه اول 12 1401

برخورد با همسر سابق باید سرشار از احترام باشد. جدایی و طلاق قسمتی از هویت و گذشته افراد است. نمی‌توانیم این مورد را نادیده بگیریم و انکار کنیم. پس سعی کنید تا این شرایط را بپذیرید و در عوض نحوه رفتار با همسر سابق را یاد بگیرید. روابط دوستانه مشترک، روابط خانوادگی و فرزندان از دلایلی هستند که شما را با همسر سابق روبرو می‌کند. برای ارتباط و برخورد با همسر سابق مخصوصا زمانی که فرزند دارید سعی کنید محترمانه و با دقت رفتار کنید.فرزندان علاقه دارند تا والدین را در کنار هم ببینند و محبت هر دو را دریافت کنند. بنابرای باید از نحوه برخورد با همسر سابق آگاه باشید تا در نهایت با مشکلات روبرو نشوید. برای آموزش و آگاهی از نحوه برخورد با همسر سابق از روانشناس و مشاورین کمک بگیرید.

منبع: برخورد با همسر سابق

برخورد با همسر سابق

طلاق پروسه سخت و دشواری است که افراد را به آسیب های روانی مختلفی مبتلا می‌کند. افرادی که از هم طلاق می‌گیرند زمان هایی عاشق یکدیگر بوده اند و باید تلاش های زیادی داشته باشند تا با درد و چالش های بعد از طلاق کنار بیایند. برخی از زوجین پس از جدایی به دلایل مختلفی با یکدیگر در ارتباط هستند. برخی با یکدیگر همکار هستند. بعضی از زوجین با یکدیگر فامیل هستند و برخی به خاطر بچه و داشتن دوستان مشترک مجبور به برخورد با همسر سابق هستند. این برخوردها باید سرشار از احترام و آرامش باشد.

برای برخورد با همسر سابق اگر در موقعیت های گوناگون دچار استرس و حال بد شٌدید از موقعیت دوری کنید. اما اگر احساس بد و خاصی به شما دست نمی‌دهد شرایط را به گونه ای معمول و با احترام پیش ببرید.

روش های مناسب برای برخورد با همسر سابق

به خاطر بچه ها باید بعد از جدایی و طلاق با همسر سابق خود در ارتباط باشید. طلاق باعث گیجی و سردرگمی فرندان می‌شود و برای همه فرزندانی که پدر و مادرش از هم جدا شدند روزهای سختی سپری می‌شود. فرزندان دچار جبهه گیری می‌شوند و سر دوراهی انتخاب می‌مانند. حضور فرزند شرایط و نحوه برخورد با همسر سابق را تغییر می‌دهد. در ادامه نحوه برخورد مناسب با همسر سابق را با توجه به کدام از این موقعیت ها بررسی کرده ایم.

نحوه برخورد با همسر سابق به دلیل حضور فرزندان

1. از همسر سابق بدگویی نکنید

در برخورد با همسر سابق باید به این نکته توجه داشته باشید که هرگز کنار فرزندان از همسرتان بدگویی نکنید. فرزندان در این دوران به اندازه کافی دچار جبهه گیری می‌شوند. شما با این کار بدتر ناراحتی های آنها را تحریک می‌کنید. فرزندان به طور همزمان به محبت پدر و مادر نیاز دارند و با این روش محبت والد را از فرزند خود می‌گیرید.

2. در تربیت فرزند هماهنگ باشید

زمانی که بچه دار می‌شوید باید تربیت هماهنگی را برای بچه مورد استفاده قرار داد. حتی زمانی که جدا شده‌اید باید به خاطر بچه ها تربیت یکسانی را استفاده کرد. نحوه رفتار با همسر سابق به خاطر بچه ها باید درست صورت بگیرد. مثلا زمانی که فرزندتان رفتار خطایی داشت بهتر است تا با یکدیگر مشورت کنید و از روش یکسانی برای تربیت بچه ها استفاده کنید.

3. در مهمانی های فرزندان حضور داشته باشید

اگر فرزندان شما به مهمانی دعوت شده بودند یا جشن فرزندانتان بود حتما هر دو والد در این جشن و مهمانی ها حضور پیدا کنند. حضور والدین در این جمع ها به فرزندان احساس امنیت و آرامش می‌دهد. به همین دلیل باید نحوه رفتار با همسر سابق به درستی صورت بگیرد تا احساس عذاب وجدان به فرزند القا نشود.

4. نیازی نیست نقش زن و شوهر را بازی کنید

برای فرزندان هم که شده نحوه برخورد با همسر سابق باید به گونه ای باشد که آنها حضور والدین را در خانه احساس کنند. نیاز نیست که نقش زن و شوهر را بازی کنید تا حال فرزندتان را خوب کنید. همین که فرزند احساس کند والدینی حمایت گر و متعهد دارد کافی است.

5. احساس عذاب وجدان را از فرزند دور کنید

اصولا فرزندان پس از جدایی والدین احساس عذاب وجدان دارند. این حس که آن‌ها باعث برهم خوردن ازدواج والدین شده اند تا همیشه فرزندان را به خود درگیر کرده است. به فرزندان خود بگویید که “جدایی شما دلیل بر بهم خوردن پدر و مادری شما نیست و نباید این دو را باهم اشتباه بگیری”. با این روش و نحوه درست برخورد با همسر سابق احساس عذاب وجدان را از همسرتان دور خواهید کرد.

نحوه برخورد با همسر سابق به دلیل روابط خانوادگی

اگر ازدواج زوجین فامیلی بوده باشد گاهی جدایی باعث برهم خوردن روابط خانوادگی می‌شود. اما حتی همچنان امکان دیدار در مهمانی های خانوادگی وجود دارد. در این صورت به دلیل روابط خانوادگی و احترام بزرگترها بهتر است نحوه برخورد با همسر سابق را به درستی پیش بگیرید.

بی احترامی و رفتارهای نامتعارف را حذف کرده و احترام ها را حفظ کنید. میزبان مقصر جدایی شما نیست و باید به احترام میزبان و تمام مهمان های جمع با همسر سابق تان به درستی رفتار کنید. لازم نیست که صمیمی و گرم رفتار کنید. همین که با همسر سابق تان دعوا و بحثی نداشته باشید کفایت می‌کند.

نحوه برخورد با همسر سابق به دلیل روابط دوستانه

دوستان خود را فراموش نکنید و اگر روابط دوستانه مشترکی دارید باید این موضوع را در نظر داشته باشید که اگر دوستانتان قصد پیوند و آشتی دوباره شما را ندارند در جمع ها حضور پیدا کنید. در این شرایط حتی اگر همسر سابق تان در جمع و مهمانی ها حضور داشته باشد ایرادی ندارد.

کیفیت رابطه در این شرایط می‌تواند صمیمانه باشد اما قرار نیست که رابطه فوق صمیمانه ای با همسر سابق خود برقرار کنید. در جمع های دوستانه اتفاقات گذشته را نبش قبر نکنید.

نحوه برخورد با همسر سابق | بعد از اینکه ازدواج کردید

اگر همسر سابق شما ازدواج کرده است باید روابط را قطع کنید. اما اگر به خاطر بچه ها باید با یکدیگر در ارتباط باشید سعی کنید کمتر خودی نشان دهید. اگر فرزند شما به سنی رسیده بود که حرف ها را به خوبی متوجه شود از او بخواهید خودش با مادر یا پدرش صحبت کند. اگر همسر جدید به موضوع برخورد با همسر سابق حساس بود با خود او ارتباط بگیرید تا امور فرزند را پیش ببرید. نحوه برخورد با همسر سابق که ازدواج کرده است باید کاملا محترمانه و فقط برای امور فرزند باشد.

کلام آخر

نحوه برخورد با همسر سابق به شرایط مختلف بستگی دارد. اصولا تمامی روابط پس از جدایی و طلاق تمام می‌شود. اما اگر از همسر سابق فرزندی دارید باید برای تربیت فرزند با او در ارتباط باشید. طلاق آسیب های زیادی به شما وارد کرده است، اما عمق و شدت این آسیب ها به مراتب بیشتر روی کودکان مشهود است.

شما به عنوان والد سهم زیادی در سلامت روان او دارید. پس حتما برای برخورد با همسر سابق و تربیت فرزندطلاق از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی به مراجعان خدمات ارائه می‎دهد. برای‌کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نحوه برخورد با همسر سابق می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: برخورد با همسر سابق

(0) نظر
X